2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288731 بازدید | 36895 پست
عالیه عزیزم ولی ماکارونی خیلی خوردی هر چیزی یه حد ی داره نباید فرا تر رفت انشالله به امید موفقیت بیش ...

باشه چشم آخه میدونی چی شد من بعد از یک ساعت ورزش که باید دو ساعت بعدش غذا می خوردم ماکارونی رو خوردم و اینقذر گرسنه بودم و حالم بد بود که اصلا درست فکرم کارنمی کرد بعد که خوردم تازه فهمیدم چقدر زیاد بوده 😂😂واقعيتش ديگه بعدش نميشد كاري كرد سعي كردم بقيه روز رو رعايت كنم 😁

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    

@هستی،بانو  

گزارش#  

کالری مجاز۱۷۰۰

کالری مصرفی۱۷۴۰

صبحانه نان و پنیر و گردو و گوجه۳۵۰ کالری

ناهار آش۵۵۰ کالری

شام پیتزا خوردم مجبور شدم دعوت بودیم۴۴۰

میان وعده انگور هلو انجیر سیب گلاب۴۰۰

ورزش نیم ساعت پیاده روی و ۳۰ تا دراز نشست

چالش چای سبز 

هستی جان فردا و پست فردا فست بگیرم اشکالی نداره؟

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالتو میفهمم!

منم حالشو درک میکنم ولی ن حال کسی و ک روزه وزن کشی همش دم میزنه ک من رعایت کردم و هیچوقت کم نکردم ....من اشکالات رژیمش و بهش گفتم اونم دوستانه درست زمانی ک بی انگیزه شده بود و ی مدت از تاپیک دور شده بود .....شبای دیگه هم ایراد زیاد داشت ولی امشب دلم نیومد گفتمش..... نمیدونستم بهشون برمیخوره صد البته ک ایشون سرگروه دارن و ب من مربوط نی ولی از رو دلسوزی گفتم و دیگه اینکه منم دلم خیلی چیزا میخاد خیلی ولی خودم حال خودمو درک میکنم ک رژیمم و تا رسیدن تا هدف و ب بعدش حتی سختیشو ب جون و دل میخرم و از راهنماییهای سرگروهم و البته دوستانم تو تاپیکمون نهایت استفاده رو میبرم و ناراحت ک نمیشم بماند خوشحالم میشم.......بعد بفرمایید درکشون میکنید و من چون درکشون میکردم گفتم.....تامام👍👍👍👍👍

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عزیزکم مگه جای حرفی هم میذارین توی گزارشاتون.مگه جای اعتراض و ایرادی میذارین شما. و @فندق_فس ...

فدای تو بشم بهتربن سرگروهه دنیااااااا❤❤😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
جوووووون🙆🙆🙆

خخخخخ😂😂😂

منم حالشو درک میکنم ولی ن حال کسی و ک روزه وزن کشی همش دم میزنه ک من رعایت کردم و هیچوقت کم نکردم .. ...

اوکی! مگه چی گفتم؟!

هرکسی بهتر می‌دونه داره چیکار میکنه... راهنمایی شما درست و ب جا...

منم همدردی کردم..

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨