2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست
سلام حالا خوبه خودت خجالت زده ای😀😀 عزیزم رعایت کن واسه خودت میگم

چشم اطاعت قربان 

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مچشو گرفتم  داغونم داغون

خودش فهمیده ک تو میدونی؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
😄 اشکال نداره بیشتر رعایت کن

عزیزم امروزم خیلی بدگزارشم صبحانه میوه خوردم وخوب بودتاظهرامانهارفتیم بیرون وجوجه نتونستم کالری حساب کنم.ورزشم تعطیل.فقط ی نیم ساعت پیاده روی داشتم.مهمونی وبیرون رفتن تموم شدفعلا.انشاا...ازفرداهمروکامل انجام میدم😆

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
اره میدونه

چی گفتی بهش؟اون چی گفت؟انکار نکرد،؟

دعواتون شد؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
سلام  نمیدونم چرا از هر جا رونده میشم میام اینجا خودمو خالی میکنم سرتون درد میارم و میرم ولی ا ...

الهیییی دلم کباب شدبرااات خاهرم😔.چ مرگشونه بعضی ازاین مردا؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
سلام گلم ببخشید مهمون داشتیم گزارش#   صبحانه:سه کف دست نان سنگک+یک قاشق غذاخوری کره ب ...

سلام عزیزم 

روزی که برنج میخوری اصلا نباید نون باشه اونم حالا اگه باشه یک کف دست اونم مخصوصا وقتی ده تا قاشق برنج میخوری سه کف دست سنگک هم خیلیه کالریش زیاده 

قند ۴ تااااااا اصلا نباید قند مصنوعی بخوری عامل اصلی چاقییییییی قند و شکر هس 

پیاده روی بعد از ۱۱ دقیقه تازه شروع به چربی سوزی بالا رفتن متابولیسم میشه پس ۲۰ دقیقه کمه 

باید به یک ساعت برسه 

امیدوارم این نکته ها رو گوش بدید بهتر جواب بگیرید 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
عزیزم امروزم خیلی بدگزارشم صبحانه میوه خوردم وخوب بودتاظهرامانهارفتیم بیرون وجوجه نتونستم کالری حساب ...

جوجه عالیه اصلا تا سه تا سیخ هم بخوری مشکل نداره چون پروتین داره عالیه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام عزیزم  روزی که برنج میخوری اصلا نباید نون باشه اونم حالا اگه باشه یک کف دست اونم مخصوصا و ...

اووووو چ سخت گیر😅❤چشم سعیما میکنم از فردا درست بشه

وی اخه صبحانه رو به جز نون جور دیگه ای نمیشه خورد بعد اگه برنج بپزن چی

پیاده روی رو هم بیشتر از بیست دقیقه نمیتونم چون یکم نفس تنگی دارم اذیت میشم به جاش رقص رو ببشتر میکنم

چون پیاده روی رو میرم کوه واسه همین سختم میشه بیشتر 

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

@pari95 سلام گلم 

عزیزم  ورزش حرکت ورزشی ۱۰ دقیقه وفعالیت زیاد 

کالری مصرفی ۱۳۴۰ 

کالری مجاز ۱۴۰۰

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

@pari95  

گزارش#  

صبحانه:1 کف تافتون.2 خرما.1 گردو

ناهار:2.5 کف تافتون.60 گ گوشت سرخ شده.سبزی

شام:2 کف تافتون.50 گ جگر.سبزی

میان وعده:خربزه.شکلات.تخمه.انجیر

کالری مجاز و دریافتی 1320

چالش آب و زنجبیل رعایت شد 

سلام عزیزم وای من عاشق نون و ماستم برا صبحونه. یعععنی حاااال میاد جیگرم. نوش جونت گزارشت خوب بود ا ...

چه تفاهمی😍 تو تابستون هر سه وعده رو دوست دارم نون ماست بخورم. امشبم شام خوردم😎

اینم گزارش امشبم

صبحانه:  2 ق کرم کنجد+ 5 کف سنگک
ناهار: مرغ بریان 3/4 لیوان
شام: نصف لیوان ماست+ 3 کف لواش سبوسدار
میانوعده: بستنی+ انجیر+ کاپوچینو+ انگور

مصرفی و مجاز: 1160

ورزش: 10 دقیقه پیاده روی

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
چی گفتی بهش؟اون چی گفت؟انکار نکرد،؟ دعواتون شد؟

فقط یه کلمه گفت تمومش میکنم چجور اعتماد کنم زیبا این چهارمین باره که میگه بهم اعتماد کنو از اعتمادم سو استفاده کرد

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰