2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288747 بازدید | 36895 پست
بخور تا بشه ۷۰۰ اشکال نداره 

سلام عزیرم

گزارش#  

صبحانه:سه عدد انجیر=۱۱۱کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

نهار:هشت قاشق عدس پلو+ده قاشق ماست=۴۴۰

🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

میان وعده:یک عدد شلیل+۱۵ گرم کاکائو+یک لیوان چای+دوعدد الو قرمز+یک عدد سیب گلاب+۰/۲موز+۱۶گرم تخمه افتابگردان=۳۰۴/۸کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

شام:یک لیوان شیرموز=۲۰۰کالری

🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

ورزش:_

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

چالش هشت لیوان آب👌👍✔
چالش چرخش روسی👌👍✔

کاالری مجاز:۱۱۰۰کالری
کالری مصرفی:۱۰۵۵

نخودفرنگی میخورم بعدش ک پر بشه

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به بهههه ابي شدنت مبااااااااارك عشقم انشالله زودي سبز بشي👏👏👏👏👏👏👏

سلام عزیزه دلم مرسی آدم شماها رو ک میبینه صد برابر انگیزه میگیره....ممنونم نفسی😘😘😘😘😘😍😍😍

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

صبحانه= سیب گلاب +هلو 

ناهار= کشک بادمجون + ببری+ سبزی 

میان وعده= سیب گلاب + تخم شربتی+ دمنوش+ قهوه +چای سبز + انگور+ پاپ کورن 

شام = سبزیجات گریل+ ماست 

کالری مصرفی= ۱۶۸۰

کالری مجاز=۱۷۰۰

آب=۱۰ لیوان 

ورزش= پیاده روی+قدرتی + چالش چوب+ چرخش روسی =۱ساعت و ۱۵ دقیقه

چالش ۸۶روز 

چالش سرکه سیب 

چالش آب 

چالش چای سبز 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
سلام عزیزم شما بجای سپیده جون جواب منو دادین اما میزنم روی اعلاناتم برام باز نمیکنه😔 ک چی نوشتین بر ...

نه عزیز دل باید به سرگروه خودتون بگید مگه سرگروهتون نیست؟

من دیشب ریپلای کردم بهت بگم که خیلی کربوهیدارت خوردی باز پشیمون شدم و پاکش کردم گفتم شاید ناراحت بشی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@هستی،بانو سلام عزیزم من امروز  رعاین نکردن ایشالله از فردا بهت گزارش میدم 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
گزارش#   @zizigoli     سلام صبحانه...ساقه طلایی ۱ عدد ۶۰ ناهار.. سیب زمینی ...

سلام اصلا گزارشت مورد پسندم نبود اصلا 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام عزیرم گزارش#   صبحانه:سه عدد انجیر=۱۱۱کالری 🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍 ن ...

آفرین عزیزم ورزش چزا نداشتی 

@مامان_الیساهستم2    گزارش# 99/5/26 یکشنبه

37 روز مانده تا خوش اندامی

صبحانه👈نان تست جو 2 عدد + پنیر پروبیوتیک کم چرب ی قوطی کبریت + نان سنگک کنجدی ی کف دست + ی لیوان شیر          کالری👈369

میان وعده صب👈خرما 2 عدد + انگور ی لیوان.کالری👈95

ناهار👈کته کم چرب 7 ق غ + گوشت گوسفندی 4 تکه+ دوغ نصف لیوان.     کالری👈577

میان وعده عصر👈خرما 2 عدد + ماست کم چرب ی لیوان.    کالری👈166

شام👈اوتمیل ی لیوان + عسل ی قاشق غذا خوری+ بلال ی عدد.       کالری👈306

کالری مصرفی👈1513

کالری مجاز 👈1540

آب 8 لیوان 

مولتی 

ورزش ی ساعت رقص تند

چالش سرکه و آب ولرم انجام شد 

دمنوش دارچین و زنجبیل خورده شد

سلام سهیلا جونم اگه ایرادی هس بگو عزیزم خوشحال میشم😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
افرین خوبه ادم تو بحثی که بهش مربوط نیست وارد نشه، همه که شعورو معرفت شمارو ندارن 😍😘 تو پست بعدیم ...

البته ممنونم..ولی منظور منو اشتباه متوجه شدی🤣🤣

اینکه گفتم سکوت فقط ب دردت میخوره واسه اینکه ابنقدر پستات ب درد نخور و بود و کلن همه چیو قاطی کرده بودی...

و خوش اومدی هم دررابطه با ابن بود ک یعنی خوش اومدی برو

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

مینا چالش این هفته رو من نمیدونم . تگم نکردی فک کنم.  @عروسترکم     بچه ها اگه می ...

اره فداتشم ببخشید...

چالش این هفته لقمه گرفتن با سبزیجات مثه کاهو👏👏👏👏

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤