2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288747 بازدید | 36895 پست
عزیزم منم ۱۰۸ کیلو بودم الان ۸۶ منم با کالری شماری ۲۲کیلو کم کردم و راضیم😊

میدونم میشه کم کرد، میگم یعنی ادم چیزای مقوی نمیخوره، هر چیزی میخوره که براساس اون وزن کم کنه، در حالیکه بدن نیاز به پروتئین، کلسیم، ویتامین و... داره، خیلیا تو کالری شماری فقط کربوهیدرات میخورن با مواد قندی به خودشون سیریه کادب میدن که این واقعا دشمن سلامتیه و پیریه زودرس میاره، مثلا پاپکرن و سوپ نیاز بدن یه آدم ۸۰ کیبویی نیست. منطورم به اینه. بنظرم ناهار یه سینه مرغ کبابی بخور، شام ۱۰۰ گرم گوشت چرخی بخور کلا برنامت این باشه که ریزش مو و اینا نگیری.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

گزارش# سلام عزیزم...امروز فست بودم

صبحانه نخوردم.

ناهار=ماکارونی۸ق=۲۱۶

میانوعده=هندوانه+انگور=۹۷

شام=آبگوشت۱لیوان+ماست+دوغ+نان لواش=۴۷۸

مصرفی=۷۹۱ /مجاز=۷۰۰

ورزش نتونستم کنم ببخشید همش بیرون بودم فقط پیاده روی ...

آب=۷لیوان

@مامان_الیساهستم2  

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رژیم‌ پرتئینم معایب خودشو داره مهم ترینش ریزش مو و برگشت سریع و یبوست شدیده درست نمیگم؟

ریزش مو؟!!! دیگه خدایی علمی صحبت کنیم! غذای اصلیه مو پروتئین و ویتامینه، یبوستم علتش کم ابیه، من صبحا شیر داع میخورن با یه حبه قند. بعدم یبوست راه داره، انجیر بخور میان وعده سیب بخور. 

هر رزیمی عزیزم زود لاعر کردی به همون نسبتم زود برمیگردی ، من که یه گرمم چاق نشدم، تازه بدنم شل هم نشد، کالری شماری ماهیچه های بدنو اب میکنه، لاعر میشی ولی بد فرم. درست برعکس رژیم پروتئین

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

میگم یه سوال!!!! اگه مخالف کالری شماری هستی پس چرا تو این تاپیکی؟؟؟؟🤔🤔🤔

الان دیدم تو بروز شده ها اومده بالا، بعد عنوان تاپیک این بود جدید نمیگیریم گفتم نگیر 😁😁😁😁

ولی زیرش چون انسانم و ذاتم خوبه دلم نیومد راهنماییتون نکنم، عزیزم زکات علم اموزش دادن به هم نوعه، من تجربمو گفتم شما ناراحتی نباید تو فضای مجازی بیای

ورزش روز هوازی و قدرتی

۱۵دقیقه حلقه زدم

حرکت پهلو بغل دوتا۴۰تا

حرکت درازونشست نیمه دوتا۳۵تا

حرکت زیرشکم دوتا۲۵تا

حرکت دوچرخه دوتا۳۵تا

حرکت دست به پاشنه دوتا۴۰تا

حرکت چرخش روسی دوتا۳۵تا

حرکت چرخش با چوب دوتا۴۰تا

۱۵دقیقه حلقه آخر

دولیوان آب ولرم خوردم بعد ورزش

@سمیه1396

@sanaz718

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
منم با کالری شماری و ورزش ۱۰کیلو کم کردم در عرض یک ماه و چند روز بسیااااار راحتتر  سالم خوری ر ...

خب عزیزم منظورم از رژیم پروتئین که فقط پروتئن نیست 😁😁😁

عصر شیر و ماست بخور، میان وعده روزت هم میوه بخور میوه هم سرشار از ویتامینه

الان دیدم تو بروز شده ها اومده بالا، بعد عنوان تاپیک این بود جدید نمیگیریم گفتم نگیر 😁😁😁😁 ولی ز ...

هرکس اینجا عضو شده با رضایت خودش بوده الهه جون مجبور نکرده کسی رو شما هم سرت تو لاک خودت باشه

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
هرکس اینجا عضو شده با رضایت خودش بوده الهه جون مجبور نکرده کسی رو شما هم سرت تو لاک خودت باشه

انگار رژیم گرفتید زده به سرتونا، مگه چی گفتم یه شوخی با استاتر کردم تو هم سرت تو لاک خودت باشه

انگار رژیم گرفتید زده به سرتونا، مگه چی گفتم یه شوخی با استاتر کردم تو هم سرت تو لاک خودت باشه

فعلا تو زده به سرت دوس ندارم تاپیک بترکه پس دیگه جوابت رو نمیدم

فعلا تو زده به سرت دوس ندارم تاپیک بترکه پس دیگه جوابت رو نمیدم

هر وقت گفتن خاک انداز بپر وسط من که با تو نبودم، لطف میکنی اگه جواب ندی. اینجا خیلیا بودن وقتی پیام گداشتم پیام دادن درخاست دوستی دادن تو خصوصی تا روشمو بهشون بگم، من اصلا با تو نبودم چقدر خود بزرگ بینی داری فرزندم

عالیه گلم 

سلام عزیزم

صبحانه تخم مرغ اپز و خرما و چای و نان تست 

میان وعده سیب 

ناهار پلو و خورشت قیمه 10 قاشق

میان وعده شلیل دوعدد 

شام کشک وبادمجون رژیمی 5 قاشق

1030 کالری 

ورزش حلقه و اروبیک نیم ساعت و یه عاااالمه کار خونه😢😯😯😯😯😯😣😣😣

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
هر وقت گفتن خاک انداز بپر وسط من که با تو نبودم، لطف میکنی اگه جواب ندی. اینجا خیلیا بودن وقتی پیام ...

توهم نداشته باش اینجا کسی بهت پ ا نمیده برو سر کوچه خودتون توپ بازی کن گلم 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

اقا به تو چه، اصلا تو چکاره ای، توروخدا شعور داشته باش، نداریم بمن پیام نده عجبااااا. 

عزیزم محل نده جوابش نده حسودن میخان تاپیک بترکه