2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287835 بازدید | 36895 پست
خب خب من دیروز در یک. عمل انتحاری برای اینکه ماستم حروم نشه بابت تاریخش کیک ماست و ژله ماست درست کرد ...

چ خوشمزه ب نظر میاااد ماااادر جااااااان😕😕😕😕

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@kiarash_mami     @مهدیه24     @مامانجوجوبودم     @مامی_خوشگل ...

سلام مینای نازمممم😍😍😍

همینجا😣درگیر زندگی😞خیلی سخت شده مینا😔

تو خوبی عزیزم😍😍 چه خبر

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

گزارش#  

@zizigoli    

سلام

صبحانه...سیب ۷۵ کالری

ناهار ..پلو ۱۵۰ گرم ..گوشت و گوجه ۳ قاشق  ..ماست ۱۰۰ گرم....۴۰۱ کالری

شام..کباب کوبیده ۱۵۰ گرم..گوجه کبابی ۲ عدد.لیمو ترش. نان ۲ کف دست لواش  ۴۸۳ کالری

میان وعده...هلو .شلیل .خربزه .سیب.۱ لیوان دوغ ۲۶۲ کالری

اب ۷ لیوان

چای سبز ۳ لیوان

مصرفی  ۱۲۲۲

مجاز ۱۲۶۰

ورزش

۴۰ دقیقه حلقه

چالش روسی ۳ ست ۱۵ تایی

چالش تناسب اندام ۳۰ روزه

چالش شکم صاف ۳۰ روزه

۱۵۰ تا دراز نشست با کش

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
گزارش#   @zizigoli       سلام صبحانه...سیب ۷۵ کالری ناهار ..پلو ۱ ...

خیلی عالیه آفرین عزیزم فقط یه سوال حلقه رو ۴۰ دقیقه پشت هم میزنی یا مثلا دو تا ۲۰ دقیقه ؟

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@sepiiiiiideh  

47 روزمانده تاهدف

صبحانه.مغزیجات.رطب

میانوعده.نصف کدو

ناهار.ماهی کبابی.نان جو.سبزی لیمو هویج خیار

عصرونه.رطب.زردالو.اش.خارک

مجازومصرفی۱۴۲۰

پیاده روی حلقه طناب چرخش روسی درازنشست

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»

@pari95  جووووونه دلم 😍😍😍

گزااارش#  

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
کارت بیسته👏👏👌👌👌👌👌

قررربونت😍😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
خیلی عالیه آفرین عزیزم فقط یه سوال حلقه رو ۴۰ دقیقه پشت هم میزنی یا مثلا دو تا ۲۰ دقیقه ؟

قربونت گلم...پشت سر هم میزنم🙈کلا ساعت ۴ ورزش شروع میکنم همشون انجام میدم پشت سر هم 

گزارش#  

@عروسترکم  

۵/۱۵

چالش ۸۶ روز تا زیبایی

سلام عزیزم 

ناشتا :دو لیوان آب ولرم +آبلیمو +عرق دارچین

صبحانه:نان جو+شیر=۲۹۹

میان وعده:آجیل+انجیر=۲۵۰

ناهار:برنج قهوه ای+قورمه سبزی+سالاد=۴۷۸

میان وعده: سبزیجات + ماست +روغن زیتون=۲۱۰

شام:مرغ آب پز+سالاد=۴۱۱

مجاز ۱۷۰۰

مصرفی ۱۶۴۸

۱۰ لیوان آب 

مولتی ویتامین 

چایی سبز

دمنوش دارچین و زنجبیل

ورزش :۲۰ دقیقه هوازی +حرکات شکم و پهلو با چوب  و حرکات ران و چرخش روسی +۳ ست ۲۰ تایی پروانه 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
فدات عزیزم  بهتره برای ورزش نیم ساعت قبل یا بعد باشه  برای قبل یا بعد غذا دوساعتـ

سلام هستی چون من امشب گزارش نمیدم مهمان دارم ورزشم اصلا نکردم ولی خیلی تحرک داشتم سعی مکنم کالریم رو رعایت کنم بیشتر مجاز نمخورم چون نه صبحانه خوردم نه ناهار نتونستم غذا بخورم ممنون انشالله فردا باز گزارش میدم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
قربونت گلم...پشت سر هم میزنم🙈کلا ساعت ۴ ورزش شروع میکنم همشون انجام میدم پشت سر هم 

عالیه خیلی پشت هم انجام بده تا عرق بدنت خشک نشه تا نفس نفس میزنی ادامه بدی خیلی خوبه چون متابولیسم بدنت میره بالا 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
عالیه خیلی پشت هم انجام بده تا عرق بدنت خشک نشه تا نفس نفس میزنی ادامه بدی خیلی خوبه چون متابولیسم ب ...

ممنون از راهنمایی های خوبت.....یه چیز بگم باور میکنی یه بارم اولاش گفتم من ۱ ساعت تردمیل  گاهی دخترم بزاره میرم نیم ساعت حلقه پشت سرش این همه ورزش حدودا ۲ ساعتی وقتمو میگره بعد دریغ ااز یه چیکه عرق کردن🤔🤔 یه کوچوله بدنم خیست میشه اونم دست میزنم میفههمم اصلا بهم نمیچسبه قبلا میرفتم باشگاه اطرافیان شرشر عرق میکردن‌من فقط نگاه حس میکنم ورزشم قبول نیست😅😅😅

گزارش#  

چالش# ۸۶ روزه

@سمیه1396  

صبحانه:نان تافتون +نصف قوطی پنیر+سبزی خوردن+یه خیار:۱۵۹

ناهار:ماکارونی ۱/۵ کفگیر+ماست +سالاد کاهو بدون سس:۳۷۲

شام:یه ملاقه قورمه سبزی:۲۷۹

میان وعده: شلیل+انگور+کنجد:۲۲۱

کالری مجاز ۱۰۶۰

مصرفی۱۰۳۳

۹ لیوان آب

چالش چرخش روسی

چالش چای سبز

نیم ساعت حلقه

۶۰ دقیقه پیاده روی

سمیه جان من از شنبه میخام کالری شماری پیشنهاد الهه جون رو در پیش بگیرم

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹