2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287840 بازدید | 36895 پست
سلام صبح همکی بخیر و شادی😍😍😍😍 وزن شروع ۶۵ وزن هفته پیش ۶۳.۵۰۰ وزن این هفته ۶۲.۲۰۰ برای اولین ...

@zizigoli سلام عشقم ببخشید از ذوقم یادم رفت تگ کنم تو پستم😁😁😁☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
@شیرین_آردا     گزارش#   سلام عزیزم کالری مجاز ۱۷۰۰ کالری مصرفی۱۶۵۰ صبحانه نا ...

فست نمیگیری جانم؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم صبحانه:ژله۲۵۰🍧 میان وعده:موز🍌.سیب🍎.شلیل🍑۱۰۰ ناهار:تخم مرغ آبپز🥚۷۰+بورک گوشت🥓۲تا ۱۸۰ ...

ورزش چی خانومم؟؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
ولی هیچی مثه روغن نمیشه الو و هلو بگیر الان فصلشه اونام خیلی خوبه 

ممنون ازت چشم حتما

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@شیرین_آردا   وزن#   سلام شیرین جونم،         وزن شروع:70 &n ...

کاهشت مبارک عزیزم👏🏻👏🏻👏🏻

@شیرین_آردا     سلام شیرین جونم.  99.5.5 وزن اولیه        وزن ...

عالیه عزیزممم کاهشت مبارک👏🏻👏🏻👏🏻

فست نمیگیری جانم؟

نه عزیزم از کااری مجازم ۲۰۰ کم کردم حالا گفتم این هفته بگیرم میشه با ۷۰۰ کالری؟

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
شامت سنگین بود گلم🧡

بله میدونم‌شام خانه مادر شوهرم بودم نمیشد نخورم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
@شیرین_آردا     وزن اولیه.  87.    وزن هفته ی قبل.   83.   &nbs ...

عالیه گلم کاهشت مبارک👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

نه عزیزم از کااری مجازم ۲۰۰ کم کردم حالا گفتم این هفته بگیرم میشه با ۷۰۰ کالری؟

بله همون منهای ۲۰۰ با فست ۷۰۰

وای من ی صبونه توپ خوردم آخیششششششش😅😅😅😅

نوش جونت😁

@شیرین_آردا    

وزن#  

وزن اولیه ۹۸

وزن هفته قبل ۹۵

وزن این هفته ۹۴/۵

وزن هدف۸۱

نمیدونم چرا کم ،کم کردم🤨

البته من کم کاری تیروئید دارم و سوخت و سازم خیلی کمه

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄