2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست
😳😳😳😳واقعا براتون متاسفم واقعا  من عین خودتون حرف زدم بعد به من نباید بر بخوره به شما چرا ان ...

تاسفت رو برای خودت بذار.لازمت میشه.

رژیم رو اعصابم تاثر نگذاشته. ی سری ادما مث شما اعصابمون رو ضعیف کردن. 

بله خوشگلم🥰 من از اولین روز رژیمم به سرگروهم گزارش فردام رو میدم که فرصت تصحیح داشته باشم ❤️❤ ...

آها چه عالی عزیزم موفق باشی

شما چقد وزن کم کردی تا حالا

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاسفت رو برای خودت بذار.لازمت میشه. رژیم رو اعصابم تاثر نگذاشته. ی سری ادما مث شما اعصابمون رو ضعیف ...

شما الان چرا بی دلیل پریدیت به من؟

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

دخترای گروه زرد🟡🟡🟡🟡 

اگه پری جون هماهنگ کردن که نیستن حتما منو تگ کنید برای گزارش💎💎💎❤️❤️❤️ 

فکر کنم باشن امروز پری جون تا ساعت ۴ بعداز ظهر که بودن احتمالا اخر وقت بیان گزارشامون رو بخونن♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
آها چه عالی عزیزم موفق باشی شما چقد وزن کم کردی تا حالا

شماهم همینطور عزیزجان

اول تیر شروعم بود ۸۷ خورده ای بودم 

این هفته ۷۶.۷۰۰بودم

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@هستی،بانو   گزارش#  

سلام عزیزم...

گزارش دیروز

صبحانه: نان   ارده   شیره انگور    بادام درختی =۴۶۴

نهار: پلو   قیمه و سیب زمینی =۲۸۷

شام انجیر = ۱۱۱

میان وعده: نان   ارده   شیره خرما،  عسل دارچین ۲لیوان =۴۸۶

دیروز علاوه بر سرگیجه ، بخاطر بد شدن حال روحیم فشارم هم افتاده بود... ۴۸ کالری بیشتر شد 🙈

کالری مجاز ۱۳۰۰      کالری مصرفی ۱۳۴۸

ورزش✅       مولتی ویتامین و ویتامین C✅

گزارش امروز

صبحانه: نیمرو    نان   چای شیرین =۴۲۰

نهار: پلو   واویشکا =۳۴۷

شام: املت   نان =۳۴۸

میان وعده: چای سبز     بادام درختی=۱۷۲

مجاز۱۳۰۰           مصرفی ۱۲۸۷

مولتی ویتامین و ویتامین C✅

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
من کلااااااا کسی رو در حد خودم نمیبینم ک بخابم بپرم بهش. بعدشم ی شب بمن گزارش میدی. ی شب ب کسی دیگه ...

اگه نشونم بدید گزارشم به شما من خودم‌میرم بیرون به خدا قسم 

و شما رو میسپارم به خدا فقط چون کاملا بی دلیل بی احترامی کردید  

خوش بحالت من ۵ ماهه از۸۵ شدم ۸۳😔

اشکال نداره مهم اینه هدف داری و براش تلاش میکنی 

اگه یکمم رژیم رو سفت و سخت بگیری در کنار کالری شماری و سالم خوری و ورزش حتمااا میاد پایین متابولیسم بدنم نباید دست کم بگیریم البته برای هر بدنی یه واکنشه 

ناراحت نباش مطمئنم موفق میشی😊😍

اگه نشونم بدید من خودم‌میرم بیرون به خدا قسمت  و شما رو میسپارم به خدا فقط چون کاملا بی دلیل ب ...

پیدا میکنم تو صفحات و میذارم برات.

کلمه مازافادا انقد بی احترامی بود که میگی قرص بخور؟؟

اول بفهم چی ب چیه بعد حرف بزن لطفا.

پیدا میکنم تو صفحات و میذارم برات. کلمه مازافادا انقد بی احترامی بود که میگی قرص بخور؟؟ اول بفهم چ ...

اره دقیقا مثل حرف شما بود منم عین شما بهم برخورد خیلی زیاد اگه نبود باید اینقدر خانم باشی که معدرت خواهی کنید اگرم بود منم میرم دیگه هیچ وقت این تاپیک پیامی نمیدم

اشکال نداره مهم اینه هدف داری و براش تلاش میکنی  اگه یکمم رژیم رو سفت و سخت بگیری در کنار کالر ...

آخه اگه من گاهی سایدم بیشتر وقتا ناسالمم خورده باشم بازم باید کم میکردم الان تو همین تاپیک بعضیا چای شیرین قند  برنج و نون تو سه وعده مصرف میکنن اونوقت من اینجوری ام باور کن خودمم دیگه داغون شدم هر چی ک خوب  میخورم اصل میرن اون یه قاشق پلو ک اصافی خوردمو میارن نیگن نگاه اینو اضافی خوردی ک کم نمیشی اخه مگه میشه بسه واقعا 😥

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷