2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288473 بازدید | 36895 پست
😂😂😂 چه پررو منت تیغیدن مردمم انداخته گردن تو 😬😬 

اره عن اقا😅😅😅

حالا شوهره بدبختم از همون اول با خرج كردن برام اومد جلو

اگه ميدونستم منو ميگيره اخرش هيچوقت با افكاره خبيثانه تيغ زدنش پيش نميرفتم😂😂😂😂😂

بعده چند ماه عاشقش شدم تازه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

من موندم پسره مجرد اونوقته صبح تو كوچه چه غلطي ميكرد شانس نداشته ممممن😅😅😅😅 با يكي بودم سنم خيلي ...

اخیی،، چه سرگذشتی...🙁

همون بهتر داییت اومد..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مثلا من الان کالریم ۱۰۳۰هستش،،صرب ۲۰منهای دویست حالا منهای ۴۰0 میشه ۸۳۰،،😬 اون روز آزاد مثلا ناها ...

اره درسته 👌 

اگه الان داری ماهی چهار کیلو کم میشی ممکنه ماه اول با این بیشتر از چهار کیلو کم کنی و کسایی که الان کاهششون کمه ماه اول بهتر میشه از ماه دوم هم کاهش نرمال چهار تا پنج کیلو 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خب پس خیلی عالیه که چرا فکر میکنی کم نمیشی  الان چون تازه وزنت اضافه شده خیلیییی راحت تر و بهت ...

روش جدید کدومه 

کدوم صفحست ؟

میگم من دیسک کمر دارم فقط پیاده روی کنم یا چی ؟ 

فعلا میرم فیزیوتراپی 

بعد دوباره برم دکتر ببینم چ ورزشایی میتونم بکنم 

بچه ها اينو ببينيد تو اين تاپيكه يكي گذاشته تركيدم يعني😂😂😂

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

اره عن اقا😅😅😅 حالا شوهره بدبختم از همون اول با خرج كردن برام اومد جلو اگه ميدونستم منو ميگيره ا ...

😂😂😂 منم یکی بود جمهوری بوتیک داشت هر سری پنج شیش تا تاپ و شلوار و دامن میاوردبرام یا عروسک میخرید منم همه رو میدادم به دوستم 😬😬 از پسره خوشم نمیومد ولی خیلی سیریش بود  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اخیی،، چه سرگذشتی...🙁 همون بهتر داییت اومد..

😂😂😂

😂😂😂 منم یکی بود جمهوری بوتیک داشت هر سری پنج شیش تا تاپ و شلوار و دامن میاوردبرام یا عروسک میخرید ...

بامداد جان کی عضو جدید میگیرید؟

وزن اولیه ۶۷⬅هدف اول۶۵⬅هدف دوم ۶۳⬅هدف سوم ۶۱
سلام ببخشید کی عضو جدید میگیرید؟

سلام عزیزم اول مهر 

😂😂😂 منم یکی بود جمهوری بوتیک داشت هر سری پنج شیش تا تاپ و شلوار و دامن میاوردبرام یا عروسک میخرید ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

منم از ترسه مامانم يا قايم ميكردم يا ميگفتم دوستام واسه تولدم خريدن(اگه نزديك تولدم بود) يا ميدادم دوستام

البته خيلي سنم پايين بودا من خيلي زود شروع كردم بعد كه با شوهرم دوست شدم مامانم خيلي پايه بود اون موقع  واقعا همكاري ميكردن باهام مامانمو داداشم

روش جدید کدومه  کدوم صفحست ؟ میگم من دیسک کمر دارم فقط پیاده روی کنم یا چی ؟  فعلا میرم ...

صفحه شو یادم نیست 

وزنت رو ضربدر بیست منهای ۳۰۰ یا ۴۰۰ کن و هر ده روز یک وعده آزاد بدون حساب کالری غذا بخور فقط یکوعده مثلا ناهار یا شام 

تو دوره رژیم نان و برنج رو هم فقط یک وعده در روز مصرف کن 

اره از دکتر ورزش بگیری خیلییی عالیه 

بچه ها اينو ببينيد تو اين تاپيكه يكي گذاشته تركيدم يعني😂😂😂

😆😆😆😆

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 منم از ترسه مامانم يا قايم ميكردم يا ميگفتم دوستام واسه تولدم خريدن(اگه نزديك ...

مامان من کاری نداشت به کادو من چون از پسره خوشم نمیومد میدادم به دوستم 😬😬 

شوهرم یبار کادو بهم حلقه داده بود طلا بود من پررو پررو تو خونه مینداختم دستم 😅😅 حس نامزدی بهم دست میداد خزو.خیل#  

2790
2778
2791
2779
2792