2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست
نقل؟ کیک کاکائویی؟ 

آخه خیلی دلم می خواست دیگه تکرار نمیشه 

شیرین جون من یکم برنامه هام بهم ریخته همش باید یک  روز درمیون برم به مامانم برسم ورزش ها رو کامل نمی تونم انجام بدم از این طرف کارخونه و ...انگیزمو از دست دادم آخه ورزش که میکنم روحیه میگیرم و با انگیزه همه رژیمم رو هم با دقت رعایت میکنم تا آخر این ماه برنامم همینطوره آخه مامانم باید تا یک ماه زیاد کار نکنه خیلی تو فشارم 😞😞

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
سلام گلم شبت بخیر خیلی خوب بود عزیزم. باریکلا👌👌👌

عزیزم سلام من امشب وگزارش نمیدم چون اصلاسهیلاجان نتونستم درست ازصب چیزی بخورم اسباب برون خواهرم بودهنوزفرداهم بایدبچینیم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش#  

سلام عزیزم...صبحانه=نان لواش۳کف دست+ارده=۵۴۹ کالری
ناهار= آبگوشت+دوغ=۳۰۸ کالری
میانوعده=زردالو+بستنی+خرما=۳۸۵
شام=جگر ۱سیخ=۱۲۰کالری
کالری مصرفی=۱۳۶۲
کالری مجاز=۱۳۴۰
ورزش نیمساعت قدرتی(۵۶۶کیلو کالری)آب=۷لیوان/چالش اب قبل غذا

@مامان_الیساهستم2  

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
اخه من ديگه چند گرم مونده برم تثبيت از سبزيجاته بدون سسم واقعا بدم مياد بخورم صد در صد سس ميريزم روش ...

☹️🤷‍♀️ چی بگم...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزم ببخشید دیر شد مهمونام تازه رفتن😰

صبحانه نون وپنیر .خرما.چای سبز دمنوش زنجبیل.عسل

ناهار 

قیمه خالی خوردم در حد کم

شب مهمون داشتم وماکارونی داشتیم من در حد ۵-۶قاشق با یه عالمه سالاد خوردمممم😌

به بستنی نه گفتم💪💪💪💪

کالریدکل ومجاز ۱۲۰۰

ورزش

دوچرخه(باشگاه)نیم ساعت وتردمیل 

درازنشست ۵۰تا

چالشها رعایت شد استاد 😘😘😘

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

@شیرین_آردا   سلام من امروز مثلا خ گ خ بودم عالی بود تا شب کلی سیب و توت و خرما و بادام و فندق وکاهو خورده زودم تازه کالریم شده بود ۷۰۰ تا   تا اینکه شوهرم ساعت ۸ شب زنگ زد گفت غذا گرفته جاتون خالی جوجه و کوبیده گرفته بود دیگه ما هم خوردیم همین دیگه امروزم به فنا رفت ولی فک نکنم از مجازم بیشتر خورده باشم 😭😢😢باور کن به محض اینکه از گلوم میره پایین عذاب وجدان میگیرم فقط نمیدونم چرا اراده ام اینقدر قوی نیست که کلا نخورم 

مولتی ویتامین   آب  قبل از غذا  خوردم ورزش نکردم اصلا وقت نمیکنم 

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
سلام عشق خوش اندام خودم باورت نمیشه پای چرخ خیاطی بودم.😂😂. هی تنگ باید بکنم😀. جوووووون خیلی عا ...

قررربووونت بشم😍

ای خوش اندام دمت گرم😘😂 افتادی اساسی ب جون لباسا😂

ووووووووااااوووووو😍😍😍😍

😎😎😎😎

به حکمتش دل بسپار 🌿
نه گزارشتونو کامل بدین

سلام گلم

صبحانه:تخم مرغ آبپز +بادام=200

میان وعده:شلیل+سیب=100

ناهار:بورک گوشت3تا250

میان وعده:شکلات تلخ+موز+هندوانه=260

شام:مرغ+آلو+سبزی مرغ و گردو رب=300

بعد از شام:آب طالبی120

مصرفی1230

مجاز1443

آب7

ورزش پیاده روی

مهمان داشتم گلم الان تونستم گزارش بدم

@شیرین_آردا  

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

@شیرین_آردا   نتونستم امشب گرارش بدم صب میگمت نفس ببخش

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

کی انلاینه ی غلطی کردم بگمش

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

گزارش#  

@pari95 سلام عزیزم 

صبحانه ۴ کف دست نون تافتون دوتا گردو یه ق عسل ۱و نبم قوطی پنیر ۳۴۰ کالری 

ناهار ۱۰ ق پلو نصف رون ۱سوم لیوان اب مرغ۳۸۴ کالری 

شام سه تیکه کوکو ۳ تا تافتون ۱ گوجه دو لیوان دوغ ۷۶۸ کالری  میا وعده خربزه خیلی۵ تا بادوم ۳ تا فندق ۲ تا گوجه سبز ۱۹۰ کالری 

کالری مجاز۱۷۸۰ 

کالری مصرفی ۱۶۸۰

اب ۶ لیوان 

ورزش 🎈 ام نتونستم 

ببخس انقد دیر گزارش دادم بچم تازه خوابید 😑😑

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚