2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288747 بازدید | 36895 پست
اخه همه که دور هم جم هستیم خیلی مزه میده 😜😜😅😅😅😅 ولی منم پشیمون میشم 😢😢😢😢حالا شما که خوبی ...

دقیقا دور هم بودم چشمامو کور میکنه مخصوصا که راه دور هستیم و هروقت میرم میخوام تو آسمونا پرواز کنم هردفه میرم اونجا تر زده میشه تو رژیمم امروز باخودم گفتم اصلا دیگه نمیرم اونجا تا ۴۹ بشم ولی باز دلم طاقت نمیده 😥قدت چنده مگه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا دور هم بودم چشمامو کور میکنه مخصوصا که راه دور هستیم و هروقت میرم میخوام تو آسمونا پرواز کنم ه ...

من دور نیستم ولی هفته ای یبار میرم چون خواهر و برادرمم میان دیگه ی روز میریم اونجا ، تازه باور کن من زیاد نمیخورم فقط ناهار وشام گند میزنم اینهفته نوشابه هم خوردم دیگه گند زدم حسابی ولی ب خودم قول دادم اینهفته رعایت کنم ، 

من قدم ۱۵۸ هست استخون بندیمم ریزه 

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
@عسل9669   عزیزم متاسفانه حذف شدی💣💣😞😞

سلام عزیزم من الان گوشی دستم اومده 

خوشحال خوشحال اومدم دیدم اخطار بهم ندادی 

بحون بچم جاریم ۴ روزه خونمونه تعمیرات دارن بچه اونم مث بچه من شلوغکارهدفقط دنبال بچه ایم شبا مث جنازه میوفتیم 

حالا ک حذف شدم ۸۰ کیلو و ۹۰۰ شدم ببین رعایت میکردم 

وزن هفته قبلم ۸۱.۷۰۰ بود 

😞😟😓😭😭😭

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
@عسل9669   عزیزم متاسفانه حذف شدی💣💣😞😞

اگر حذف نمیشدم هفنه بعد بالاخره میرفتم گروه بعد .😢😢😢

میشه حذفم نکنی 

بیا و خوبی کن ثواب کن و کباب شو 

اه کاش نمیومدن 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
بخور تا بشه ۷۰۰ اشکال نداره 

سلام صبح بخیر من تازه بیدار شدم

وزن هفته قبل:۶۰/۳۰۰

وزن الان:۶۰/۳۰۰

وزن اولیه:۶۸/۳۰۰

وزن هدف:۵۰تا۵۵

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

گزارش# @هستی،بانو  

صبحانه ،پنیر۲۰ گرم،نون۲کف دست،خرما،چای(۲۳۰)

نهار:ماهی ،برنج ۳ق غ ،سالاد فصل بدون سس(۸۰٫۳) 

شام : پیتزا قارچ و گوشت ۵۰ گرم(۱۳۸)

م و،زردالو ،سیب،قهوه(۱۱۷)

کالری مجاز :۵۰۰ 

کالری مصرفی:۵۶۵٫۷

ورزش :۱:۴۰:۵۴ تردمیل

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده