2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287840 بازدید | 36895 پست
عااااالی بوذ عزیزم کاهشت مبارک👏🏻👏🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

ممنون عزیزم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
بسیار عالی عزیزم ممنون

گزارش شنبه ،صبحانه:سفیده تخم مرغ ۱عدد،چای،یه ق چ عسل (۵۹٫۵) نهار:برنج ۵ق,۱تکه گوشت،کمی سالاد فصل بدون سس ،بعدش قهوه تلخ(۱۷۹٫۵) شام:نان یه کف دست،پنیر ۲۰ گرم ،۲۰ گرم سبزی خوردن،خرما ۱عدد،چای، هویج ۲عدد،۲عدد خیار(۱۷۹) م و:سیب۱عدد،خرما۱عدد،چای سبز(۷۷٫۵) کالری مجاز(۵۰۰) کالری مصرفی(۴۹۵٫۵) ناشتا اب وابلیو وشب هم سرکه سیب+چالش گلاب + چالش آب قبل غذا+۴۰۰۰ قدم پیاده رویی

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسیار عالی عزیزم ممنون

۱۲لیوان اب

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
بسیار عالی عزیزم ممنون

وزن هدفم ۵۵ هست سر گروه جان راهکار داری برای کاهش بیشتر 

@نازلی_سخن_نگفت  

نازلی جون من هورمونام خیلی قاطی پاتی شده فکر کنم باید ورزش کنم بدنم بهاین فعالیت زیاد عادت کرده این هفته ۸۰۰ کم کردم 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

سلام عزیزم خوبی؟ 

@مامان_الیساهستم2  

وزن#  

وزن اولیه 82
وزن هفته پیش 74
وزن این هفته 74.500

وزن هدف 68

به خاطر کرونا مجبور شدم تثبیت باشم یه مقدار اضافه شد

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
سلام صبح همگی بخیر روز خوبی داشته باشید با کلی کاهش وزن🤪🤪 وزن اولیه:۸۷.۷۰۰ وزن هفته قبل:۶۹.۶۰۰ ...

باریکلا😍😍 چه عالی که بدون گروهم رعایت کردی و کم کردی خیلی خوبه ایول👌🤗

زهرا اجی من نیستم. با سرگروهم مشورت کردم و تصمیم گرفتم برم یه مدت تثبیت. تا دخترمو از شیر بگیرم بعدش جدی تر بش فک کنم انشاالله

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
با آب معده ات داغون میشه؟؟؟؟؟؟ فست ۱۰۰۰ تایی نداریماا ۷۰۰ بگیر

باش☹

اره بخدا وقتی بزور آب پیخورم ی معده دردی میگیرم ک ب خودم میپیچم و حالت تهوع 

نمیدونم چرا 😐 تو طول روز نهایتا ک میل داشته باشم یک لیوان آبه 

مگر غذای شوری یا فستفودی چیزی بخورم ک ب ۴ ۵ تا لیوان برسه 

اما از امروز ی قوطی اب میزارم دم دستم ببینم میتونم بخورم انشالله تا شب یا ن ☹

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
مرسی عزیزم همه چی خوب بود صبحونه تو سعی کن بیشتر بخوری. پنیر و شیر و لبنیات - عسل - اینا رو میتونی ...

سلام عزیزم امروز خودم رو وزن کردم خیلی کم نکردم نمیتوانم چرا اینطور شدم .

وزن شروع ۷۹/۱۰۰

وزن هفته قبل ۷۷/۴۰۰

وزن این هفته ۷۷ .

بخدا ورزش هم میکنم نمیدونم چرا کم نمیکنم

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
@فندق_فسقلی   عزیزم از بس دیروز تو گفتی برای صبونه برنامه ریزی کردی منم همینجوری شدم😅

آخی عزیزم🙈🙈گرسنگی بم فشار آورده بود😂😂😂

جات خالی یه صبحانه بسیار مفصل خوووردم😋😋

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام بچه ها من از ساعت 8 بیدار شدم اصلا دستشویی ندارم مبشه ی لیوان آب ولرم بخورم با سرکه شاید بتونم ...

عزیزم فرق دستشویی رفتن با نرفتن فقط ۱۰۰ گرمه سخت نگیر برو رو ترازو 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
باریکلا😍😍 چه عالی که بدون گروهم رعایت کردی و کم کردی خیلی خوبه ایول👌🤗 زهرا اجی من نیستم. با سرگ ...

ممنون گلم 

بسلامتی♥️انشالله که تو این مدت اضافه نکنی و ثابت بمونی بعد پرقدرت برگردی😋😋

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم