2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288699 بازدید | 36895 پست

@pari95 .

سلام گزارش امشب .

صبحانه:تخم مرغ۱ عدد+نان لواش ۳ کف دست +رطب ۱۲ عدد +چای+قند ۲ عدد.

میانوعده: هلو ۳ تا +سیب نصف ..

ناهار:بال و ران مرغ کباب+نان ۲ کف دست + دوغ ۱ لیوان

میانوعده: آلوسیاه +هلو+سیب۱عدد+خورشت بادمجان ۲قاشق +نان لواش ۲ کف دست.

شام.همبر ۱عدد+ نان لواش ۲ کف دست .

کالری مصرفی ۱۲۹۲
کالری مجاز۱۳۸۰.

ورزش ..نداشتم

قرص فولیک اسید خوردم

۳۲روزمانده تا هدف

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه بخدا همه کارامو به موقع انجام میدم این یارو مرض داره نه الهه که نیومده . میگم اون موقع هم که من ...

نه بابا نبودی اصلا اینجا صفا نداشت من ک فقط اعلاناتمو میخوندم میرفتم دلم لک زده بود برای تو و زیبا و مینا و مهدیه هم بیجور معلوم نیس کجاس😒😒

خودت حساب طرفو برس کثافطا😬😬😬😬😥😥

هی سپیده😔😔😔خداروشکر شماها هستین

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش_ورزش#  

@عروسترکم  

@pari95  

🏃 ورزش 👈 یک ساعت و چهل مین

🍃 پیاده روی ۳۰ مین 🍃

🍃 چالش کل بدن ۱۰ مین 🍃 

🍃 چالش بازو با دمبل ۱۰ مین 🍃

🍃 کشش با سن ۵۰ تا 🍃

🍃 چرخش چوب ساده ۵۰ تا 🍃

🍃 چرخش چوب در حالت اسکات ۱۰۰ تا 🍃

🍃 دراز نشست ایستاده با چوب ۱۰۰ تا 🍃

🍃 چرخش روسی ۵۰ تا 🍃

🍃 یوگای صورت ۵ مین 🍃

🍃 ماساژ صورت با روغن بادام ۵ مین 🍃

🍃 آب بین ورزش ۴ لیوان 🍃

والااااااا جونم برات بگه شوهرم مکانیک بود اول.بعد مغازش درست کناردست خونه مادربزرگم بود.منم اولا هم ...

ای جانم😍😍😍😍😍😍

چقدر باحال الهی همیشه خوشبخت باشین و مرغ عشق😘😘😍😍😍😍

خیلی باحال بوده😀 اما معلومه خیلی سختی کشیدین...ایشالا همیشه کنار هم باشین عزیزدلم❤❤❤

قلمت خوبه برا داستان☺☺😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
گزارش_ورزش#   @عروسترکم     @pari95     🏃 ورزش 👈 یک ساعت و چهل ...

عالیه عزیزم افربن👏👏👏گزارشات پر از انگیزس

خیلی هم مرتب مینویسی

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@مامان_الیساهستم2    گزارش# 99/5/30 پنجشنبه خگخ

33 روز مانده تا خوش اندامی

خرما 6 عدد+ گلابی 3 عدد + بادام درختی خام 3 عدد + معز پسته خام 1 عدد + توت سفید خشک 3 عدد + بادام زمینی خام 5 عدد + فندق خام 3 عدد + هلو خام 1 عدد + سبب زرد خام نصف عدد + خربزه 2 قاچ + هویج 1 عدد + سیب قرمز خام 1 عدد + عناب خشک 10 عدد + آلو سیاه 2 عدد

کالری👈853

کالری مجاز 👈1540

آب 8 لیوان

مولتی

نیم ساعت پیاده روی چون خونه ی مامی بودم از صب ورزش درست و حسابی نکردم

سلام سهیلای خوشگلم ایشالا ک راضی باشی خانوم گل....شبه پنجشنبه اتم کنار خونواده خوش بگذره❤🌷🌷😘😘😘😘😘😘

ن گفتم شدید و محکم ب فسنجون مامان پز ک من تو غذاها کشته مرده اشم ولی سهمم و گذاشتم کنار واسه فردا ناهارم......😀😀😀😀

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
دوس دارم اینجور مردا رو خفه کنم مینا بمیرم برات😭😭 تا کجا پیش رفتن مگه نمیتونه ازش دل بکنه؟😩😩😩

خدا نکنه

اره دیگه اخرین بار ک پیجشو هک کردم چت کردن..امین گفت ک دنبال راه حل..هیچ وقت ولت نمبکنم.......

راه حلش هم خط جدید و گوشی دوم

@هستی،بانو     سلام عزیزم گزارشم ص نان جو یک و نیم کف با ۱ قاشق مربا آلبالو ن خورا ...

عزیزم کتلت با نونت اشتباهه سرخ کردنی بعدم نون اونم سشب اگه من ب جات بودم دور و بره مربا هم نمیرفتم بیشتر رعایت کن تا روز وزن کشی ناراحت نباشی ...دوستانه گفتمت

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
پاره شدم😁😰

خخخخخخ