2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست
نوش جون چرا پس مریض شدی دختر انشالله بلا ب دور زود خوب شو😍♥️

اصلا نميدونم چم شد زهرا يهو بدنم بهم ريخت عين سرماخوردگي شدم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

اصلا نميدونم چم شد زهرا يهو بدنم بهم ريخت عين سرماخوردگي شدم

بخاطر اون‌چیزی نیس ک دیشب خوردی عایا🥺

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر اون‌چیزی نیس ک دیشب خوردی عایا🥺

نبابا اون كه هميشه ميخوريم😅 

همش ابريزش بيني داشتم عطسه ميكردم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

نبابا اون كه هميشه ميخوريم😅  همش ابريزش بيني داشتم عطسه ميكردم

عه پس سرماخوردی😁

من گفتم لابد دفعه اولت بوده بهت نساخته خخخخ

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
عه پس سرماخوردی😁 من گفتم لابد دفعه اولت بوده بهت نساخته خخخخ

😂😂😂😂

خیلی هم عالی 👏🌹

گزارررش#   یکشنبه

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
گزارش#   فست صبحانه:چای+خرما+نان۱کف+پنیر(۱۲۷) ناهار:خوراک‌لوبیا+کاهو(۲۱۰) میانوعده:شلیل+سی ...

خیلی هم عالی👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عشقم 😘😘♥️ اره دقیقا رو ابجیم 😬😬 جوون مردمو حذف کردید رفت موش آزمایشگاهی شد 😆😆

😂😂😂😂 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خوردم دیگه تو میانوعده هامه من همیشه هرروز ی لیوان چای سبز ی لیوان چای سفید میخورم

عالیه👌

گزارش#   ٥١روزتا_خوش_اندامي#   فست#   صبحانه خواب بودم ناهار:خوراك لوبيا چيت ...

آفرین.👏👏👏

اگه خلقه زدی بعدشم یه چرخش روسی هم برو😁

@سمیه1396   سلام جان دلم

۵۱روز مانده تا هدف 🤗🤗💚💚💚💚💚

صبحانه 👈آب ولرم ناشنا +نسکافه با شیر بدون شکر +خرما+کشمش+گردو

نهار👈تخم مرغ آب پز +کاهو +فلفل دلمه ای +گوجه 

میان وعده 👈بادام+بیسکویت ساقه طلایی +شلیل

+لواشک 

شام👈شیر کم چرب +دارچین

آب 👈۸لیوان

ورزش👈👈حلقه+پیاده روی+دراز ونشست+چالش چوب+شنا دیواری+پروانه+کش

چالش گلاب 💚

چالش چرخش روسی💚

چالش چای سبز💚

مولتی ویتامین 💚

هیرویت💚

کالری مصرفی 👈۷۰۰

کالری مجاز 👈۷۰۰

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
آفرین.👏👏👏 اگه خلقه زدی بعدشم یه چرخش روسی هم برو😁

اره حلقه بزنم اونم ميرم راستي هنوز شاممو نخوردم اگه يوقت كمتر از ٧٠٠ بشه كالريم بهت ميگم عزيزم

نمیشه روزی 250 کالری بخورم؟؟ قد160 وزن اولیه 70......فعلی63......هدف50

٢٥٠؟؟؟؟؟

مگه ميشهههه؟

اصلا با عقل جور در نمياد 

من فقط صبحونم ٢٥٠ ميشه اكثرا😅