2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288730 بازدید | 36895 پست

گزارش#  

@zizigoli  

مجاز :٥٠٠

مصرفي:٨٧٢ 

صبحانه :پنير،گردو،نان تست،عسل>>>152 كالري

نهار:ماكاروني ،زيتون>>>>٢٣٥ كالري

شام:ته ديگ ،خورشت قورمه سبزي،سالاد با سس ماست 

>>>>٣٢١ كالري

ميان وعده :انگور و شاتوت >>>١٦٤ كالري

آب ٥ ليوان 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
🍀الهی ب امید تو 🍀 🍀گزارش فست🍀 💚صبحانه نان+پنیر +گردو+خیاروگوجه+۱تخی 💚 ناهار سینه پخته با سا ...

آهااندددد

حالاا شد👌 باریکلا👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@سمیه1396     ۳۰روز مانده تا هدف صبحانه نان و پنیر و گردو و شیر قهوه و شکلات تلخ ۸۵درصد ...

😂😂😂😂😂😂😂

حتمااااا کم  میکنیییی، اینقدر عالییی رعایت کردی که رژیم شوک را شوکه و شرمنده اش کردی😁💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرسی مهربونم 😘 قد 160 وزن 52🙁 از فردا پس گزارش بدم؟ 

اخه وزنت به قدت هم خوبه... هدفت را چند می خواهی؟

قربونت برم خوبیم شکرخدا😘😘😘😍

خدا راشکر🌸

🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣 سلام مجدد دوستای قشنگم😍 ببخشید از دیشب تا حالا مدام تگ میش ...

سلام عزیزم

امروزنتونستم فست باشم مجازخوردم 😔

صبحانه رطب وخارک

میانوعده انجیروانگور

ناهار خورشت قیمه ونانن وکاهو وکلم

عصدانه.تخمه. وکیک.ونخودچی.بادام زمینی.خونه آبجی بودم😰

شام شلیل. الو. رطب عسل..۲لقمهه  نان ودوغ

مجاز ومصرفی۱۴۲۰

ورزش نداشتم چندروزیه سردردعجیبی دارم

فاطمه جان من فردا وزن نمیکنم یعنی جرات نمیکنم بعد۱۰روزتودیگ بودن  ان شاءالله این هفته رعایت میکنم بعدوزن میکنم

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
اسامی گروهمون @لاغرمیشم     @زیتونپرورده     @گل_کادوپول     ...

سلام عزیزم من فردا نمیتونم گزارش و وزنم بدم اگه شد میام وزنم میگم اگه نتونستم اخطار نزن

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام گزارشم گلم ورزشم نداشتم براپریودیم.4لیوان اب ودولیوان چای کمرنگ

سلام گلم🌸

فستت را عالییی رعایت کردی  👏👏👏👏👏

باشه عشقم  اتفاقا فردارو نميخوام برم باشگاه

👌👌👌خوبه  گلم، زیاد به خودت تو دوره فشار نیار..

اگه تونستی تو‌خونه یه ذره پیاده روی بری خوبه، واسه پری مفیده، اخرش یه چالش چوب ناقابل برو😉 

نون و ماکارونی توی یه روز خوردی چقدر من حرص شما ها رو بزنم ؟ ماکارونی بدترین کربو هس نون هم باشه که ...

سلام عزیزم

صبحانه تخم مرغ آپز و یک نان تست 

میان وعده سیب وشلیل 

ناهار یک سیخ جوجه و کاهو 

میان وعده قهوه وشکلات تلخ 

شام سینه مرغ آپز 

ورزش حلقه و اروبیک 

680کالری

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
سلام صبحانه پنیر 50گرم/خیار2عدد/گوجه2عدد/فلفل دلمه1عدد ناهار ران مرغ200گرم/کوبیده مرغ33گرم/سبزی خور ...

@honamik29192  این گزارش امروزم نمیدونستم هستی جون ریپلای کردم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
ما بدون رب فقط با کمی نمک و روغن بلغور رو کته میکنیم عالیه مزه اش

حتما امتحان میکنم👍👍😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙