2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست
عزیزم شما نه گزارش میدی نه اعلام وزن میکنی متاسفم حذف شدی هر چی صبر کردم خودت نیومدی 

عزیزم خودم میخواستم بهت پیام بدم تاپیک رو ذخیره نکرده بودم از رژیم زده شدم گلم می‌خوام خاموش ادامه بدم موفق باشی

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#  

@pari95  

سلام پری جان 

صبحانه ۴ کف دست تافتون عسل پنیر چای یه ق ارده یه ق شیره انگور ۲۷۱ کالری

ناهار ۶ قاشق پلو ۸ ق خورشت۴۶۰ کالری

شام سه تکه پیتزا به وزن  ۲۵۰  گرم ۶۹۰ کالری 

میان وعده خربزه طالبی خرما یه قاشق کباب تابه ای ۲۵۳ کالری

کالری مجاز ۱۶۸۰ 

مصرفی ۱۶۸۰ کالری 

ماست و شیرم نخوردم امروز 🙄

چالش گلاب و گلیسیرین انجام ندادم هنوز گلیسیرین نخریدم 

ورزش یه ربع تمااام 🤗🤗

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
خسته نشئ واسه ورزش عزيزم🤪😘

چرا میشم اتفاقا ساق پام درد میگیره نمیدونم از وزنمه یا چی 🤣🤣

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
خسته نشئ واسه ورزش عزيزم🤪😘

اخه اپلیکیشنه یه ربهعه دیگه ۲۱ یا ۱۹ ورزش 

چرا میشم اتفاقا ساق پام درد میگیره نمیدونم از وزنمه یا چی 🤣🤣

دقيقا از وزنته

منم ك ٩٤ كيلو بودم ورزش كه چه عرض كنم اصلا نميتونستم از جان بلند شم شيشه بچم رو بردارم از بس پاهام درد ميكرد

اره الان ك وزنت بالاس فقط پياده روي برو تو خونه

دركت ميكنم با صميم قلب😢

سلام پرنیا جونم گفتم هفته بعد ک انشالله یک کیلو کاهش داشتی ۱۰۰ تا کم کنی  الان ۴ کیلو فک کنم ک ...

راستی عزیزم‌من الان ۲۲کیلو تا هدفم اضافه وزن دارم گروهم تغییر رنگ نمیده 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
دقيقا از وزنته منم ك ٩٤ كيلو بودم ورزش كه چه عرض كنم اصلا نميتونستم از جان بلند شم شيشه بچم رو بردا ...

نه من الان خیلی خوبم ۹۹ بودم این حسو داشتم 😎🤣🤣ولی میگم شاید کتونی پام نیست فقط موقع پروانه زدن درد میگیره 

@zizigoli گزارش# سلام 

صبحانه  نان و پنیر و خیار 

نهار اب دو خیار 😁🙈

شام  سیب زمینی ابپز و گوجه 

ورزش هم شنا دیواری ۲۰ تا پروانه ۳۰ تا 

اب گرم قبل غذا رو هنوز انجام میدم 

اب ۷ لیوان 

کالری مصرفی و مجاز  ۱۲۶۰ 

میان وعده سیب گلاب و دوعدد هلو ۱ عدد و نصف موز 

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
لطفا کامل برام بنویس عزیزم وزن اولیه.   وزن هفته پیش.   وزن فعلی.   وزن هدف

وزن اولیه۶۸/۳۰۰

وزن هفته پیش۶۲/۷۰۰

وزن فعلی:۶۲/۲۰۰

وزن هدف:۴۶حالا بیشتر بودم عبب نداره وسطش ببینم کجا خوب میشه هیکلم همونحا تامام😂😐

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50