2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست
پس منم حتما باید امتحان کنم  پیاده روی با ماسک واقعااااا وحشتناکه

آره،،امتحان کن خیلی بهتر از بیرونه،،من بین پیاده روی نفس عمیق میکشم با ماسک عمرا بتونم

کلا مزایای خونه بهتر از بیرونه

اوایل خیلی سختم بود بعد عادت کردم

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیومده چیزی برام عزیز باشه مرسی فقط من یخچالم مورد پیدا کرده درگیرم یکم چند رور گزارشام شاید دیر بش ...

گفتم اگر همه چیز رو رعایت کردی بازم کم نکردی شوک بگیر

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
سلام هستي بانو  من عضو جديدم  وزنم ٨٤٢٠٠ ايده الم ٦٩ ايشالله زود از دستم خلاص شئ بنداز ...

سلام عزیزم همونوهستی کفایت میکنه😀😀بانوشو بیخی خی

خوش اومدی 

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
آره،،امتحان کن خیلی بهتر از بیرونه،،من بین پیاده روی نفس عمیق میکشم با ماسک عمرا بتونم کلا مزایای خ ...

حتماا دوستم 

ممنونم🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

سلام دوستانم 

@sepiiiiiideh جون سلااام 

یه سوال دارم هرکی زودتر بگه یه بوس  از راه دور جایزه داره 🤣

کالری ابگوشتو چطوری حساب کنم 

ابگوشت نه ها

آبه گوشت که توش هیچی نداره فقط پیاز و گوشت پخته 

توش 🤔

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
همون آبگوشت بزن تو کرفس دیگه😆😆 گوشت کوبیده کالریش جداس

نه ابه گوشت ابه چلو گوشت 

که نه رب داره نه هیچی یعنی با اون ابگوشت رب دار که حبوبات و سیب زمینی و ...اینا توش پخته کالریش یکیه؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
کلا آبگوشت و زده دیگه  ۲۴۰ کالری  اگه میتونی جدا حساب کن دقیقتره

یعنی ابشو چطوری جدا حساب کنم 

ابه و پیاز که پیازاشو که نمیخوریم یه خرده هم چربیه خوده گوشته که اب شده و رنگشو زرد کرده 😀

همین کالری ابگوشتو برنم راحت تره در حد دو سه تا قاشق وزن میکنم فک نکنم خیلی زیاد بشه 🙂🙂راستی سپیده جون مظهر وزن کردم قبل ناهار و بعد از سرویس بهداشتی یادم رفت بگم ۹۱۴۰۰ 

اگه صلاح میدونی باز فردا هم وزن میکنم هرکدوم به نطرت منطقی تره اونو در نظر بگیرم ولی کاهشم در همین حده بیشتر نیست چون ورزشم این هفته کم بود 

گزارش#  

@zizigoli  

سلام

صبحانه..کره.عسل.۲ کف دست نان لواش. ۱۰ عدد پسته  ۱۸۱ کالری

ناهار.پلو ۲۰۰ گرم.سینه مرع ۵۰ گرم ۱ عدد گوجه ۳۹۲ کالری

شام...۲۰۰ گرم کشک بادمجون   ۳۵۲ کالری

میان وعده ..سیب هلو.تخمه افتابگردان  ۲۰۴ کالری

آب ۷ لیوان

چای سبز ۳ لیوان 

قهوه سبز ۱لیوان

مصرفی..۱۱۲۹

مجاز ۱۲۰۰