2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287843 بازدید | 36895 پست
@سمیه1396     سلام عزیزم وزن هفته قبل:65.66 وزن این هفته:66.65 یک کیلو اضافه کردم از ...

سلام‌گلم.. اخه چراا زیاد کردی👹

رژیم وسالمخوری را رعایت‌کن..

اگه بهت فشار نمیاد، بگیر😉 ورزش هم حتما داشته باش

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@هستی،بانو     @بامدادخمار     @سمیه1396     بقیه ی بچه ها هم ...

منم تا جایی شنیدم، چایی خراب نمیشه...

یه دونه اش را دم کن ببین چه جوره مزه اش... 

یه دونه را هم  خشک باز کن، داخلشوو ببین تغییری نکرده!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396   سلام عزیز دلم روزت قشنگ 💚💚💚 وزن اولیه ۷۸  وزن هفته پیش 🎈 وزن این هفته ...

سلام گلم..

عالیه💃💃💃 کاهشت مبارک

ممنون حتما انجام میدم ولی من ناشتا نمیتونم ب عنوان میانوعده استفاده میکنم چون قبلا هم توی چای سبزم ی ...

عالیه گلم.. پس‌مث‌همیشه بخور😉

عاشق صبونم فقط نه پلو نه کیک نه ماکارونی نه  هله هوله هیچی دلم نمیخواد 😕

چه خوب كه اون يكيارو دلت نميخواد

من فققققط شيرينيو دسر دلم ميخواد

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گلم احتمالا چون دیروز فست نبودی، مقداری از وزنت کاذبه..احتمالا دهه ۶۰ شدی😉 تازه کییی گفته که ۴۰ ...

سميه جوني من احتمالا سه روز گزارش ندم

احتمال زياد بريم جايي نباشم

البته صد در صد نيستا

سعي ميكنم زياد نخورم حداقل ثابت بمونم اضافه نشم 

بخوام كالري تثبيت بخورم چندتا بايد بخورم تو اون سه روز؟

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گلم تگ نمیشی چرا؟؟؟ چالش صفحه ۱۰۵۰ رو بخون❤❤❤❤

سلام گلم خوندمش ولی متاسفانه به زنجبیل حساسیت دارم ، ولی آب و لیمو رو میخورم 🌹

وزن#  

وزن اولیه=              ۹۶ 

وزن هفته قبل=        ۹۱

وزن این هفته=     ۹۰/۵۰۰

وزن هدف=            ۷۰

با وجود رعایت کامل رژیم و چوالش 😢 چرا فقط ۵۰۰ تا کاهش 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
@سمیه1396   سلام گلم روز خوبی داشته باشی😍😍😍😍 وزن شروع ۶۵  هفته پیش 🎈 وزن اینهفته ...

سلام‌گلم رعایت کنی، کاهشت بیشتر نشون میده هفته ی بعد💪

@عسل9669    ❌❌❌❌اخطار برای ندادن گزارش

@sepiiiiiideh  

وزنم ۸۱.۷۰۰

هفته قبل چون پریود بودم البته روز آخر بود تموم شده بود 

ولی فرداش گرفتم ۸۲.۳۰۰ بود دیگه نمیدونم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام گلم خوندمش ولی متاسفانه به زنجبیل حساسیت دارم ، ولی آب و لیمو رو میخورم 🌹 وزن#   وزن ...

من به همین ۵۰۰ تا هم راضیم گاهی ۲۰۰ گرم کم میکنم 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
آخه اوایل خوب بودم ترسم از اینه که متابولیسم پایین بیاد 😑

من از اولم همین بودم

@بامدادخمار  

@مامان_الیساهستم2‍  

@سمیه1396‍  

بچه ها من یکاری کردم اما واقعا نمیدونستم

مدتی بود دوست داشتم تاپیکایی ک زدم و تاپیکایی ک  قبلا شرکت کردم و پایین گوشیم الکی شلوغ شده رو پاک کنم اما نمیدونستم چطوریا،،،تا اینکه نی نی یار حذف تاپیک رو اتفاقی دیدم منم لینک تاپیکایی ک زده بودم رو فرستادم پاک کردن ،،مشکل اینجاست ک فکر میکردم تاپیکایی هم ک شرکت کردم اگه اینجور بفرستم فقط برا من پاک میشه و تاپیک بنده های خدا پاک نمیشه😐😐،،من لینک چنتاشونو گذاشتم تو تاپیک حذف نی نی یار ،،،،،،،ب نظرتون من در حقشون کار بدی کردم؟

عذاب وجدان دارم،،،،،ولی خداییش نمیدونستم فکر میکردم فقط از پایین گوشی من پاک میشه........................................

به حکمتش دل بسپار 🌿