2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288730 بازدید | 36895 پست
👌👌👌خوبه  گلم، زیاد به خودت تو دوره فشار نیار.. اگه تونستی تو‌خونه یه ذره پیاده روی ...

سلام و خسته نباشید😍😍😍😘

گزارش#  

ناشتا اب و ابلیمو

صبحانه:لواش ۱۵ گ.تخم بلدرچین اب پز (۸۱ک)

ناهار:کدو سبز.سیب زمینی.گوجه.هویج.کلم بروکلی.سالاد شیرازی.(۱۷۴ ک)

م.و:شلیل.هلو (۷۵ ک)

شام:کدو سبز.فلفل دلمه‌.سیب زمینی.بادمجان.گوجه.سالاد شیرازی.فلفل سبز(۱۶۳ ک)

کالری مجاز ۵۰۰

مصرفی ۴۹۶

اب ۱۲ لیوان

ورزش پیاده روی

چالش شنا سوئدی

رازیانه

سرکه سیب

مولتی.اهن

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
واسه ی زنه تنهاسخته اینکارا تازه دوتا هم بچه دار اونارو کجا بزاره😩

با بچه نمی شه دوستی چیزی نداره کمکش کنن

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا خیلیییی رویایی هستم خیلی زیادا  کتاب خوندن بی نهایت دوست دارم اما به خطم فکرم نمیر ...

این عالیه از این نقطه قوتت استفاده کن و شروع کن ب نوشتن 

داستان کودکان عالیه😍

یوقت دیدی یه نویسنده بزرگ شدی پس این دست اون دست نکن ...بنویسیااا...من خودمم مینویسم

به حکمتش دل بسپار 🌿
چون خونشون آپارتمانیه میگه جا ندارم ولی دوتا دیگه عروساش خونه هاشون ویلایی هس و بزرگ ولی من دست و پا ...

بی زبونی خواهر ،دل مهربونی خواهر

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
چالش این هفته سلام ب عزیزای دلم.چالش جدید هفته رو که سپیده جون زحمت کشیده مطالعه کنین و حتما ان ...

سلام عزيز دل

گزارش#  

صبحانه يه دونه تخم مرغ آبپز با ١٠ گرم سنگك

ناهار ٧ قاشق برنج با ٤ قاشق خورشت چرخكرده

شام يك بشقاب سوپ با دو چنگال مرغ

ميان وعده ها: يه دونه سيب،  و تا آلو زرد، دو تا آلو قرمز يه دونه شليل، يه دونه هم نون خامه اي

كالري ١٣٠٠

بی زبونی خواهر ،دل مهربونی خواهر

ایشالا ک خیرشو ببینم ننه😂😂😂😂

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
منم از ته قلبم اینجارو‌دوست دارم  بچه بودمم همیشه فکر میکردم سوسکا شاهزاده هستن با عصای جادویی ...

منم فیلمای تخیلی و از اینا ک آدم کوچولو ان تو جنگل خونه های قارچی شکل کوچولو دارن خیلی میدوستم 

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

گزارش# ‍..‌ سلام عزیزم ..

ناهار=خوراک لوبیا= ۳۴۰کالری

شام=نان بربری+پنیرخامه ای ۶۰گرم+شکلات صبحانه۱ق=۵۳۶

کالری مصرفی=۸۷۶/مجاز=۷۰۰

ورزش=یک ربع حلقه کمر+پیاده روی

آب=۶ لیوان/چالش جوشانده رازیانه

@مامان_الیساهستم2  

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

سلام عزیزم خوبی؟

گزارش#  

@مامان_الیساهستم2  

کالری مجاز ۱۳۴۰

کالری مصرفی ۱۳۳۳

صبحانه نیمرو

ناهار برنج و مرغ

میان وعده هندوانه

شام سوپ

آب ۸لیوان

ورزش انجام شد

عزیزم من پریود شدم فردا نمی تونن وزن بگم 😘

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
چالش رازیانه 👆👆👆👆 @خانومه_مانكن ‍  @مامان_امیرحسین_خان ‍  @نازلی_سخن_نگفت ‍&nb ...

وای من متنفرم از رازیانه و زنجبیل حالا عین چالش شماست😭

عزیزم امروز فست ۵۰۰ بستم 

چالش لقمه با سبزیجات چای سبز گلاب وآب و لیمو آب قبل غذا و ورزش انجام شد 

@pari95  

سلام سرگروه جون شبت بخير

گزارش امروزم 

صبحانه يه كف دست نان و ٢٠ گرم پنير و چاي و خرما

ميان وعده ٣ تا زيتون و يدونه خيار

ناهار كوكو سبزي با كاهو و گوجه و خيار و زيتون

عصر چاي و خرما و يدونه بيسكوييت

شام بدونه فيله مرغ گريل و كاهو و هويج و گوجه

كالري مجاز ٧٠٠

كالري مصرفي٧٢٠

چالشها رعايت شد همه (اب قبل غذا و زنجبيل و كاهو)

از نظر ظاهری شبیه هستن اما با هم متفاوتن در خواص 

من نمیدونم الان رازیانه دارم یا زیره😥

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
دیانا 24 ک اجیمه اسمش مریم من الهه ام خوشگلم❤❤❤😘😘😘😘😘

عهههههههههههه🤪🤭

چرا. گفتی اسمشو😂😂

خودش گفته بود دوست داره اسمش مخفی بمونه همه به همون دیانا بشناسنش😁😁

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160