2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289075 بازدید | 36895 پست
نه چون اضافه وزنت زیاد نیست اشکال نداره 

سلام عزیزم سر گروه زرد نازلی جون الان۵ روزه نیست چیکار کنم اصلا کلا این چند روز رژیمم بهم خورده 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مامان_الیساهستم2     سلام عزیزم  کالری مجازم ۱۱۰۰ خورده ام ۱۱۰۷ ناهار گوشت کوبی ...

سلام عزیزم

خوب بود.

بخاطر قرص ویتامینه ک اشتهات زیاد میشه. اخرشب بخور.

تو خونه هم سعی کن کاهو و خیار و هویج داشته باشی ک گشنت شد اینارو بخوری حداقل.

اگرم بتونب چندساعتی بری پیاده روی خیلی خوبه ک خونه نباشی

گلم نمیشه برگردی بنفش ولی تا سرگروهت بیاد اگه دوس داشتی منم تگ کن تو گزارشت❤❤

مرسی گلی😘😘😘الهه جون سرگروه جدید گذاشت 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
@مامان_الیساهستم2     گزارش دیروز دوشنبه  همینطوریش کالری مصرفیم بالا زده بود، اوم ...

گلم نونت زیاد بود ی مقدار.

ورزش قدرتی هم انجام بده.

امروز میزان کالریتو ک بالا زده بودی کم کن .ک جبران بشه. البته اگه فست نمیگیری. فست بگیری قشنگ جبران میشه.

سعی کن خودتو پایبند تاپیک و گزارش نکنی عزیزم.همیشه ک نیست تاپیک. ما باید تا اخر عمر رژیم باشیم😣. پس رو اراده ت کار کن. 

نه چون اضافه وزنت زیاد نیست اشکال نداره 

عزیزم پستتو دیدم به پری جون گزارش میدم

@مامان_الیساهستم2     سلام عزیزم ببخشید دیر شد گزارش.  گزارش روز دوشنبه 49 روز ما ...

سلام گلم

عاااااالییییییی بود. یعنی کیییییف کردم از گزارشت. ممنوووووونم ازت.👏👏👏👏👏. ب این میگن ی گزارش کامل و بی نقص و تووووپ.

همه چی سالم.کامل.مفید.ب اندازه.نووووش جوووونت👌👌

سلام عزیییزم مرسی قزبونت برم والله منکه تشخیص نمیدم شبیه کیه هنوز زیادی کوچولوئه🙂🙂خودمم خوبم ولی خ ...

هزار ماشالله چقدددر نازههههه😍😍😍😍😍😘😘😘

انشالله تنش سلامت باشه و زیرسایه پدر و مادر باشه🙏

اشکال نداره شوک بگیر 

از امروز شردثوع کنم الهه جون یا بذارم اول هفته بعدظ؟

اون روزای۵۰۰برای شیردهی اشکالی نداره؟

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

سلام عزیییزم مرسی قزبونت برم والله منکه تشخیص نمیدم شبیه کیه هنوز زیادی کوچولوئه🙂🙂خودمم خوبم ولی خ ...

اااای جاااان نی نی کوچولو رو

انشالله هرارسال زیر سایه پدر و مادر باشه😘

💕💞

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

سلام سپیده جون دیشب اخرین بار ۱۱ اومدم تاپیک قفل بود دیگه نیومدم تا الان که گزارش دیروزمو بدم 😃

صبحانه ۴۵گرم نان بربری و یه قاشق عسل یه لبوان چاب ۱۶ گرم خامه ۲۳۵ کالرز 

ناهار ۷ ق پلو کته ۱۰۰ گرم گوشت گوسفندی پختا شده۴۹۷ کالری 

شام کوکوسبزی ۷۵ گرم و ۳۵ گرم ران مرغ پخته شده ۲۱۸ کالری 

م و :طالبی متوسط ۲۰۰ گرم و انجیر خشک توت خشک بادوم هندی یه دونه کافی میکس ۳ تا رطب ۴۴۸ کالری 

ورزش یه ربع با اپلیکیشن 

اب ۸ لیوان 

حذف نوشابه و فست فود 😊

کالری مصرفی ۱۴۰۰ 

مجاز ۱۶۸۰

دیگه سیر بودم نتونستم پرش کنم 

تمااام 😙😙😙

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚