2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست

@شیرین_آردا  

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@sanaz718    

الهی حاجت روا بشی 🤲 چطور تگ کردی منکه اصلا نمیتونم همیشه هم با تک کردن ساناز جون درگیرم..خیر ببینی😍😘😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
@فقطخداجون     ریپ نشدی  قربونت برم مهربونم. تو لیست میاد اسمش تگ میشه. امتحان کن

زنده باشی ...

باور کن از تو همون لیست میزنم صدبار آبی میشه بعد که ارسال میکنم تگ نشده 🙃 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
خوب مهلبونی دلمون بلات تنگ میشه 😙😙😙😙

عشقی شماااا😍😍😍😘😘😘😘

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا    

ووووی به به عااالیه😍😍😍😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا     سلام عزیزم دیروز گزارشم به دستت رسید عزیزم؟

نه عزیزم تو تگدونیم نبود. ریپ کن

پس سعی کن ریپ کنی همیشه ک ببینه سرگروهت.

آره عقلم به این نکشید🤪😁 مرسی عزیزم...

راستی میخاستم ازت تشکر کنم بخاطر ماسک گلیسیرین وگلاب من چون پوستم خشک خیلی پوستم نرم و لطیف شده...همش دعات میکنم😊

به نام خداوند بخشنده و مهربان ( دوشنبه) کالری مجاز ۱۲۹۰ کالری مصرفی (.۱۱۱۱ ). صبحانه :نان ۲ کف دست،پ ...

عزیزم قدرتی هم برو

ماالشعیرتم حذف کن🧡

کالریتم حتما پر کن🧡

فست نمیگیری؟؟

گزارش#  دوشنبه دیروز🙈🙈🙈شرمنده دیر شد

صبحانه نیمرو.بربری ۲کف.چای(۲۶۱)

ناهار ماکارانی اب پز ۱لیوان.ماست .دوغ پرچرب.سالاد شیرازی ۱۵ق(۵۰۷)

شام تخم مرغ ابپز ۲تا.گوجه.زیتون ۲۰تا.دوغ(۳۵۶)

میان وعده شلیل ۲تا.هلو ۲تا.الو ۲تا.چای.شیر ۱لیوان.بادام ۲۵تا(۵۲۵)

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۶۴۹

اب ۷لیوان و چالش

بیست مین رقص.۱۰۰طناب.۵۰شنادیوار

@نازلی_سخن_نگفت