2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
تحرک ک اره یا دارم میرقصم یا راه میرم ولی سبزیجات نه زیاد به جاش میوه میخورم عایا میوه جزو سبزیجاته ...

میوه جزش هست 

ولی سبزی خوردن و کاهو  هویج و فلفل دلمه ای و از این چیزاست که به یبوست کمک میکنه 

یلدا جون اول از همه یبوستت و برطرف کن برگ سنا  یا قرص سی لا کس یا گل محمدی چیزی بخور تا کامل بری دستشویی 

بعدش سوپ سبزیجات بخور 

و دیگه کنار غذاهات حتما حتما سبزی باشه سیر هم عالیه برای پاکسازی معده و روده 

باید رودتو از تنبلی خارج کنی تو الان جونی تحرک داری ولی اگه در اینده اینطوری بمونی  رودت دچار تنبلی حاد میشه 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
خب دیگه کاهشت خیلی عالیه 

🤩😍😘مرسی بابت راهنماییات

چالشتم دوست🙃

۳لیوان زنجبیل لیمو

مصرفی۱۴۴۵

مجاز۱۴۴۳

ورزش نتونستم درگیر یخچال بودم خراب شده

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@pari95   . سلام گزارش امشب . صبحانه :انگور ۱ لیوان +خربزه ۱ قاچ +نان لواش ۱ کف دست ناهار :ب ...

خیلی عالی💪💪💪💛💛💛💛

به امید کاهش توپپپپ 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گلم هر ۵ کیلو کاهش ۱۰۰ تا بابد از کالریت کم کنی   تالا در نظر بگیر بخوای از الان ۲۰۰ تام کم کنی ...

خب عزیزم گفتم یه چن روز اینطور بگیرم ببینم چطوره کاهش دارم یا نع

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
کلا آبگوشت و زده دیگه  ۲۴۰ کالری  اگه میتونی جدا حساب کن دقیقتره

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

سلام عزیزم صبحانه دو کف دست نان بربری و چای یه ق شکر و نصف ق خامه ۲۴۶ کالری 

ناهار ۱۵ ق اش رشته ۳۴۵ کالری 

شام ۶ ق کته و ۵۸ گرم گوشت ۱ لیوان ماست کم چرب و شوید خشک۴۴۵ کالری 

میان وعده هلو توت انجیر بادوم و گردو ۵۳۹ کالری 

مجاز ۱۶۸۰ مصرفی ۱۶۸۰ 

دولیوان شیر مجاز خوردم اب و لیمو ترش خوردم ورزش نشد متاسفانه یه خرده بی حالم 😑

وزنمم اگه میشه همون ۹۱۴۰۰ بزنیم  سپیده جون میشه ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
کلا قبل و بعد ورزش تا یکساعت نباید چیزی خورد مگر اینکه فرمدهی یا برجسته سازی کار کنی  بهتره فق ...

چشم حتما من قبل وبعدش هیچ چیزی نمیخورم 

فقط قبل ووسط واخرهرکدوم  یه لیوان اب 

ببخشید اب جوشیده بهتره یا اب لوله کشی برا لاغر شدن ؟؟؟

دقیقا یه ساعت تا یه ساعت وربع پیاده روی میرم 

۳۰دقیقه هم پروانه وحرکات پهلو وشکم 

وزن کم کردم ولی سایز ن

۲کیلو تو یه ماه کم کردم ولی سایز ن

علتش میدونید چیه ؟؟؟

واون شربت که با نمک وابلیمو وشکر هست معده خالی ضرر نداره ؟؟؟؟

شرمنده سوالات زیاد شد 

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

میوه جزش هست  ولی سبزی خوردن و کاهو  هویج و فلفل دلمه ای و از این چیزاست که به یبوست کمک ...

عشقم من گل محمدی از دیروز دارم میخورم بهترپ انگاری مرسی ک انقد ب فکرید ک😍

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
اول علت‌کم نشدن وزن را بخون و برام بیا بگو‌دلیلشو

کجاست این علت کم نشدن وزن تا منم بخونم لطفا راهنمایی کنید

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐