2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288747 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۲۰۰

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

@بامداد_خمار @دوباره_زندگی وبقیه خانما تاپیک سلام خوب هستین ؟ سوال دارم ازتون 😇تو سه ماه اول بارداری چقدر افزایش وزن طبیعیه و تا آخر زایمان چند کیلو افزایش داشتین ؟

من اول بارداریم ک تو گروه تثبیتی ها بودم 54بودم الان ک دو ماهم تموم شده 55.600شدم خیلی افزایش داشتم آیا؟؟؟قدم هم 164هست ،بنظرتون کالری شماری کنم یا برا جنین ضرر داره؟

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢

آهان ورزش در اوایل بارداری چیکارا میتونم انجام بدم 😊؟

@بامداد_خمار  

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢

@هستی،بانو سلام عزیزم  امروز بعدازرژیم شوک خودمو وزن کردم ولی چون عجله داشتم وبایدمیرفتم خونه بابام اینا ماشین منتظرم بود دستشویی نرفتم  بابام اینا ترازو ندارن

وزن اولیه۱۰۸

وزن هفته قبل۱۰۲۸۰۰

وزن این هفته۱۰۲

وزن هدف۸۸

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
سلام. افررررین👏👏👏

سهیلا جون ببخشید من دیروز اومدم آستارا خونه مادربزرگ شوهرم مهمون بودم نتونستم گزارش بدم 

الان میفرستم 

گزارش#  

صبحانه چای وخرما(20 )

ناهار باستورما بوقلمون  😋 و خرما و کشمش و زیتون و ترشی کلم (750 )😧

شام آش دوغ (200 )

میان وعده هلو و هندوانه و گیلاس و چای و خرما(230 )

کالری مجاز 1000

کالری مصرفی 1200

ورزش هیچی  🙈🙈

آب 9لیوان

خراب کردم ببخشید

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
@zizigoli     سلام عزیزم گزارش امروز صبحانه پنیر گردو نان سنگک ۳۰۰ کالری  نهار لو ...

🤗

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
خب پس جا داری.  من امروز 3نفر اومدن تو گروهم.  

خوب بفرس اگه میخای 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
نذر کن چهل روز پشت سر هم سوره آل یاسین بخونی. اگه با قلب پاک و از ته دل از خدا بخوای قبل از روز چهلم ...

سلام عزیزم من برا خونه خریدن میخوام بخونم  منظورت زیارت آل یاسین یا سوره یاسین

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد