2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288747 بازدید | 36895 پست
خوبه اجی از پوشک گرفتمش 💪💪💪💪

به به افرین😍😍😍مبارکش باشع خسته نباشی😘👌✋

شکوه دیدی خط چشم تتو کردم صفحه قبل فک کنم بود عکس ازش گذاشتم نظرتو بگو

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
مرسی عزیزم من در اولین فرصت میام فعلا نت ندارم اینم لیست گلم ۱-مری۲۷ ۲-گل_پسرمar 3-عسل۹۶۶۹ ۴-فر ...

عزیزم مطمئنی همین لیسته ؟ 

آخه مهربون ۲۱ گروهشون زرده 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبیم تو خوبی کیارش چطوره عزیزم امضات😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

خداروشکر عزیزم ببوسش😘😘😘

چیزی نیس خواهری از متنش خوشم میاد فقط🤗

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
سلام زیبا جونم خدا نکنه دارم همین کارو. میکنم ولی وزنم اصلا تکون نمیخوره😔

وایسا فعلا سر ی هفته ک چیزی مشخص نمیشه...همون پیاده روی رو تو خونه انجام بده

سلام عزیزم خوبم. گلم هرچی دوست داری بخور ولی در محدوده کالری مجازت حالام عیب نداره پاشو بسوزون  ...

سلام عزیزم دارم میسوزونم ازصبح کلی کارخونه کردم سرپابودم کلا از6صبح. 

حالامن موندم بنفش شدم من یعنی؟ اخه میگن تولیست بنفش هستم. 😐

باشه عزیزم پس نمیخورمش همون ماهی رو حساب کن ۲۰۵ کالری از مصریفم کم میشه   به جاش سیب میخور ...

آفرین عزیزم عالیه حیفه بخاطر یه برنج شبونه خراب کنی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام عالیه 

سلام عزیزم شب بخیر من امشب گزارش نمیدم

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
خداروشکر عزیزم ببوسش😘😘😘 چیزی نیس خواهری از متنش خوشم میاد فقط🤗

خدارو شکر خوندم دلم گرفت کیا پسر و ماچ کن شنیدم مزرعه زدی😂

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

@هستی،بانو  

گزارش#  

صبحانه: نان   خامه   مربا   قهوه=۴۱۲

نهار: لازانیا=۵۵۰

شام:   ماست کم چرب=۶۸

میان وعده :   شیر کم چرب با دارچین      بادام درختی=۲۴۱

مجاز ۱۳۰۰     مصرفی ۱۲۷۱

ویتامینC و مولتی ویتامین✅

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
سلام عزیزم جدی? احتنالاسپیده جان نوشتن. 😍

نمیدونم والا من بی اطلاعم 🤗 دیدم تو لیست بودی سوال شد برام 🌹

موفق باشی 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
به به افرین😍😍😍مبارکش باشع خسته نباشی😘👌✋ شکوه دیدی خط چشم تتو کردم صفحه قبل فک کنم بود عکس ازش ...

سلامت باشی عزیزم ،🌹🌹🌹

مبارکت باشه عزیزم اتفاقا کلی نگاه کردم گفتم اخیش چقده دلم برای این اتیشپاره تنگ شده بود😍😍😍😍

ولی متوجه نشدم خط چشمت تتو هستش.

چه حوری دلت اومد اخه😫😫😫😫

دردت نیومد؟