2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست
خداروشکر ای بابا، خب ای کاش بگن چرا یهویی میرن به خدا سپیده مردمو زنده شدم تا ایندسفر به سلامت بگذ ...

انشالله بسلامتی همه چی درست میشه نگران نباش❤❤

وااای 😢 ب شوهرت بگو حسابی مراقب باشه😞😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@شیرین_آردا  

سلام عزیزم دیروز گزارشم به دستت رسید عزیزم؟

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
@شیرین_آردا     سلام عزیزم دیروز گزارشم به دستت رسید عزیزم؟

چون من دو روزه گزارشام رو میفرستم اما بعد میام میبینم تو ارسال نظره و ارسال نشده😢😢

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
چون من دو روزه گزارشام رو میفرستم اما بعد میام میبینم تو ارسال نظره و ارسال نشده😢😢

حالا فهمیدم من صفحه ی اول نی نی سایت رو بردم تو صفحه ی اول گوشیم و از همون صفحه اول ارسال نظر رو میزدم فکر کنم باید میومدم صفحه آخر و اونجا ارسال نظر رو میزدم

گزارش# امروز سه شنبه

صبحانه خامه ۱ق.لواش ۴کف.شیر کم چرب ۱لیوان(۲۹۱)

ناهار سیب زمینی کبابی و گوجه(۱۴۴)

شام سوپ سبزیجات ۱لیوان(۷۰)

میان وعده هلو.آلو.شلیل.زردالو ۲تا.چای.خرما(۲۰۹)

مصرفی ۷۱۴

اب ۸لیوان و چالش اب قبل از غذا

نیم ساعت تردمیل.۵۰شنادیوار.۳۰دراز نشست

@نازلی_سخن_نگفت  

بچه ها وزناتون میشه بگین برا لیست لازمه❤ @مهسااجووون     @فقطخداجون     ...

منکه همون یکشنبه گفتم صبح عزیزم😊

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

به نام خداوند بخشنده و مهربان ( دوشنبه) کالری مجاز ۱۲۹۰ کالری مصرفی (.۱۱۱۱ ). صبحانه :نان ۲ کف دست،پنیر ۳۰ گرم ،خرما ۳عدد،چای ۱لیوان ,۱عدد گردو(۲۹۳) نهار:۶ق بلغور گندم،سالاد فصل بدون سس،ماهی ۱۰۰  گرم ،ماالشعیر ۱لیوان (۳۰۹٫۵) شام:بلغور گندم ۶ق ،سالاد یه بشقاب ،ماست یک لیوان (۳۰۸) م و :هویج ،چای،خرما ،شیر(۱۹۵) ۱۳ لیوان آب ،ناشتا آب و آبلیمو و شب هم سرکه سیب و آب ،ماسک گلاب +۷۵۳۶ قدم پیاده روی ،۲۰ تا شنا رو دیوار

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
سلام به همگی دوستان 😘   @sanaz718 ‍  وزن هفته قبل۶۸/۳۰۰ وزن امروز۶۸/۶۰۰    ب ...

@sanaz718‍ 

ساناز جون ایناهاش👆👆خداکنه تگ بشی..اونروز دوبار تگ کردم نشدی

@sanaz718

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

گزارش# @شیرین_آردا  به نام خداوند بخشنده و مهربان ( دوشنبه) کالری مجاز ۱۲۹۰ کالری مصرفی (.۱۱۱۱ ). صبحانه :نان ۲ کف دست،پنیر ۳۰ گرم ،خرما ۳عدد،چای ۱لیوان ,۱عدد گردو(۲۹۳) نهار:۶ق بلغور گندم،سالاد فصل بدون سس،ماهی ۱۰۰  گرم ،ماالشعیر ۱لیوان (۳۰۹٫۵) شام:بلغور گندم ۶ق ،سالاد یه بشقاب ،ماست یک لیوان (۳۰۸) م و :هویج ،چای،خرما ،شیر(۱۹۵) ۱۳ لیوان آب ،ناشتا آب و آبلیمو و شب هم سرکه سیب و آب ،ماسک گلاب +۷۵۳۶ قدم پیاده روی ،۲۰ تا شنا رو دیوار

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده