2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288449 بازدید | 36895 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهه ميتونم كم و زيادشون كنم يا نه ؟؟ مثلا فست ها رو پونصد بگيرم  از كالري روزاي ١١٥٠ تام كم ك ...

ببین تو رژیم زیگزاکی اگه بخوای کاملا مثل اون باشی باید یه روز تقلب انتخاب کنی که مثلا اونروز ۲۵۰۰ به بالا مصرف کنی و بقیه روز ها روز همه زیر هزار کالری باشی مثلا 300 ۶۰۰ 700  بعد اضافه همه این کالری ها جمع میشه و تو روز تقلب یا چیت مصرف میشه ولی من هر روز کالری زیر هزار رو اصلا قبول ندارم بنظرم همین مدلی بگیری بهتره 

اره میتونی ۱۰۰۰ باشی بجاش ۵۰۰ بگیری دوروز رو اصلش اینه که از اون ۱۰۰۰ هم کم کنی روز چیت زیاد کنی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@sanaz718‍ 

ورزش روز هوازی و قدرتی

۲۰دقیقه حلقه زدم

حرکت چرخش با چوب دوتا۳۵تا

حرکت درازونشست نیمه دوتا۳۵تا

حرکت چرخش پهلودوتا۳۵تا

حرکت زیرشکم دوتا۲۰تا

حرکت دوچرخه دوتا۳۵تا

حرکت پهلو دست به پاشنه دوتا۳۵تا

حرکت پهلو بغل دوتا۳۵تا

@سمیه1396

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

@بامداد_خمار  

سلام عزیزم من میخاستم همراه بشم باهاتون دوباره از بچه های دوره قبل عیدم رژیمو ول کردم ۴ کیلو اضاف کردم 

میخاستم ببینم میشه دوباره بیام جمعتون یا ن دیگ صبر کنم تا دوره بعد 

🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه ۷۶ هدف 🎯 ۵۸ باگروه عالیه بامداد خمار😉
عاااالیه عزیزم آفرین🧡

ممنون 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
گزارش#   صبحانه:عدسی+نان۱کف+چای+خرما(۲۰۹) ناهار:کوفته برنجی+دوغ(۲۳۹) میانوعده:بستنی😑+آلوچه ...

دیگه خودت گفتی که چیکار کردی...

فست فردا را هم رژیمی و هم ورزشی رعایت کن که جبران  بشه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@بامداد_خمار     سلام عزیزم من میخاستم همراه بشم باهاتون دوباره از بچه های دوره قبل عیدم ...

سلام عزیزم خوبی 🌸 صبر کن تا مهر ماه بچه ها الان گروهبندی شدن گلم خودت تا مهر خاموش دنبال کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@سمیه1396     سلام عزیزم  سمیه جون من از دیشب حالم خوب نیس...اشتها ندارم .سوزش گلو ...

سلام گلم..

نه بابا..اینا علایم کرونا نیس که

یا مسموم شدی یا سردیت شده.. یا هم یه سرماخوردگی کوچولو گرفتی..

چیزای گرم بخور و مصرف مایعاتت را ببر بالا.. ان شاالله که زودی خوب میشی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@sanaz718 ‍  ورزش روز هوازی و قدرتی ۲۰دقیقه حلقه زدم حرکت چرخش با چوب دوتا۳۵تا ح ...

کارت عالیه#  💪💪💪💪

ممنونم نازلی جون ،اگه اذیت شدی حلالم کن انشاالله به همه خواسته هات برسی خانم گل

قربونت برم دوست داشتنی جان چه اذیتی آخه

موفق باشی   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

سلام گلای تو خونه ورزشکارای نمونه حرفای الهه جون همیشه یادتون بمونه😁😁😁

اومدم بگم من یک ماه و نیمه که چالش چوب رو انجام میدم همچنان و کمر باریک شدم نسبت به قبل 💃💃پیشنهاد میکنم همچنان ادامه اش بدین😍

@مامان_الیساهستم2        

@بامدادخمار        

ممنون ازتون بقول دیانا جون بوس به کله اتون😁😁 ،من همچنان رژیممو دارم خیلی حس خوبیه واسم ،حس میکنم واسه خودم ارزش قایل هستم ،ورزش روزانه ....پیاده روی ...غذای سالم واقعا چی بهتر از این

میگم نمیشه منم مثل دیانا 24 علامت گروه آبی رو پروفم باشه ولی گزارش ندم ؟؟ یا اینکه هر وقت تونستم بدم 

بخدا من هدفم لاغریه نمیخوام که خودمو گول بزنم فقط برام مشکله ریز به ریز. گزارش بیارم (کاش منم مثل بقیه فرصت داشتم اونحوری که مسلما بهتر میشد)😉🤗

حالا یکمی باهام راه بیایین چی میشه😌😇

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز