2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287840 بازدید | 36895 پست
@pari95     سلام گلم  وزن اولیه =           ۹۶ وزن هفته ...

سلام گلم مبارکه😍😍😍😍😍😚😚😚

👏👏👏👏👏👏👏

۱ کیلو دیگه کم کردی ۱۰۰ تا از کالریت کم کن عزیزم

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@pari95     وزن اولیه 🌼 وزن هفته قبل 🌼وزن الان🌼وزن هدف      ۱۰۵ &n ...

گلم میخوای علامت ❓ بزنم تا با ترازو همیشگیت وزن کنی ؟ 

اینجوری قرو قاتی میشه گلم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احسنتتتت فاطمه جون 😍😍😍💪💪💪 یادتع وزن و قدمون مث هم بودددد حسابی وزن کم کردیااااا😍😍😍💪💪💪 ...

سلام قشنگم😍😍

فدای تو،،،،آره دقیقا یکی هستین😊

آره من دوسدارم برم تا ۵۵😁،،یه چیز دیگم هست تو از وزن بالاتر شروع کردی ب کم کردن معلومه بدنت یکم خسته تر میشه  اما ناامید نشو گلم زووودی کم میکنی شک نکن😉

من از وزن ۷۴/۵۰۰شروع کردم البته فکر کنم یه کیلو بیشتر چون رژیمو اینجا ک شروع کردم یه دو هفته بعدش ترازو خریدم

اما با این وجود عالی پیش رفتی و طبق عکسی ک ازت دیدم معرکه شدی😍😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام‌گلم مبارکه 🌷🌷🌷 افرین عزیزم❤❤👏👏👏👏👏👏 ۱۰۰ تا کم کن 

قربونت چشم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام گلم🌸خدا قوت... خسته نباشی. ان شاالله که زودی لباس عافیت بر تن کنند...🙏🙏🙏 فردا وزنت ...

عزیز جانم من دیروز با ترازو مامانم کشیدم ناشتا نبودم ۷۱.۱۰۰ بودم .ترازو جدید خریدم نمیدونم درسته یا نه.کاش واسه خودم درست میشد😢 اون لینکی که برا تعمیر بود دوباره برام میفرستی

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

@مامان_الیساهستم2  

وزن#  

وزن شروع: 64 

وزن هفته قبل: 61.400

وزن این هفته: 61.350  

وزن هدف: 50

سلام سهیلا جان

گرم گرم کم میکنم  

این هفته جز جمعه رعایت کردم. 

چه دل خجسته ای داشتم قبلا. فکر میکردم تا رژیم رو شروع کنم 10 کیلو کم میکنم. واسه همین با خیال راحت تو دیگ بودم. خدا رو شکر با شما آشنا شدم و زودتر به خودم اومدم، وگرنه تا 70 کیلو رفته بودم!

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه

سلام خوبین.

منم وزنم رو بگم که خودم رو قاطی شما حس کنم و از قافله عقب نمونم.

تاریخ شروع رژیم ۱۳ تیرماه 

وزن اولیه ۷۱      وزن این هفته ۶۸

کلا از هفته قبل ۲۰۰ گرم کم کردم  

اونم چون دو بار رفتم مهمونی جایی که حسابی خوردم متاسفانه.

ولی این هفته جبران می کنم ان شاءالله.  

همیشه جای شکرش باقیست الهی شکرت.....

من خونمو مرتب کردم تمیز کردم لکه گیری و جارو برقیم انجام دادم 😍😍 ورزشمم انجام دادم😌😌

بعدش غذا درست کنم و برم یه دوش بگیرم و بعد ناهار یخچال و کابینتا و گاز و هر چی دم دستم اومد رو تمیز کنم😊😊

به حکمتش دل بسپار 🌿
آخی عزیزم🙈🙈گرسنگی بم فشار آورده بود😂😂😂 جات خالی یه صبحانه بسیار مفصل خوووردم😋😋

فداتتتت منم ۳۰۰ تا صبونه خوردم 🙊🙊🙊🙊😅😅😅

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
اون حرکتایی که میگم بروو مهدیس👹👊 اونااا گلچین شده هس،   چند وقت بروو بعد یه مدت  ...

سمیه منظورت از چرخش پا اون حرکتیه که میخوابیم و پتهامون رو صاف میاریم بالا و چپ و راست می‌بریم؟؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
وزنکشی#   @pari95     @بامدادخمار     وزن شروع 👈 ۹۴ وزن هفته ی ...

سلام عزیزم  همین که استپ نیستی خداروشکر 

متابولی بدنت پایین بخاطر همینه ک کاهشت کنده منم دقیقا همینطورم و با تلاش کم کردمو به هدفم رسیدم 

یبوست  قرص مولتی و اب و همه چیو چک کن 

توی امضا الهه جون موارد کم نشدن بخون 

ورزشتاتو عوض کن 

روزی چقدر ورزش داری؟ 

ورزش خیلی خیلی موثره تو رژیم