2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288747 بازدید | 36895 پست

#گزارش‍ 

@sepiiiiiideh‍ 

سلام عزیزم صبحانه نان سنگک ارده شیره شکر پنیر چای۳۴۹ کالری 

ناهار ۹۰ گرم پلو ۳۳ گرم کباب تابه ای سیب رمینی گوجه ماست ۳۲۳ کالری

شام ۱۸۰ گرم آبه گوشت و نان و ماست ۳۹۰ کالری 

میان وعده خربزه و الو و بیسکوییت ۳۲۵ کالری 

مجاز ۱۶۸۰ مصرفی ۱۴۰۰

دیگه نمیتونم پرش کنم 

امروز اشتباه کردم وزن کردم روحیه مو از دست دادم نمیدونم فدا چقد کم کرده باشم این هفته اصلا ورزش نداشتم شاید یکی دو روز 

پیام دادم بهت عزیزم مشکلمو 😞

حالا فردا میکشم ببینم چیزی کم کردم یا نه 

تمام 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بازم طاقت نياوردي وزن كردي😅😅😅

اره خیلی اعصابم داغون بود معذرت میخوام شکمم بعد دوروز کار کرد گفتم برم حالم خوب شه دیدم از وزن اون هفته هم بیشترم 😑😑اعصابم بدتر خرد تر شد 😑😑

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

@sepiiiiiideh  

عزیزم گزارشم چند تا پیام قبل تره نمیدونم چرا تگ نشدی 

اره خیلی اعصابم داغون بود معذرت میخوام شکمم بعد دوروز کار کرد گفتم برم حالم خوب شه دیدم از وزن اون ه ...

بابا طبيعيه خب از صبح غذا خوردي ميان وعده خوردي اب خوردي مشخصه اضافه نشون ميده نسبت به اول صبح

💔🌈

عالیه عزیزم چرا شام نخوردی ؟

چون کاالریم پر شده بود دیگع😅😑

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
ناهارت خیلی سنگینه مخصوصا که ساندویچ الویه بوده چرب و پر از کربوهیدارت 

چشم سعي ميكنم نهار سبك تر باشه 😘

گزارش#  

من امروز آزمايش خون داشتم نتونستم فست بگيرم براي ريزش موهام رفتم آزمايش دادم ببينم دليلش چيه  

مجاز :١١٦٠

مصرفي:١١٨٠

صبحانه:پنير ،نان٦٥ گرم،حلواارده>>>٣٠٨ كالري

🌺🌺🌺🌺🌺

نهار: پيتزا٢ تيكه،دلستر>>>٣٦٩ كالري

🌸🌸🌸🌸🌸

شام :املت ١٠٠ گرم ،نان ٤٥ گرم >>٣٢١ كالري

🌼🌼🌼🌼🌼

ميان وعده :شكلات پسته ،خرما،عسل،سبوس برنج و شير >>١٨٤ كالري

🌻🌻🌻🌻🌻🌻

ورزش :پياده روي يك ساعت فردا قدرتي هم ميرم امروز نرسيدم 

💐💐💐💐

آب ٨ ليوان 

🌹🌹🌹🌹

چالش صبح ناشتا رو چون معدم حساسه نمي تونم انجام بدم  

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
بابا طبيعيه خب از صبح غذا خوردي ميان وعده خوردي اب خوردي مشخصه اضافه نشون ميده نسبت به اول صبح

عزیزم یه بار ورزشاتو دیدم ترتیبشو دوست داشتم اگه هنوز مثل یه ماه قبل ورزش میکنی میشه ورزشات و زمانشونو بگی ممنونم

سلام عزیزم فردا حتما فست باش.  نوش جونت

سلام عزيز دل 

گزارش#  

من امروز فست بودم و ٨٠٠ بستم

ناشتا آب و خاكشير 

صبحانه تخم مرغ آبپز يه دونه

ناهار عدس پلو

شام به سيخ جوجه

ميان وعده انحير و سيب

پياده روي نيم ساعت

آب گرم قبل از ناهار 

ورزش قدرتي بازو وشكم

آب زياد

به اميد وزن فردا صب

عزیزم یه بار ورزشاتو دیدم ترتیبشو دوست داشتم اگه هنوز مثل یه ماه قبل ورزش میکنی میشه ورزشات و زمانشو ...

عزيزم من يك روز در ميون نيم ساعت ايروبيك نيم ساعت قدرتي يا يه رب ايروبيك ٤٥ دقيقه شكم پهلو كار ميكنم

اون يه روز در ميونه بعدي كه خونه ام حال داشته باشم حلقه ميزنمو الان چالش روسي رو ميرم امروز حال حلقه نداشتم كمر درد دارم يكم رقصيدم فقط

ولي ورزش اصليم روزايه باشگامه عزيزم كه هم رو فرم دهي كار ميكنه مربيم هم شكم پهلو همم ايروبيك(چربي سوزي) تركيبي كار ميكنه باهام

💔🌈

عزیزم سلام من قبل پریودمه باد کردم وزنم کاذبه فردا نمیتونم وزن بدم مرسی

چند روز مونده به پریودتون من اول شهریور باید بشم منم فک میکنم باد دارم  ازینه یا توهمه 

البته یبوستم دارم 😶😶

عزيزم من يك روز در ميون نيم ساعت ايروبيك نيم ساعت قدرتي يا يه رب ايروبيك ٤٥ دقيقه شكم پهلو كار ميكنم ...

مانکن جون جوابمو اگه میدونی بگو