2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287844 بازدید | 36895 پست
نفسم عجقم جیگرم نانازم قرررربون ادبت برم من اخهههههههه. عشقم تو خیلی وقته باید میرفتی سبز کههههه. ...

سلام وقتتون بخیر ببخشید مزاحمتون میشم . من میخوام رژیم کالری شماری بگیرم . میدونم ک عضو نمیگیرید . وزن 75 هست میشه راهنمایی کنید ک چند کالری مجاز هست ک مصرف کنم ک وزن کم کنم ?? فست هم همه باید 500 مصرف کنن یا نه بستگی داره ??ممنون میشم جوابم بدید . مرسی 

به خودم امدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل ب کسی بستن بود❤️ME❤️ 
سلام وقتتون بخیر ببخشید مزاحمتون میشم . من میخوام رژیم کالری شماری بگیرم . میدونم ک عضو نمیگیرید . و ...

سلام عزیزم.

دوتا فرمول داریم هرکدوم راحتی اونو انجام بده.

1.وزنت×20 و منهای200. بدون فست. یااااا    با دوتا فست700.

2.وزنت×20 و منهای100. با دوتا فست 500.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته ممنونم..ولی منظور منو اشتباه متوجه شدی🤣🤣 اینکه گفتم سکوت فقط ب دردت میخوره واسه اینکه ابنقد ...

😂😂😂😂😂

چقدر حرف زدنت احمقانست، مطمعنم که با ترکا نگشتی 😂😂😂😂

چون ترکا با شعورن 🤣🤣🤣🤣🤣

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

سلام عزیزم. دوتا فرمول داریم هرکدوم راحتی اونو انجام بده. 1.وزنت×20 و منهای200. بدون فست. یااااا & ...

یک دنیا ممنون   خدا هر چی میخوای بهت بده ممنون 

به خودم امدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل ب کسی بستن بود❤️ME❤️ 
نه عزیز دل باید به سرگروه خودتون بگید مگه سرگروهتون نیست؟ من دیشب ریپلای کردم بهت بگم که خیلی کربوه ...

سلام عزیزم نبابا ناراحت ک نمیشم خوشحالم میشم ممنون ک گوشزد کردین😘😘😘

🌹توکلت علی الله 🌹

سلام الیسا جون فکر نکنم این هفته وزن نکردم یه روز مانده بود به پری ولی وزن هفته پیش ۶۸.۱۰۰ بود وزن هدفم ۵۸ هست 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
البته ممنونم..ولی منظور منو اشتباه متوجه شدی🤣🤣 اینکه گفتم سکوت فقط ب دردت میخوره واسه اینکه ابنقد ...

نه منطورتو اشتباه متوجه نشدم منم مدل خودت از افعال معکوس استفاده کردم 😎😅

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

@هستی،بانو‍ 

گزارش#  

کالری مجاز۱۷۰۰

کالری مصرفی۱۶۹۰

صبحانه نان دو کف دست و پنیر و پسته ۳۴۰

ناهار برنج ۷ ق و جوجه کباب و سالاد ۵۷۰

شام کدو آبپز سبزی و نان دو کف دست۳۵۰

میانوعده  انگور خربزه شلیل نخود و کشمش سیب گلاب۴۳۰

ورزش امروز وقت نکردم مسافرتم آخه تو راه بودیم

چالش چای سبز

هستی جان چالش این هفته چیه؟

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
😂😂😂😂😂 چقدر حرف زدنت احمقانست، مطمعنم که با ترکا نگشتی 😂😂😂😂 چون ترکا با شعورن 🤣🤣🤣🤣🤣

@نی_نی_یار_5   سلام و خسته نباشید ایشون اومدن تو تاپیک ما و بی ادبی میکنن نمیدونم مشکلشون چیه ؟؟؟ حل کنید لطفا.     سپاسگذارم

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام‌گلم  خوش اومدی.🌸 ✔️وزن شروع، الان و هدفت را برام بفرست ✔️امضا و‌پروفایلتم سبزی‌کن ...

ممنون عزیزم ازفرداانشاا...

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

گزارش# 

وزن#  

وزن اول   وزن هفته پیشتر   وزن هفته قبل.  الان.     هدف

۶۸.                ۶۰.            🎈.         ۵۹.۹۰۰          ۵۰

@zizigoli      ‍  
سلام سلام 

کالری مجاز :۱۱۶۰

کالری مصرفی:1168

صبحانه :پنیر،حلواارده،گردو»»۱۵۸

نهار:پلو ۷ ق غ ،مرغ،سالادشیرازی»»۳۱۱

شام:ران مرغ ،ته دیگ>>>۳۶۹

میان وعده :انبه ،پسته،خرما،انگور،سبوس برنج ،دوغ>>۳۳۰

ورزش نکردم خونه مامانم بودم 

آب ۷ لیوان 

چالش این هفته رو الان دیدم ایشالا فردا

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
ننه چرا انقدر دیر 😞😞

سلام عزیزم

صبحانه کمی نون و پنیر 

ناهار کته کمی و خورشت بادمجان

شام کالباس خیارشور و گوجه

میان وعده چایی سیب خرما کلوچه زنجبیلی ۱عدد طالبی و هنوانه

کالری مجاز و مصرفی۱۶۴۰

ورزش زیاد😁 +چالش شکم

اب زیاد

🌹توکلت علی الله 🌹