2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288451 بازدید | 36895 پست
من کرچک استفاده کردم خوب بوده،،،وازلین هم عالیه قبلا میزدم الانم میزنم پس از فردا گوجه میزنم ب پوست ...

اینجام یکی دو روزه هوا شرجی و الوده و ابریه. اصن ی وضعیه.

پیاده روی ک میرم آب میچکه ازم😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آفرین بازم مثل دیشب عالیه

ممنون عزیزم ازت😘😍💖💞

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

سلام دوستان

اینجا تا به حال کسی از ماسک آب جعفری برای پوست صورت استفاده کرده؟ 🤔 توجیه دیدیدن؟ 

@مامان_الیساهستم2 خانوم ماسکی😁شما تجربه ای نداری؟

میتونی مرضیه جون (خانوم دکتر) رو هم واسم تگ کنی

نام کاربریش رو فراموش کردم

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام دوستان اینجا تا به حال کسی از ماسک آب جعفری برای پوست صورت استفاده کرده؟ 🤔 توجیه دیدیدن؟  ...

والا شنیدم ک میگن برای پوست خوبه. روشن کنندگی و برای جوش.

فک کنم با ماست باید قاطی کنی ولی تجربه نداشتم.

@نینیگولو69  خانوم دکتر  نیستی کههههه.

چالش_زیبایی#   رو بخون  شاید مرضیه جون گذاشته باش اونجا.

عشقم من فردا ناهار میخوام مرغ بپزم مخلفاتش پیاز داغ ،یه دلمه ،دو هویج و سینه مرغه  بزنم خوراک ...

بنطرم با سوپ مرغ بزن.

چون خوراک معلوم نیس چیه موادش. ما ایرانیا هرچی دم دستمونه باهم قاطی نیکنیم و بهش میگیم خوراک😀

سلام عزیزم کالریتو پر نکردی استپ میشی. کالباس برای صبحونه وعده مناسبی نیست. پروتئین لبنیات رو باید ...

سلام عزیزم گزارش:کالری مجاز:۷۰۰کالری مصرفی:۶۹۵

صبحانه:یک کف دست نان+پنیر+چای+دوعددخرما کالری:۱۲۱

ناهار:شش قاشق کته+سه قاشق قیمه:۲۷۶

عصرانه :یک عددچای+یک عددقند

شام:سوپ +نان دوکف دست کالری:۲۵۷

ورزش:رقص نیم ساعت حالقه۱۵دقیقه+چالش بالاتنه پایین تنه

بنطرم با سوپ مرغ بزن. چون خوراک معلوم نیس چیه موادش. ما ایرانیا هرچی دم دستمونه باهم قاطی نیکنیم و ...

😂😂😂😂😂😂

ن خب برنج مرغ فردا دارم،،پلو ک مشخصه،،،مرغشو موندم

من پیاز داغ میکنم بعدش هویج و دلممو تفت میدم یه قاشق رب و ادویه و نمک بعدشم مرغمو میذارم ک رو مواد آبپز بشه آبشو ک خورد یه مقدار سس داشت خاموشش میکنم،،،این الان شبیه کدوم غذاست؟😁😁

به حکمتش دل بسپار 🌿
دور کمرم ۶۶ولی زیر شکمم رو تا حالا سایز نزدم منظورت دور نافه؟

چقدر کمرت خوبه🤤🤤🤤🤤

زیر شکم میشه زیر ناف، چاقترین قشمت زیر ناف

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸