2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
ببخشید برنج خوردم😐😂😂😂😂😂 خوردم موهام بیشتر نریزه ب نظرت صبحانه کالری زیاد باشه ناهارو حذف کنم ...

سلام عزیزم منم موهام میریزه من سبوس برنج خریدم یه قاشق تو ماست یا شیر میریزم هفته ای دو یا سه بار میخورم اینجا گفتن زینک میخورن منم تازه شروع کردم مولتی رو حتما بخور جوانه گندم روهم شنیدم خوبه هنوز امتحان نکردم

ناهارم حذف نکن بدنت ضعف میگیره  به جاش کربوهیدرات کم کن پروتئین زیاد شامت روهم یا سوپ بخور یا تخم مرغ آبپز یا مرغ و سالاد و شیر دارچین ماست زیره ماست کدو رو غذاهاتم فلفل بریز سیاه دونه بگیر بریز روپنیر  بخور سعی کن هفت یا هشت شب به بعد مسواک بزن  دیگه چیزی جز آب نخوری

کسی هم گفت بیا چیزی بخور بگو مسواک زدم حال ندارم دوباره برم مسواک بزنم

(اینا کارایی که من انجام میدم دقیق درست وغلطش نمیدونم)

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
راست ميگي همين بي خوابيش خيلي بده خيلي بد😔 ولي ميگذره  تو فرصت ها استفاده كن ي چرت كوچيك بزن

سعی میکنم ولی واقعا آوا کوچیکه و هیچی حالیش نیست وسط خوابم بیدارم میکنه باهاش بازی کنم😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااااام وصبح بخیر البته صبح خیلیی زود بخیر 

از اونجایی که من خیلی فضولمو بی طاقت بیدار شدمو خودمو وزن کردم🙈🙈😂😂 خداروشکر راضیم ایشالا پر جونمم هم راضی باشه(از این وزن به بعد کاهشم سخت شد ده سال پیش کاشکی پیش بینیم اشتباه باشه البته مهم نیست چون من تا به هدفم نرسم دست بردار نیستم پیش به سوی ۶۰کیلو❣️❣️)

@pari95  

وزن اولیه۸۷

وزن هفته پیش۷۷،۴۰۰

وزت این هفته ۷۶،۷۰۰ 

وزن هدف ۶۰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
ن گلم شوک نیاز نیس. فردا حتما کاهش داری.

خدا کنه. آخه من همیشه رعایت میکنم.حتی روز جمعه که رفتم بیرون از شهر سالم خری کردم و هرچی خوردم ثبت کردم و از کالری مجاز بالا نزدم. 

هفته قبل هم رعایت کردم حتی یه گرم کم نشد.😢😢 خیلی استرس دارم😦😦

[QUOTE=150836754]سلام الهه‌جون شرمنده‌خواننده‌خاموشم‌ میشه‌به‌عوض‌بچه‌هایی‌که.رفتند‌عضوگروه‌بشم خیلی‌وقته‌خواننده‌ ...[/QUOTE

@بامداد_خمار  

وزن‌اولیه‌۵۸‌😁قد‌❤۱۶۵وزن‌هدفم۵۰‌‌‌‌خواستن‌توانستن‌است‌بااراده‌قوی‌به‌ارزوهامون‌میرسیم‌بای‌خودمون‌رودوست‌داشته‌باشیم‌وهمیشه‌عاشق‌باشیم
چند كيلو شدي؟ تو ديگ بودي؟ يا ته ديگ؟؟؟؟ مرسي خوبم عزيز دخملمون رو از جيش گرفتي؟ رضايت داد؟؟😂

تو دیگ بودم خفن.

نمیدونم والا این ترازو که که مال یه دفعه 65 نشون میده یه دفعه 67در آن واحد که روش وایمیستم ده تا عدد نشون 

@pari95‍ 

سلام عزیزم... صبح بخیر😋🥳

گزارش وزن

وزن اولیه.    وزن هفته قبل.   وزن فعلی.   هدف❣️

۸۲               ۷۷/۷۰۰         ۷۷/۳۰۰        ۶۴ 🥳

فقط ۴۰۰ گرم؟! چرا؟! من ک اینهمه رعایت کردم...🤨🧐

حتی سایز کم کردم!!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

@مامان_الیساهستم2  

سلام گلم. صبح بخیر😘😘

وزن شروع        هفته پیش         امروز           هدف

80                   65              64.800           55 

خوشحالم. خدارو شکر بعد از یه هفته استپ امروز کاهش داشتم. 😍😍😍

انگیزه#  

ذهن خود را بر روی چیزهای متعالی متمرکز کنید.چیزهای متعالی همان چیزهای مثبت هستند. هنگامی که صبح از خواب بیدار میشوید، باید ذهن خود را بر روی پیروزی متمرکز کنید. ذهن خود را بر روی موفقیت متمرکز کنید و این نگرش را داشته باشید:

امروز، روزی عالی برای من خواهد بود.

لطف و رحمت خداوند همواره در زندگی من جاری است.

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام هستی جون انشالله که حالد بهتر شده باشه  ببخشید خیلی دیر شد امشب گزارشم بعد من اخر شبا گزا ...

سلام عزیزم 

نه من هنوز حالم بده همش کابوس میبینم

موردی نداره عزیزم گزارشت خوب بود منتها صبحانت قابل قبول نبود عشقم

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰