2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست
اقا تو نگین دوست خودمی😍 عایا

علیک سلام شکوه خانم 😍من نگینی ام که اینجا یه مدت سرگروه بودم تو اینستا ام دارمت دیگه نمیدونم منظورت منم یا نه 😂😂😂

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الا فدات شم 😂😂😂😂😂  شوهر شما هم خوبه  نمک زندگیه این بازیا و‌اعصاب خوردیا فک کن نباش ...

خدا نکنه عزیزم.

اره خوب بی مزه میشه . ولی دیگه ما شورشو از مزه دراوردیم جفتمون 😆😆😆😆😆😆

اتفاقا صبح داشتم به مامانم میگفتم بسکه برای زندگیم هی خودمو تغییر دادم خسته آ این همونی بوده که هنوز هست.

دیگه زندگی همینه صد سال اولش فقط سخته

گنده بکا اینقدر بدم میاد از هر چی مرده . اکله بیگیرن که باید با پنبه سرشون برید . من فقط دلم میخاد ...

من با کاغذ

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
با کاغد ادم خسته میشه اره برقی خوبه سریع میبره قشنگ کار یه سره میشه

عیب نداره عوضش تا مغز استخونش می سوزه ذره ذره جون میدن عین ما که ذره ذره پدرمون رو در میارن

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
اره بخدا باباش راحت شد از بس پول پوشک داد😂😂😂😂😂 بهش میگم حالا هفته 80 تومن به جای پول پوشک به ...

😆😆😆👍

اره دقیقا.  منم شوهرم خیلی غر میزد هی میگف حالا ولش کن حالا ببندش 

بعد که از جیش گرفتمش انقد کیف میکرد خرج مای بیبیش نصف شده بود. میگفتم یادته منو چیز میگفتی هی میگفتی حالا ول کن حالا امروز ببندش اینا

حالا بده پولشو به من. میگف باشه اما هیچوقت نداد😒😒

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام عزیزم. با اینکه مهمون بودی بازم خوب رعایت کردی فریباجان. افرین. خوبه شامت رو سبک خوردی.👌👌 ف ...

سلام سهیلاجون 

گزارش#  

صبحانه  عسل و پنیر و یه کفه دست نون سنگک و گردو(200 )

ناهار جوجه کباب و سالاد کاهد(400 )

شام تخم مرغ آبپز و کاهو و گوجه (100)

میا وعده چای و خرما و هندوانه و گیلاس و پسته و بادام و سیب (200 )

کالری مجاز 1000

کالری مصرفی 900

ورزش پیاده روی صبحگاهی و ورزش با وسایل تو پارک 

آب 8لیوان

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
اره بخدا باباش راحت شد از بس پول پوشک داد😂😂😂😂😂 بهش میگم حالا هفته 80 تومن به جای پول پوشک به ...

ای جوونم🥰🥰🥰بالاخره گرفتی از جیش؟

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@هستی،بانو  

چیکار کردی؟

فقط اینو بگم ک بازم برای من تکرار شد🤐🥺

درست با همون شخص

دیگه بریدم

قربون خدا برم ک ب بی کسیم رحم میکنه و از بالا هوامو داره

کاری کرد ک گوشی دومشو متوجه بشم

خالم ازش بهم میخوره

بیشتراز خودم ک بهش فرصت دادم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام گلم🌸 عالی و‌کامل بودی👌👌👌

عزیزم من امروزفردامهمونی ام خونه جاریم گزارش نمیدم.باشه؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏