2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287105 بازدید | 36895 پست
تکش خراب شده    

سمیه جون پ چ جوری گزارش بدیم؟؟؟ ریپ کنم عایا؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
فداااای تو مهربووون 🤗🤗💋💋❤❤❤ الهههههه مرا دریاااب دارم کچل میشم😫😫😫🙆🙆🙆🙆 از دیشب شروع کردم ...

سبوس برنج هم بخور حتما 

کم خونی نداری ؟ 

اره هیرویت هم خیلی خوبه 

دارو رو تازه شروع کردی یکم زمان بده درست میشه 

دکتر پوست هم بری خوبه ها

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@شیرین_آردا بچه ها کسی از شیرین جون خبر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تگ نمیشه چرا؟؟؟؟؟؟

اره منم نتونستم تگ کنم 

کاربریش ترکیده 😰😳

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام گلم توضیح کامل رژیم اول همین تاپیک هست 🌸

سلام گلم یه سوال درمورد مصرف نان درطول روز چند کف دست و برنج (کته)و (ابکش)چند قاشق غ داشتم....حدااااکثثثثر ؟سوالم جمله بندیش خراب شد😂😂

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
تقریبا پسفردا میشه 2 هفته که از عروسی گذشته و ما از وقتی برگشتیم به خصوص من و نازگل تو قرنطینه ایم ...

خدارو شکر 

مائده یکی از کارگرهای شوهرم علائم کرونا داره چیکار کنیم بنظرت من گفتم یمدت نیاد ولی اگه خدایی نکرده این چند روز بقیه هم ازش گرفته باشن چی 😥

سلام استاد چشم. ما اطلاع رسانی میکنیم کیه که گوش بده😕

سلام عشقم😘♥️ 

🥵🥵

سلام گلم یه سوال درمورد مصرف نان درطول روز چند کف دست و برنج (کته)و (ابکش)چند قاشق غ داشتم....حداااا ...

سلام عزیزم 

نان بهتره تا چهل گرم البته بستگی به وزنتون هم داره ببین سرگروه چی پیشنهاد میده 

برنج کته و کم روغن بهتره و سه وعده در هفته پنج تا هفت قاشق و ناهار 

البته اگه بتونید صبحانه و شام نان نخورید و فقط برای ناهار برنج یا نان بخورید بهتره  

@نی_نی_یار_5 @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 @نی_نی_یار_41‍  سلام کاربر@شیرین_آردا چرا ترکیده ؟؟

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 🔴🔴🔴چالش  ورزشی این ماه🔴🔴🔴🔴         ...

ران ها که تکون نمیخورن چطوری لاغر میشه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام عزیزم  نان بهتره تا چهل گرم البته بستگی به وزنتون هم داره ببین سرگروه چی پیشنهاد میده&nbs ...

ممنون عزیزم😘

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ توجه 📣📣         & ...

بچه ها ازین قوانینی که میذارم لطفا ناراحت نشید همش بخاطر خودتون و نظم تاپیکه وقتی با نظم پیش برید کاهش خودتون هم بهتره 

بخدا خواهر خودمم تو تاپیک بوده چند روز نیومد سرگروه حذفش کرد 

حقته# 😆😆

قانون_برای_همه_ست#