2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست
ممنون عزیز مهربوونممم 😍😍❤❤🤗🤗 خودمم وقتی دیدم کلی ذوق کردم  الهه جون من این مدت حس میکنم ب ...

تو وزن پایین و وقتی ورزشت مناسب و خوبه سایز کم میکنی ولی ممکنه وزن کم نکنی یا خیلی کم بشه کاهشت 

اتفاقا کاهش سایز خیلیییی بهتر از کاهش وزنه این یعنی ورزشت خوبه و داری عضله سازی میکنی هر چقدر عضله قوی تر باشه در صد چربی بدن پایین تره سایر کمتره بدن خوش فرم تر و فیت تره متابولیسم بالاتره 

کلا تو وزن پایین باید تمرکز رو سایز باشه و دیگه کاهش وزن اهمیتی نداره تا وقتی که سایز کم میشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ندیدیییی فاطمه ؟؟؟ مرسسسسسیی گل نازمم😍🤗🤗😘😘

من قبلنتو ندیده بودم

ولی چند وقت پیش فکر کنم این عکسو دیدم تاپیک خیلی جلو رفته بود یادم رفت برات پست بذارم🙈🙈🙈

الان دیدمت دوباره😍😍😍😍😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
😍😍😍😍 ایشالا😂😂😂😂😂بذار بیاد هر دیقه دورش میگردددددم😍😍😘😘😘😘😘

انشاالله 🤲🏼😍

خدایا_دهانش_را_صاف_کن# 😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
تو وزن پایین و وقتی ورزشت مناسب و خوبه سایز کم میکنی ولی ممکنه وزن کم نکنی یا خیلی کم بشه کاهشت  ...

خوب میدونی چیهههه 

هر یکشنبه وزن میکنم میخوره تو ذوقممم😒

در حد ۱۰۰گرم..۲۰۰گرم یا استپ

یعنی اگه کم نکنم ایرادی نداره؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خوب میدونی چیهههه  هر یکشنبه وزن میکنم میخوره تو ذوقممم😒 در حد ۱۰۰گرم..۲۰۰گرم یا استپ یعنی ...

نه اگه داری سایز کم میکنی باید خوشحال تر هم باشی چون یه قدم از کسی که وزن کم میکنه ولی سایز کم نمیکنه جلوتری 

کسی که وزن کم کرده ولی سایزش خوب کم نشده از در صد چربیش کم نشده یا کاهش اب بدن بوده یا عضله سوزی داشته 

کاهش اب که کلا تاثیری تو لاغری نداره و زود بر میگرده اگه عضله هم سوزونده باشه آخر رژیم یه بدن شل و بد فرم و سایز زیاد نسبت به وزن می مونه براش 

رژیم های سریع و ورزش نکردن و حذف مواد غذایی مفید و رژیم اشتباه این بلا رو سر ادم میاره 

اگه سایزت کم میشه هم رژیمت و غذات درسته هم ورزشت مناسبه اصلا رو وزن تمرکز نکن 

گزارش#  

@zizigoli  

انروز فقط میوه خوردم

سیب ۱ دونه هلو ۲ تا شلیل۲ تا  هویچ ۲ تا  .غوره

چای سبز ۱ دونه خرما ۱۰ گرمم پاپ کرن

مجاز ۵۰۰ تا ۷۰۰

مصرفی ۳۴۹

اب ۷ لیوان

ورزش نیم ساعت حقله..... ۲۱۱

یه چالش ۳۰ روزه........۷۹ کالری

به امید موفقیت فردا

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

#۵۸روز تا موفقیت

گزارش#    سلام گلم @sepiiiiiideh  

ص:۱ق دنت

ن:دلمه بادمجون نصف+نصف گوجه+۳کف لواش

ش: هیچی

م و:خربزه+هلو+گیلاس+شیرموز

ورزش پیاده روی

چالش بنفش✓✓

چالش چوب✓

چالش آب قبل غذا✓

آب خوردم

مجازمصرفی.۷۰۰

خوب میدونی چیهههه  هر یکشنبه وزن میکنم میخوره تو ذوقممم😒 در حد ۱۰۰گرم..۲۰۰گرم یا استپ یعنی ...

اینو ببین (از اینستا برداشتم ) هر دوتا یه نفرن ولی تو عکس سمت چپ با اینکه دو‌کیلو زیر وزن نرمال بوده ولی در صد چربیش بالاست و خوش اندام هم نیست و تناسب نداره ولی عکس سمت راست بعد یمدت بدنسازی و ورزشه با اینکه چند کیلو هم بیشتره (۹۰ کیلوعه ) ولی بدنش فیت و خوش اندامه اصلا هم بهش نمیاد ۹۰ کیلو باشه شکمش هم خیلیییی خوب شده نسبت به عکس چپ با اینکه وزنش بیشتره 

( البته این یکم حجیم دوست داره مثلا ما ظریف تر دوست داریم ) منظورم به در صد چربی بدن و تاثیر سایزه پس تو وزن پایین تمرکزت رو سایز باشه نه وزن فرزندم