2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست

@نازلی_سخن_نگفت

وای ببخشید توتاپیک دیگه فرستادم 😂😂😂😂

چالش گلاب و۸۶ روزه 💛

ورزش فعالیت زیاد ورقص نیم ساعت 

کالری مجاز۱۴۰۰کالری مصرفی۵۴۰

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@zizigoli  

گزارش#  

چالش اب رعایت شد

ورزش نیم ساعت تردمیل+ ورزش شکم و پهلو کار با چوب 

صبحانه : دوتا تخم مرغ ابپز (۱۶۰)

ناهار : دوتا فلافل+ ۳۰ گ نان لواش (۲۶۷)

شام ۱۵ ق سوپ جو (۲۲۵)

میان وعده : یک لیوان شیر (۱۴۸)

مجاز۱۲۰۰

مصرفی۸۰۰

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام ببخشین کالری ورزش رو هم از میزان کالری مصرفی روزانه تون کم میکنید؟

عضو تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙                    شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴                 وزن شروع:۸۰.          وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞   وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
سلام نه ورزش فقط در راه رضای خداست😍

وااای وااقعا😶من تاامروز کم میکردمش🙁

عضو تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙                    شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴                 وزن شروع:۸۰.          وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞   وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
سلام بچه ها خوبید😘😘😘😘  ببخشید من یمدت سرم خیلیییی شلوغ بود نتونستم بیام 🙏🏼♥️ تاااازه ال ...

سلام خوش برگشتی دلتنگت بودیم الهه جوووون🙌🙌😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

سلام سرگروه جان @zizigoli  

امروز صبحانه  نان و پنیر و گردو و خیار سبز 

نهار ۶ قاشق برنج و ۳ قاشق خورشت 

شام املت دوقاشق و دو کف دست نان 

اب گرم قبل غذا خوردم ✔

ورزش سه ساعت کلاغ پر  زیر درختامون رفتم 😅

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
عالیه عزیزم 

سلام عزیزم

صبحانه نان و پنیروخرما وچایی

ناهار پلو 8قاشق و 5قاشق قورمه سبزی

میان وعده تخمه یک کاسه 

شام خوراک لوبیا 

یک لیوان شیر وخرما 

1050کالری

عزیزم من پریود هستم فردا وزن قبلی رو بگم یا اصلا اعلام نکنم؟

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

دوستان خانومهای گل عشقها توروخدا لطفا اگ کسیرو بیرون کردین از گروه یا خودش رفت یا هرچی من خیلی پیگیرم ومشتاقم ک عضو باشم صدام کنین خاااااهش میکنم باشوهرم سر وزنم بحثم شده میخام هز چ زودتر کم کنم تا چشش درآد

اینو ببین (از اینستا برداشتم ) هر دوتا یه نفرن ولی تو عکس سمت چپ با اینکه دو‌کیلو زیر وزن نرمال بوده ...

وای ۹۰کیلوئه😲😲😲😲

اصلاااااا نمیخوره بهششششش

باش عزیزم من پس بیشتر روی سایز کار میکنم💪💪💪💪

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیز یک عکس از اپلیکیشن میدی؟ 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده