2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287844 بازدید | 36895 پست
افرین.. عالی رعایت کردی👌👌👌 این هفته را رعایت کنی وزنت برمیگرده به هفته ی قبل مسافرتت.. هفته ی ب ...

واي خدا كنه من بينه ٧٠ تا ٧٢ در گردشم😂😂😂😂😂

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاله فست نداشتم راستنش تنبليم اومد😁😁😁😁

😂😂😂😂😂عَی تنبل

فست خیلیییییی تاثیر داره تو کاهش وزن... تازه میخاستی اولاا منهای ۴۰۰ هر روز بگیری... اونووو میگرفتیی، چی میگفتی😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
واي خدا كنه من بينه ٧٠ تا ٧٢ در گردشم😂😂😂😂😂

بدون تقلب پیش بری با ورزش... کم میکنی... 💪

خانوم تقلب نکن... من که میدونمممم😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😂😂😂😂😂عَی تنبل فست خیلیییییی تاثیر داره تو کاهش وزن... تازه میخاستی اولاا منهای ۴۰۰ هر روز ب ...

هموووووونو بگوووو😂😂😂😂😂😂😂

اي ام گشاد😅😅😅😅

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بدون تقلب پیش بری با ورزش... کم میکنی... 💪 خانوم تقلب نکن... من که میدونمممم😁

سعي ميكنم😅😅😅🤣🤣🤣🤣

سرگروهه زرد بيا چالش اين هفتمونو بوگو خواهر

@مامان_الیساهستم2  

وزن#  

سلاااام عزیزم

وزن اولیه ۸۲

وزن هفته قبل۷۵

وزن این هفته ۷۴۷۰۰

سنگ کلیه دارم هنوز برطرف نشده فکر نمی کردم اینقدر هم کاهش داشته باشم 🥰

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
باشه اشکال نداره

یعنی حذف نیستم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
گلم این وزنت کاذب هست.. ناراحت نباش.. هم به خاطر یبوس و عقب افتادن پری ات و هم ورم بدنت...  دک ...

خدا کنه اینجوری باشه سمیه اعصابم داغون شد رفتم رو ترازو 

انگیزم دودهوا شد 

دکتر نرفتم هنوز 

تیروئیدمم کم کاره ولی کنترل شدست تازه آز دادم نرمال بود ولی چند روز بود قرصمم نخورده بودم ممکنه اینم تاثیرداشته باشه؟؟