2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست
@هستی،بانو     سلام عزیزم  امروز فست بودم مجاز ۱۰۰۰ مصرفی ۵۷۰ ص ۵۰ گرم شیر و ...

گلم یه توصیه میکنم نارحت نشیا😢

روزای فست کربو نخوری بهتره. 

اگه نون رو صبح بخوری بهتره. درکل سعی کن شبا نون نخوری. 

من خودم شبا نون نمیخورم اصلا.نتیجشو هم دیدم

رعایت کنی به هدفت میرسی 😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها آدم تو دوران پریودی اگه بره رو وزنه چقدر وزنش اضافه نشون میده؟؟

برای من هیچوقت هیچ‌ فرقی نمیکنه تازه کاهشم بیشتر میشه چون اشتهام‌میره درد دارم و خونریزی 🙁🙁

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
موردی نداره عشقم

ممنون عزیزم میگم من هنوز زنجبیل لیمو میخورم به نظرت تا چند وقت ادامه بدم بعد چی خوبه جایگزین کنم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
اوه اوه چقدر سوختی که دوبار ریپلایم کردی، معلوم شد کی ابلهه، کی جواب میده، کاش انقدر که بفکر هیکلت ب ...

😁😁😁😁😁😁🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
بیخیال گلم. ول کن  ارزش بحث ندارن

باحاله سرگرمیه خوبیه😂😂😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
😛😍😍😍😘😘😘😘😘

😍😍😍😍😍💋💋💋💋💋

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
اوه اوه چقدر سوختی که دوبار ریپلایم کردی، معلوم شد کی ابلهه، کی جواب میده، کاش انقدر که بفکر هیکلت ب ...

عاشقتم بانمکی😂😂😂😂😂😂😂😃😃😃😃

دیوونه ای دختر😅😅😅 خوش بگذره😘😘😘

فداتبشم آیلین جونم😘😘😘😘😘 ....موندم تو تاپیک ما چی میخاد داروغه ی محل بوده ی زمانی فک کنم هوا ورش داشته😂😂😂😂

@pari95   جووونه دلم♥️♥️

گزارش#