2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287319 بازدید | 36895 پست
اهان  تا حالا نگرفتم ی بار سایز گرفتم اونم فقط دور کمر دور بازو و دور باس ن و دور ران رو گ ...

تو منی یا من توام؟ 😳😅😘

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اشکال نداره من هفته ی پیش ۱۶۰۰ اضافه کردم  این هفته ۱۳۰۰ کم 🤣ینی خودم ب خودم خندم میگیر ...

عزیزم من خیلی وقته وزنم کم نشده

دیگع اصلا حالم خوش نیس😢

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷

@sanaz718    سلام گلم وزن من ثابته😍

من کالری شماری نمیکنم در حد سیر شدن  میخورم 

شاید برا همینه کاهش ندارم افزایشم ندارم 

خداروشکر 😊

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
الهی عزیزم مبارک باشه من که بهت گفتم صبر کن درست رعایت کنی کم میشه 😍

قربونت ایدا جون 😘😘😘همش به خاطر تدکرات خوبتونه😙

انشالله همینجوری پیش برم و همه قشنگا خوشتیب اینجا 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
امروز با ترازوی که همبشه وزن میکردم وزن کردم 

اوکی گلم 😚😚😚😚

مبارک باشه عزیزم 

ترازو ها متفاوتن وزن هفته قبلتو❓ میزنم  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عزیزم من خیلی وقته وزنم کم نشده دیگع اصلا حالم خوش نیس😢

☹☹☹باید شوک بگیری عزیزم

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
ن گلم تنهایی بزن.

سلام عزيزم صبحت بخير

من امروز با اجازت وزن نميكنم، چون ميدونم وزنم كاذبه و دوران پريودي هستم، اگه وزن كنم زياد نشون ميده و انگيزمو از دست ميدم، اين هفته خيلي بيشتر تلاش ميكنم و ان شاله نتيجشو تفته ي بعد يكشنبه ميبينيم

دوستان خانومهای گل عشقها توروخدا لطفا اگ کسیرو بیرون کردین از گروه یا خودش رفت یا هرچی من خیلی پیگیر ...

می تونی خاموش دنبال کنی وهر کاری که سر گروه می که شما هم انجام بدی 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده