2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست
ای وای من تو گروهم هستی و یادشون میره😅😅😅

اره  ۱۵ روزه شروع کردم 

😅😅😅در این حد هم راضیم امید دارم چند ماه دیگه ملکه ذهنشون بشم

کلا دورام قبلی هم تکم نمیکردن  جون خودم تو این ۳ سال نی نی سایت فک کنم تا حالا تگ نشدم😅😅😅هر چند فعالیتدخاصی ندارم 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
جانم عزیزم 

جونت سلامت گلم 

میگم که وقتایی که کالریمو نتونستم تا غروب پر کنم چی بخورم که هم کالریم پر شه هم بد نباشه برا شب ؟

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خوش بحالت ،من تازگیا سعی میکنم تقریبی وزن بزنم،عادت به ترازودارم ،ولی دارم ازش فاصله میگیرم

ببین در خیال ۳۰۰ گرم ۴۰۰ گرم  کم و زیادش نباش 

جوری غذا بخور که سیر بشی من روزایی ک نون میخورم  پلو نمیخورم 

شیرو و ماست و مغزیجات بیشتر میخورم تا غذاهای چرب و چیلی 

هروز نسکافه و قهوه میخورم خیلی خوبه برا وقتایی ک دلت میخواد مثلا پا گوشیو تی وی یه چیزی بخوری 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزم برنامه من در روزی که گذشت😀😀😀

صبح زود  خودمو ترکوندم😀 

۱۰۰ طناب

۱۰۰ پروانه

۳۰مین دوچرخه 

۶۰ تا درازنشست

۱۰ مین اسکی فضایی

۱۵ مین تردمیل 

صبحانه🌸🌸🌸🌸🌸

آش سبزی ۱۰۰گرم.سنگگ۹۶گرم چون ظهر نون نخاستم بخورم سهم کل روزمو صبح میل کردم😊😊

ناهار🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

کوکو سیب زمینی رژیمی بدون روغن تو فر پختم .سالاد فصل .یه ق سس کم چرب 

شام🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

نخودچی .کشمش.بادام

میانوعده ها 🌸🌸🌸🌸🌸

انگور صبح

.یه بستنی کوچیک(واقعا به خوردنش احتیاج داشتم 😍😍😍😀عصرانه

قبل خواب شیر کم چرب 

مجاز ومصرفی ۱۲۰۰

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
گزارش#   @pari95     5/6 سلام عزیزم چالش ۸۶ روزه صبحانه:نان جو+بادام زمینی+شی ...

🌷🌷🌷🌷

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

گزارش#  

@pari95  

سلام عزیزمممم

صبحانه نان تافتون چای پنیر و عسل و یه گردو ۳۲۰ کالری 

ناهار ۱۰۰ گرم پیتزا ۳ ق پلو ۳ ق قرمه نصف لیوان دوغ ۴۲۸ کالری

شام ۶ ق پلو ۱۰۰ گرم ماهی سرخ شده ۶ تا زیتون ۴۲۵ کالری 

میان وعده اب طالبی گیلاس گوجه سبز البالو بیسکویت ساده یدونه بستنی وانیلی  ۵۰۱ کالری 

کالری مصرفی ۱۶۷۳ 

کالری مجاز ۱۶۸۰

اب خوردم دو لیوان شیر مجاز خوردم 

ورزش نتونستم امروز نرسیدم 🙄

تمامممم عزیزم ☺

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
جونت سلامت گلم  میگم که وقتایی که کالریمو نتونستم تا غروب پر کنم چی بخورم که هم کالریم پر شه ه ...

لبنیات و مغزیجات و میوه اینا واسه شب خوبن 

هم کالریت پر میشه هم اینکه کربو هیدرات نمیشن چربی بشن جذب بدنت بشه 

گزارش#   @pari95     سلام عزیزمممم صبحانه نان تافتون چای پنیر و عسل و یه گردو ۳ ...

سلام گلی😚😚😚😚

❤❤❤👏👏👏

بستنی هم ک هروزی شد خخخ

نه به خدا تو دیگ نیستم از روزی که رفتم تا امروز یک گرمم اضافه نکردم ولی خب وزنی هم به اون صورت کم. ...

خب چرا کم نکردی نن جون گفتی استرجم کم تر میشه بهتر کم میکنم که

حداقل بیا دلمون تنگ نشه برات 😑🔫

ببخشید ندیدم سه هفته نبودم اصلا بعدم که اومدم بخدا ۱۴۵۷ تا اعلان داشتم هنوز جرات نکردم بخونم

پسرم هم داره دندون در میاره همش غر میزنه و بهونه میگیره زیاد وقت نمیکنم 😅😘♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
به انگلیسی نیلی بود.یه مدت تو اینجا عضو بود.نمیدونم چرا نیومد  @دیانا24    

احتمالا اشتباه گرفته بود 🤷🏼‍♀️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام الهه جان خواهش می کنم عزیزم ممنون از اعتماد شما😘❤️

😘😘♥️♥️♥️