2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288747 بازدید | 36895 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم میشه . خیلی خوبه ورزش با دستگاه ها. خوب کاری کردی

فعلا که اینجا هستم میرم پارک پیاده روی میکنم با وسایل ورزش میکنم چون تو خونه نمیتونم

انروز صبح هوا ابری بود ولی بارون نیومد تونستم برم الان داره بارون میاد انشالله فردا هوا خوب باشه میرم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
عیبی نداره.ایشالا هفته بعد

انشالله 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
عشقمی. ن بابا شوک نمیگیرم.خودش میاد پایین. من از65 ب بعد همش گیر میکنم ی جایی.بعد دوباره خوب میشه. ...

گزارش#  

صبحانه چای و خرما (20 )

ناهار مرغ لونگی وبادمجان لونگی  و برنج و سالاد کاهو و سیر ترشی و زیتون(700 )

شام لوبیا(یه ملاقه ) کاهو (200 )

میان وعده طالبی و زردآلو و چای و خرما و آلبالو (150 ) 

کالری مصرفی 1070

کالری مجاز 1000

ورزش پیاده روی و کار با وسایل ورزشی داخل پارک

آب 8لیوان

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
عشقمی. ن بابا شوک نمیگیرم.خودش میاد پایین. من از65 ب بعد همش گیر میکنم ی جایی.بعد دوباره خوب میشه. ...

گزارش#  

صبحانه چای و خرما (20 )

ناهار مرغ لونگی وبادمجان لونگی  و برنج و سالاد کاهو و سیر ترشی و زیتون(700 )

شام لوبیا(یه ملاقه ) کاهو (200 )

میان وعده طالبی و زردآلو و چای و خرما و آلبالو (150 ) 

کالری مصرفی 1070

کالری مجاز 1000

ورزش پیاده روی و کار با وسایل ورزشی داخل پارک

آب 8لیوان

گزارش#   صبحانه چای و خرما (20 ) ناهار مرغ لونگی وبادمجان لونگی  و برنج و سالاد کاهو و ...

ی کم داری بالا میزنی بخاطر مهمونی. ولی حواستباشه. گلم خیلی وقته ابی هستی. دیگه وقتشه بری سبز .تلاشتو بیشتر کن.

مرغ و بادمجون لونگی چیه

ی کم داری بالا میزنی بخاطر مهمونی. ولی حواستباشه. گلم خیلی وقته ابی هستی. دیگه وقتشه بری سبز .تلاشتو ...

مرغ درسته رو با رب انار و آلوچه و ازگیل مزه دار میکنن و مخلوط گردو آسیاب شده و پیاز آسیاب شده و رب انار و نمک و فلفل که بهش لونگی میگن  رو داخل شکمش میزارن و بعد میزارن تو فر بپزه و دورش گوجه و سیب زمینی میچینن خیلی خوشمزه میشه 

بادمجون با آب میپزن  و آب شو میگیرن با رب انار ونمک مزه و دارمیکنن و داخل شو با لونگی پر میکنن و با روغن سرخ میکنن 

واقعا شرمنده ولی فردا جایی نمیریم خونه مادرشوهرم هستم اونجا فست میتونم بگیرم ولی چهارشنبه خونه دوستم مهمونم

عزیزم من جای نبودم که بتونم وزن کنم  و یا حتی خبر بدم عزیزم 

وگرنه قبلش خبر میدادم که اخطارو نخورم 

امروز صبح رسیدم خونه وزن کردم ۶۸/۲۰۰بودم 

اگه قبول کنی لطف کردی نکردیم صلا ح دونستی 💚💖

@سمیه1396