2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
خب ی روز رو کامل ورزش نکن. ی روزم کمتر ورزش کن ک زده نشی از ورزش. همیشه هم اول با رقص شروع کن.  ...

عزیزم چه طوری میتونم لینک تا پیک رو بزارم بلد نیستم میشه بهم یاد بدی

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چه طوری میتونم لینک تا پیک رو بزارم بلد نیستم میشه بهم یاد بدی

روی عنوان تامیک دستتو نگه دار.یه لیست باز میشه.گزینه کپی ادرس پیوند رو بزن. 

و بعدش هرجا خاستی بذاری دستتو نگه دار تا گزینه الصاق یا پیست یا جسباندن بیاد برات. اونو بزنی لینک کپی میشه

روی عنوان تامیک دستتو نگه دار.یه لیست باز میشه.گزینه کپی ادرس پیوند رو بزن.  و بعدش هرجا خاستی ...

ممنونم سهیلا جونم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

گزارش#  

روزه ام عزیزم

افطار شیر دارجین.خرما.لواش ۶کف.کوکو سیب زمینی (۵۳۹)

شام سوپ ورمیشل ۳ملاقه(۴۴۱)

مبان وعده شلیل۲.هندوانه ۲قاچ.موز.خرما.چای.بادام ۲۰تا.پاپ کورن ۲لیوان(۶۱۵)

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۶۰۰

اب ۵لیوان چای سبز

نیم ساعت پباده روی.چرخش روسی.

@pari95  

گزارش#   روزه ام عزیزم افطار شیر دارجین.خرما.لواش ۶کف.کوکو سیب زمینی (۵۳۹) شام سوپ ورمیشل ۳ ...

بعد اونوقت شام چی میخوری؟

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

گزارش# @هستی،بانو  

صبحانه:سفیده تخم مرغ با نصف زرده، چای،نان ۱کف دست(۱۳۱٫۸) نهار: قورمه سبزی ۱ق غ،بلغور گندم ۵ق غ،زیتون ۵عدد(۸۴)  عصرانه:آش دندونی بدون پیاز داغ و آجیل(۲۷۷) کالری مجاز :۱۲۹۰  کالری مصرفی:۴۹۲٫۸

۱۸ لیوان آب، ناشتا اب وابلیو وشب هم سرکه سیب 

چالش آب قبل غذا ،چالش سرکه ،چالش دمنوش زنجبیل 

۲۲ دقیقه پلاتس ،۳۴ دقیقه رقص،۳۱ دقیقه تردمیل ،۲۳۶۰ قدم پیاده رویی

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
سلام گلم عالی بود👍👍

کالری مجاز ۱۳۴۰

کالری مصرفی ۱۳۳۶

سلاااااام عزیزم خوبی؟ گلم امروز دارم میرم خونه مامانم برای همین الان گزارش میدم:

صبحانه نان و پنیر

ناهار خورش قورمه سبزی خالی😅

میان وعده آلو سیاه و نسکافه

شام: مرغ مامان می گذاره خالی می خورم+ کلم بروکلی آب پز و ماست

آب ۸ لیوان

ورزش انجام میدم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

@pari95  

یک‌ سوال!

من شام همیشه برام سواله... چی بخورم ک کربو و قندش پایین باشه؟

معمولا ۱۵۰ یا ۲۰۰ کالریم برای شامه... دلم نمیخواد نون بخورم... شب میوه دوست دارم... ترجیح میدم بجای شام(هرچی ک باشه) میوه بخورم... ولی بخاطر قندش نگرانم چاق کنه...

😬ببخش انقد سوال میپرسم!🤕

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
گروه_زرد# 💛💛💛💛💛💛💛 من بستم تمام شده و نمیتونم بگیرم حسابی ک همراه بانک دارم موجودی نداره&nb ...

سلام پریی جووونم 

به روی چشماااام

مراقب خودت باش. 💋💋💋😘😘😘♥️♥️💎💎🧿🧿

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@pari95     یک‌ سوال! من شام همیشه برام سواله... چی بخورم ک کربو و قندش پایین باشه؟ مع ...

سینه مرغ

یک لیوان لوبیا چیتی یا عدسی 

خوراک سبزیجات همراه با قارچ باشه حتما اونم یک لیوان

جوجه کباب یک سیخ

بشقاب سالاد یه کاسه ماست و یه لیوان دوغ اینا هرکدوم نزدیک ۱۰۰تا۱۵۰تا کالری داره به غیر سالاد 

ماهی کبابی وووو خیلی غذاهای سالم و بدون کربو هیدرات دیگه ببخش اومدم تو پستت 🥰🥰 

پری جون نیستن دوستم 

گفتن بهتون اطلاع بدم♥️♥️♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱