2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288730 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم امروزنتونستم فست باشم مجازخوردم 😔 صبحانه رطب وخارک میانوعده انجیروانگور ناهار خورشت ...

سلام گلم 

نوش جونت عزیزم😍

ورزش و مصرف آب رو هم بنویس

چالشهایی ک هست هم اضافه کن😉

گلم فردا وزن کن بهم بگو هر چی باشه هیچ عیبی نداره در عوض پرقدرت از فردا آماده میشی برا هفته پیش رو و وزن کشی هفته بعد❤ منتظرتم 

به حکمتش دل بسپار 🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم🌸 فستت را عالییی رعایت کردی  👏👏👏👏👏

گلم ماتاکی بایدفست بگیرم؟اگ بخام برم تثبیت بازم بایدفست بگیرم؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
مـــــن دلم میخواد اینجا زندگی کنــــــــم😍😍😍😍

منم از ته قلبم اینجارو‌دوست دارم 

بچه بودمم همیشه فکر میکردم سوسکا شاهزاده هستن با عصای جادویی طلسم شدن از موهاشون میگرفتم میرفتم یه جای خلوت میگفتم شاهزاده شو من دوست خدام شاهزاده شو😂😂😂 در این حد نابود و رویایی

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@مامان_الیساهستم2    گزارش# 99/6/1.   فست

31 روز مانده ب خوش اندامی

خرما 2 عدد + گوجه 1 عدد + خیار 1 عدد + بلغور گندم پخته ی لیوان + رب 1 ق غ + روغن مایع 1 ق غ + خربزه 2 قاچ + هویج 1 عدد + سالاد شیرازی نصف پرس

کالری مصرفی👈481

کالری مجاز👈500

آب 8 لیوان

مولتی خورده شد

چالش سرکه و دمنوش دارچین و زنجبیل خورده شد

از صب خونه تکونی و مهمون داری بقران همین الان نشستم خاهر....هلاکم ب امید ی کاهش توپ فردا دعا کن سهیلای خوشگلم....از الان رفتم تو آمپاس....😘😘😘😘😘😘. ایشالا ک راضی باشی گلم....

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 عزیزم😍😍😍😍😍 حالا چرا سوسکک😣😣😣😖😖😖

چه میدوووونم خودم الان بهش فکر میکنم چندشم میشه 😱😱😱

شاید چون تو حیاط خونمون سوسک زیاد بود 

وااای خدا بدوور😝😝😝😂😂😂😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
اخه وزنت به قدت هم خوبه... هدفت را چند می خواهی؟

هدفم رو دفعه پیش گفتم تا 48 ولی خیلی نشد ایندفعه میگن تا 50 میرم بعدش  دیگه روی سایزم کار میکنم

ولی دوست دارم بیشتر کم کنم مثلا در حد استخون و پوست

الان در حال حاضر که لباسام قشنگ کم کم دارن برام تنگ میشن🤪باید زود شروع کنم چون شکم و پهلو در اوردم

دوست دارم توی یک گروه فعالی باشم که خودم رو موظف به دادن گزارش بدونم🤭

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
چه میدوووونم خودم الان بهش فکر میکنم چندشم میشه 😱😱😱 شاید چون تو حیاط خونمون سوسک زیاد بود  ...

واااای خدا😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میتونی اگر هنوزم رویابافی رو دوست داشته باشی داستان بنویسیاا😍😍

من عاشق سنجابم..پروانه...همه حیوونا😍 😍ب جز مار 😰..سوسک..موش..تمساح😱😱😱😱 مارمولک😵

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه ها چرا عکس رازیانه و زیره تو عکس یکیه؟فرق دارن؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
واااای خدا😂😂😂😂😂😂😂😂😂 میتونی اگر هنوزم رویابافی رو دوست داشته باشی داستان بنویسیاا😍😍 من ع ...

من کلا خیلیییی رویایی هستم خیلی زیادا 

کتاب خوندن بی نهایت دوست دارم اما به خطم فکرم نمیره که بنویسم 

وااای چه حیوونای هیجان انگیزی 😍😍😍

من هنوزم همچنان پر قدرت کارتون نگاه میکنم فیلمی زیاد نیستم اما وااای دلم برا کارتون میره مخصوصا جادویی😅😅😅 کلا بچه درونم خیلی پررنگه همچنان😂😂😂😂