2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
@نازلی_سخن_نگفت   . سلام گزارش امشب صبحانه :خامه ۱قاشق + نان لواش ۲ کف دست +انجیر ۳ تا .مرب ...

از امروزت راضی بودم عزیزم مرسی

ولی باز گزارشات رو که می خونم حس می کنم چطور گرسنه ت نمیشه؟‌ اصلا چیز پروتیینی و سیر کننده نمی بینم بخوری

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلااام وای این چالش عالیه من یکی که ایشالله حتناانجامش میدم چون متنفرم ازپهلو ورانم از10تا1شهریوره ا ...

منم دوستش دارم

عزیزم یک ماهه س این چالش

از 10 مرداد تا 10 شهری.ر

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@نازلی_سخن_نگفت     سلاممم شب بخیرعزیزم صبحانه:1/5کف دست سنگک+1/2قوطی کبریت پنیر ناهار ...

سلام عزیزم شب توام به خیر

کربو خیلی خوردی که! هر وعده نون یا برنج رو داشتی

خورش امیدوارم چرب و چیلی نبوده باشه

صبحانه : یه تخم مرغ آبپز  + ۱گوجه  +۱عدد خیار +نصف لیوان نخود پخته  ۳۴۸ نهار: املت & ...

گلم پس سعی کن مقدارش کمتر باشه😉 حداکثر ۷ قاشق. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام نازلي جونم خوبي عزيزم هر دوتا موضوعي كه ريپلاي كردي رو ديدم گلم ممنونم ازت  فقط عزيزم م ...

منتظرتم عزیزم قوی تر برگردی

گلم قانون ها رو خوندی دیگه؟ باید از این به بعد جدی تر باشیم و اگه نمی تونیم بیایم قبلش خبر بدیم وگرنه من معذورم و باید اخطار رو بذارم

لطفا از فردا این نکته رو در نظر داشته باش

مرسی عزیزم

نازلی جون ببخشید من دوشبه سرم شلوغه مهمون داریم  داشتم گزارشما مینوشتم رفتم تو کرفس دیدم روز ج ...

باشه عزیزم

از امروز باید جدی تر باشیم اگه دیدی نمیتونی شب گزارش بدی قبلش بیا خبر بده وگرنه من مامورم و معذور باید اخطار رو بذارم و سه اخطار هم حذفه متاسفانه

پس از این به بعد بیشتر مراقب باش و اینا رو در نظر داشته باش

باور میکنی بهم فشار نمیاره خیلی سرحال میسم با ورزش سمیه از بچگیم ورزش کردم  ولی خب حالا اینطور ...

ااره گلم بدنت را به ورزش خیلی زیاد عادت نده.. 

ماشاالله ورزش دوستی👏👏👏

هم هوازی و هم قدرتی💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
باشه عزیزم فعلا انقد آب خوردم دراز به دراز افتادم بازم تشنمه😭😭

چرا اینقدر تشنه؟؟؟

چیز شور خوردی؟؟؟

نه زياد😂😂😂😂 ولي خيلي نرم شد زيره چشمم  شايد از فردا به كله صورتم بزنم نرم شم😂😂😂

من یکبار زدم اینقدر زرررررد شدن که نگووو🤪

با صابون و لیف شستم پاک نشد😬

از آخر رفتم توی حموم اینقدر نشستم تا پوستم یک کم نم بخوره بعد سفیداب کشیدم روش تازه یک کم بهتر شددو😆

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
اینی که گفتی چی هست؟؟ اشتها رو کم می کنه؟؟

منم نمیدونم راجع بهش زیاد 

به خاطر همین از دوستمون پرسیدم 🤗

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

سلام عزیزم @سمیه1396 گزارش# 55 روز تا جذابیت

گلم ربطی به این نداره که کدوم گروه هستی!!تا سالمخوری و‌کنترل  نداشته باشی ، اوضاع همینه ...

موافقم باهاات👌👌

سمیه این همه مدت تو رژيم بودی یکبار هم نشده که خراب کنی؟ از کالریت بالا بزنه؟ 

یا توی یک شرایطی گیر کنی که بگی ولش کن رژیمو و پرخوری احساسی کنی؟ 

یا اگه اصلا یک روز خیییلی گرسنت باشه گ یک دفعه چیپس و پفک جلوت باشه چکار میکنی؟ 

انگیزه#

رژیم بلور و شیشه نیست که بشکنه ...
اگر یه روز ۲ روز یا یک هفته رژیمتو رها کردی و پرخوری و عدم ورزش داشتی..
میتونی جبران کنی..با ناراحتی و پشیمونی و عذاب وجدان کاری درست نمیشه بلکه ممکنه بدتر پرخوری عصبی کنی و بیشتر چاق شی..
پس جبران کن و مثل قبلا محکم و با اراده باش... تو لایق بهترررین هایی🌸

خواستن_توانستن_است#  ‍ 

منتظرتم عزیزم قوی تر برگردی گلم قانون ها رو خوندی دیگه؟ باید از این به بعد جدی تر باشیم و اگه نمی ت ...

مرسي عزيزم بله همرو خوندم 

انشالله از فردا همرو دقيق رعايت ميكنم💪🏻💪🏻💪🏻