2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287843 بازدید | 36895 پست
من اصلا متوجه نشدم بعد عروسترکم رو تگ میکردم اونم اصلا وزنمو ندید تگ هم نمیشد ممنونم که اصلاع دادین ...

تو اعلاناتم چیزی نبود ک ببینم عزیزم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم اره تو گروه شیرین جان بود. ولی ب گفته خودش یه هفته س ک نبوده. حالا من نمیدونم چکار کنم. زی ...

چرا باید نارنجی باشم😐😐😐😐

من باتوجه ب وزنی ک میخوام کم کنم گروهمو انتخاب کردم

@هستی،بانو  

سلام عزیزم من الان باید چکار کنم؟

از وقتی شیرین رفت من بی خبر بودم فک کردم تگم میکنن میگن سرگروه کیع ب عروسترکم گزارش میدادم ک رفت شد سر گروه قرمزا

من با توجه ک وزنی ک میخوام کم کنم میخوام برم آبی

چکار کنیم😶😐

بذا آبی باشم تلوخدا🙁🙁🙁🙄😁

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
@dokhtare_royaha2      عزیزم سلام  وزن فعلیت و هدفت رو بگو تا ببینم شامل چه گر ...

سلام

وزنم ۸۲

قدم ۱۷۳

میخوام ۱۰ کیلو کم کنم بعد برم گروه سبز  اگه باز خواستم کم کنم

هدفم الان ۷۲ شدنع

بعد بشم ۶۸

میشع آبی باشم؟

من رنگ نارنجی و قرمز اشتهامو باز میکنه  😑😑😑😑آبی بی اشتها میشم خوبه😐😅

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷

گزااارش#  

@pari95  جوووونه دلم🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام عزیزم برو به سلامت مواظب خودت و رژیمت باشیاااا برگشتی پروفایلتم عوض کن 😉😉

چشم حتمااااااااااا☺️☺️☺️ عوض كردم هنوز تغيير نكرده 😘😘😘

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
بیا گلم خوش اومدی. وزن شروع و الان و هدفت هم بگو بهم

سلام عزیزم گزارش دیروز منو دیدی تکت کردم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
@بامدادخمار     سلام گلم خوبی؟عزیزم من رژیممونوبه یکی ازدوستام دادم،67کیلوبود،باروزی چهل ...

سلام عزیزم قربونت 

نه چه اشکالی داره متابولیسمش بالاست دیگه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام منم میخوام لاغر شم میشه بهم کمک کنید🤢

سلام عزیزم توضیح جامع اول تاپیک رو بخون و شروع کن

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@سمیه1396     سلام نفسی  میگم ورزشا قدرتی با سرعت انجام بشه اوکیه یا نه نر ...

سلام گلم..

ورزش های هوازی، معمولا ترکیبی از یواش  و سرعتی، جفتش خوبه

ولیی قدرتی را باید اروم و با دقت و با سرعت  نرمال انجام داد، اینجوری هم درصد اسیب دهیش کم میشه و هم تاثیرش بیشتر میشه .

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

[QUOTE=149933644]@بامدادخمار     الهه جونم آبجی خوشکلتون با رژیم جدیده وزن کم کردن😉 دلمون آب شد ک

سلام عزیزم اره کم شده ولی همون یک کیلو 

چون از رژیم اینجا سخت تره و کاهشش یکیه ارزش نداره بگیرید