2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
سلام هستی جون من دیشب  ساعت یک و نیم اینا گزارشم رو فرستادم تکد کردم ولی تکم خرابه آبی میشه ولی ...

سلام عزیزم 

عیب نداره اگر تگت خرابه ریپلایم کن 

خوب بودی عزیــــــز

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
سلام عزیز دلم  هم ناهار هم شام آش قشنگم😄😄قربونت بشم با نونم خوردیش تو ناهار😊 عزیز دلم سعی ...

منم متاسفانه خونه مادر شوهر بودم هی اصرار که بخور خودش لقمه کرد با پنیر و سبزی ،اخرشم گفت لاغر می شب قیافت عوض می سه (زشت می شب بود منظورش) من دوست دارم دختر و عروسم خوشگل باشه چشم نمی خورم شام دیگه حال نداشتم اش داده بود با بچه ها همونو خوردیم البته ۶ عصر بود چون من شام زود میخورم 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز دلم  هم ناهار هم شام آش قشنگم😄😄قربونت بشم با نونم خوردیش تو ناهار😊 عزیز دلم سعی ...

نزدیک بودی برات می اوردم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
پس عزیزم از اول هفته بعد میگیرم چون امروز نیستم ک بخوام بخورمم مرسی از کمکات

قربونت عزیزم ایشالا کاهشت بهتر میشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
وايييي پيشنهاد بده توروخدا😍😍😍😍😍😍😅😅😅😅😅

😄😄 باشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
میدونم عشقولم کاملا حق میدمت💋💋💋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

ممنون عزیزم 😘♥️

سلام عزیزم  عیب نداره اگر تگت خرابه ریپلایم کن  خوب بودی عزیــــــز

ممنونم‌

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
عزیزم قصد دخالت نداشتم لواش هیچ خاصیتی نداره 4کف دست سیر نمیکنه ولی سنگک نون سبوس دار هست 2کف دست سی ...

ممنون عزیزم بابت نظر دادنتون اره میدونم لواش واقعا از نظر خاصیت اخرین رتبه سنگک جز اولین ها و متصانه کالریش زیاده ادم نمیدونه چی کار کنه

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
سلام عزیزم  عیب نداره اگر تگت خرابه ریپلایم کن  خوب بودی عزیــــــز

وزن این هفته هم تک کرده بودم سرگروه قبلی ولی ندیده بودن لازم بفرستم اگه باید لیست بدید 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
خوب کاری میکنی منم حواسم نبود امروز فست هست دیگه ناهار و شام حواسم هست کمتر ببندم سحر جان سعی کن تا ...

باشه اره فستا رو زیر ۵۰۰ میبندم دیروز جبران روز قبلش بود مجبور شدم شام یه کف دست نون بخورم برا امروز ضعف شدید نکنم ..په خوب شد یادت انداختم😅

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

سلام بچه ها روزتون خوش..امروز مهمون دارم..ولی زودی میام

دوستون دارم هوارتاااا

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه ها یه مدل رژیم کالری شماری هست که فقط گروه آبی و سبز که اضافه وزنشون کمه بگیرن و ازین دوتا گروه ترجیحا کسایی که کاهششون کند شده بهتره انجام بدن من مدلش رو میگم هررر کی دوست داره بگیره اجباری نیست فقط یه پیشنهاده 

رژیم کاملا شبیه کالری شماری خودمون هست با دوروز فست ( اگه فست نمیگیرید هم اشکال نداره ) باید ۱۰۰ تا ۲۰۰ یا حتی ۳۰۰ کالری از کالری روزانه کم کنید بهتره ۳۰۰ باشه مثلا وزن ضربدر بیست منهای صد رو یبار هم منهای ۳۰۰  کنید یا یه مدل دیگه وزن ضربد بیست منهای ۴۰۰ 

اگه کالری تون زیر هزار هم بود اشکال نداره چون اضافه وزنتون زیاد نیست و قراره روز چیت داشته باشید 

هر ده روز یکبار یک وعده چیت یا وعده آزاد دارید که نیازی نیست کالری شماری کنید میتونید هرررر چییی هر مقداری که دوست دارید بخورید مثلا یه بشقاب پر برنج و قورمه سبزی یا یه پیتزا و نوشابه ولی فقط یک وعده باید باشه دسر و چیزای دیگه هم نباشه اگه وعده تون صبحانه ناهار یا شامه ولی اگه دوست دارید میانوعده باشه میتونید آزادانه یه کیک خامه ای  یا بستنی یا چیپس و هر خوراکی دوست دارید بخورید  

یعنی منظورم اینه فقط یه وعده تون ازاده بقیه روز باید کالری شماری کنید کله پاچه و سیرابی هم نمیشه  

اونایی که کاهششون کنده بهتره نان یا برنج رو فقط یک وعده در روز مصرف کنید مثلا اگه ناهار نان یا برنج میخورید دیگه صبحانه یا شام نان و برنج نخورید 

روزی که توش وعده چیت دارید هم روز قبل وزنکشی نباشه 

@سمیه1396       @مامان_الیساهستم2       @zizigoli       سرگروه های این دوتا گروه به بچه هاتون بگید اگه دوست دارن انحام بدن کاملا اختیاریه 🌸🌸🌸

ممنون عزیزم بابت نظر دادنتون اره میدونم لواش واقعا از نظر خاصیت اخرین رتبه سنگک جز اولین ها و متصانه ...

منم چون لواش ٣٠ گرمش از سنگك خيلي بيشتره لواش ميخورم😅😅😅😅

لقمه كوچيك ميگيرم طول ميكشه تموم شه سير ميشم سنگك زود تموم ميشه

@sepiiiiiideh  

گزارش# دیروز قفل بود نشد بزارم 

صبحانه نان لواش ۳۰ گرم پنیر خامه ای نصف قوطی کبریت گردو ۱ عدد عسل یک ق غ 

ناهار ۷ ق غ برنج ۵ ق غ خورشت کدو 

شام میوه خوردم دوتا هلو دو قارچ هندوانه یک خیار 

بعد شام یک لیوان چای سبز و زنجبیل 

ناشتا آبلیمو و آب 

ورزش ۱۵ دقیقه هوازی یک ساعت دراز نشست 

کالری مجاز ۱۵۸۰

کالری مصرفی ۱۴۷۵

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
منم چون لواش ٣٠ گرمش از سنگك خيلي بيشتره لواش ميخورم😅😅😅😅 لقمه كوچيك ميگيرم طول ميكشه تموم شه سي ...

من عادت کردم فقط سنگک لواش دیگه برام مثل کاغذشده سنگک سیرم میکنه

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم