2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287840 بازدید | 36895 پست
سلام نازلی جون من اومدم😍😍😍ببخشید بابت یک هفته ای ک نبودم یکم حالم خوب نبود نفس تنگی این چیزا داشت ...

ولکام بک هانی

خدا بد نده. امیدوارم خوب خوب شی

حتما منتظر هستم یکشنبه بعد وزن کشی قوی از دوباره شروع کنی و تند تند به سمت هدفت پیش بری

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
@نازلی_سخن_نگفت   وای ببخشید توتاپیک دیگه فرستادم 😂😂😂😂 چالش گلاب و۸۶ روزه 💛 ...

وای وای منم همونجا جواب دادم که   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نازلی_سخن_نگفت   وای ببخشید توتاپیک دیگه فرستادم 😂😂😂😂 چالش گلاب و۸۶ روزه 💛 ...

مختصر و مفید خوردی عزیزم خوب بود. دیروزت هم جبران شد

به امید یه کاهش خوب فردا. 

@نازلی_سخن_نگفت     سلام نازلی گزارش امشب. صبحانه : شیره خرما نصف قاشق + نان لواش ۲ کف ...

مرسی عزیزم همه چی خوب بود

صبحونه تو سعی کن بیشتر بخوری. پنیر و شیر و لبنیات - عسل - اینا رو میتونی بخوری. شیره هم خیلی خوبه که امروز خوردی ولی باز یه کاری کن صبحونه ت بخش بزرگتری از کالری روزانه ت رو شامل بشه

سلام نازلي جون گزارش روز فستم گزارش#   صبحانه چاي و خرما ميان وعده هلو و الو ناهار ٢ تا ت ...

عالی بود عزیزم ممنون

@نازلی_سخن_نگفت     سلام گلم.. خوبی؟؟ امروز نبودی؟؟

سلام عزیزم

راستش زیاد حالم خوب نبود نتونستم بیام ببخشید. هم حال روحیم بد بود هم پریود شدم و جسمی حالم بد بود. چیز زیادی نتونستم بخورم بیشتر افتاده بودم تو تخت کالری شماری نداشتم

@نازلی_سخن_نگفت     سلام صبح بخیررر شرمنده گزارشم دیرشده...  99/5/4 صبحانه:2کف دس ...

خوب بود عزیزم مرسی

مطمینی واسه همه گزارشات منو تگ می کنی؟‌ سه شنبه و جمعه گزارش ازت ندارم

سلام عزیزم @سمیه1396 وزن#  

اسم.    وزن اولیه.    وزن هفته پیش.    وزن فعلی.    وزن هدف

نازلی.         ۶۷.                ۵۹.                 🎈.              57

خوب بود عزیزم مرسی مطمینی واسه همه گزارشات منو تگ می کنی؟‌ سه شنبه و جمعه گزارش ازت ندارم

وااا چرابابا معلومه گزارش دادم دیگه. 😱😱

یادته برای دیروز گفتی خیلی نون خوردی؟؟ همونه دیگه جمعه

امروزهم علامت پریود بزن گلم برای وزنم

گلم چالش گلاب چی؟

یادم رفت بنویسم برات هم گلاب هم ۸۶روزه از امروز مینویسم عزیزم

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

@شیرین_آردا  

سلام شیرین جونم. 

99.5.5

وزن اولیه        وزن هفته پیش       وزن الان         هدف

80                  67.950                 67               55

خوب کم کردم. هفته قبل مدام یبوست داشتم و هشتم موعد پریودمه. 

😂😂😂😂😂😂 ن خب برنج مرغ فردا دارم،،پلو ک مشخصه،،،مرغشو موندم من پیاز داغ میکنم بعدش هویج و دلمم ...

اهاااااا😁😁.

مرغ ابپز بزن.ی چندگرم اضافه بزن بخاطر مخلفاتش

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
سه ساعت 😟آفرین عالیه 

اره باد اومده بود بیشتر لیموهامون ریخت بود زیر درختا با اصرار خودم رفتم لیموهاروجمع کردم الان پشت پام داره درد میکنه 😥  دیگه لح هم بشه زیر درختا عمرا اگه برم 😢😓🤕

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶