2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287089 بازدید | 36895 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش#  

@pari95    

سلام عزیزم 

صبحانه یه دونه فتیر (هرچی میزنم تو نت یه عدد مختلف میاره من ۲۰۰در نظر گرفتم )و ۱و نیم قوطی پنیر و چای و عسل یه ق غ۳۷۰کالری 

ناهار ۲و نیم تا تخم مرغ ابپز ۲ کف دست نون سنگک ۳۲۰ کالری

شام کته شش قاشق و یک سوم سینه مرغ و ۴ قاشق ار مرغ ۷۰ گرم در نظر گرفتم یه کاسه ماست۳۵۰ کالری 

میان وعده گوجه سبز دوتا و لواشک بستنی  قیفی 

۵ تا خرما و دوسوم فتیر۶۸۰ کالری 

ورزش نتونستم 

اب هم خوردم ۶ لیوان فک کنم 🙂تمام عزیزم‌

گروه قرمز ❤
گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام گزارش شیردهی ۱ اردیبهشت ۶۳ روز مانده تا پایان چالش ۸۶ روزه  ص یک کف دست نان ۱۰ گرم پنیر ۳ ...

کالریم رو پر کردم شیرین جون 

@شیرین_آردا    

گزارش#

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
#گزارش سلام گلم صبحانه:40گرم نان+25گرم پنیزرمحلی+50گرم سبزی+1عددخیارونصف گوجه=201کالری نهار:280گر ...

بازم کیک خوردی 🤔🤔🤔نگفتم دور اینا نرو یه چند روز تنبیه شدی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
گزارش#   @zizigoli     صبحانه..سیب  ۷۵ کالری ناهار..ماهی با پلو.. ۳۴۰ کالر ...

خیلی عالیه عزیزم ولی کالریت پر کن

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@مامان_الیساهستم2     گزارش#   62 روز تا بدن سالم صبحانه: 4 کف تافتون+ پنیر+ سیا ...

عالیییییی عزیزم.

همه چی خوب بود.

باریکلا.👏👏👏👏

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
💙گزارش امروز ، 💙صبحانه نان پیتا۲۸گرم+۱۵ نون سوخاری+پنیر۱۸گ+گردو۸ 💙ناهار کباب تابه ای ۱ عدد+با ۳ ...

خیلی هم عالی ورزشم بزار کنار برنامه ات 

@مامان_الیساهستم2   سلام گلم .. گزارش  ن👈نان لواش دوکف نصف کمتر نیمرو96 م👈پیت ...

سلام عزیزم

خیلی خوب بود.

فقط پیتزا رو دیگه فعلا نخور. ماهی یک یا دوبار باشه خیلی خوبه. البته حذف بشه ک عالیه.منتها ممکنه هوس کنی. 

خداروشکر من هوس فست فود و اینارو ندارم اصلا😀. 

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست