2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست

@هستی،بانو     گزارش#    99/5/24. جمعه

59 روز مانده تا خوش اندامی

صبحانه👈نان تست جو 3 برش+ پنیر ی قوطی.   کالری👈252

میان وعده صب👈هندوانه دو قاچ+ عناب خشک 13 عدد

کالری👈208

ناهار👈کته کم چرب 5 ق غ + خورشت قیمه 3 ق غ + دوغ ی لیوان + ماست کم چرب ی لیوان + خیار شور کوچک 4 عدد.     کالری👈516

میان وعده عصر👈کرانچی در حد 10 عدد(خیلی وقت بود لب نزده بودم هوسم شد دست بچم بود🙈🙈🙈)+ خرما 5 عدد + هندوانه دو قاچ       کالری👈353

شام👈سیب زمینی آب پز کوچک ی عدد + انگور نصف کمتر لیوان.     کالری👈139

کالری مصرفی👈1472

کالری مجاز👈1540

آب 8 لیوان

قرص مولتی

ورزش نداشتم متاسفانه

هستی گلم حوصله نداری نگاه نکن نخون واسه دلخوشیم نوشتم .اینکه طبق قوانین تاپیک پیش برم و آدم بی نظمی نباشم...... هستی مهربونم از خدا خاستم ایشالا هر چی خیره و خوبیه وارد زندگیت کنه ایشالا همسرت پی ب اشتباهش ببره و هر چی غصه اس از دل مهربونت دور کنه...هستی گلم خیلی ذهنم درگیر شد و واست غصه خوردم بمیرم واسه دل مهربونت ک غصه دار شده😢😢😢😢😢😞😞😞😞

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

سلام سرگروه جان شرمنده من این چندروز اصلا نتونستم رعایت کنم و گزارش بدم پدرم مریضه همش درگیر مراقبت و پرستاری بودم بیمارستان بستری شده @هستی،بانو  

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اعصابم خورد میشه به دو‌تا جیز همزمان فکر کنم😂😂😂

خخخخخ...خب پس هرجورراحتی 😬😆😆

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
منظورت سالگرد عروسی هس؟

آره عروسی بیشتر دیدم گرفتن 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
جوجه عالیه اصلا تا سه تا سیخ هم بخوری مشکل نداره چون پروتین داره عالیه 

چیزممنوع نخوردم فقط جوجه زیادخوردم باخرماوانجیروانگورواینا، یکمم نون محلی.چیزمیزبیخودی نخوردم😄

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

گزارش# سلام عزیزم...

صبحانه=یدونه شیرینی دانمارکی=۲۰۰کالری

ناهار=املت گوجه فرنگی+نان=۲۶۴

میانوعده=انگور+۲کف دست نان سنگک+بستنی سنتی=۷۱۷

شام=۲ تا فلفل دلمه ای

کالری مصرفی=۱۲۲۱/مجاز=۱۱۰۰

آب=۶لیوان

۱ساعت ورزش قدرتی=۹۸۲کالری/حلقه کمر۲۵ دقیقه=۱۷۵کالری

@مامان_الیساهستم2  

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
خووبه گلم فقط شامت خوب نبوده👀👀👀

سلام عزیزم 

صبحانه نخوردم 

ناهار نون یکم با سینه مرغ 

شام نان و خوراک 

میان وعده چایی طالبی هندوانه شلیل تخمه

کالری مجاز و مصرفی ۱۶۴۰

ورزش پیاده روی 

اب زیاد 

🌹توکلت علی الله 🌹
سلام عزیزم ـاکی بود

سلام هستی جون من‌ امروز ده بودم نتونستم کالریهام رو یاداشت کنم‌ ولی فکر نکنم زیادتر از حد مصرف شده باشه انشالله فردا دوباره گزارش میدم ممنون

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊