2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست
منم بگید ورزشارو طبلمو کوچیک کنم ☹

عزیزم تو صفحه ۶۷۳ عکساشو گذاشتم برو ببین😚

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
@مامان_الیساهستم2     سلام عزیزدلم،،خوبی؟ سهیلا میگم چرا کالریتو چنتا فست هست؟چند پست ق ...

سلام گلم.

نه 900نداشتم.

دوتا فست700رو ک دارم مث شماها.

چون ی روز ازادم فرداش 500میبندم.

بقیه هم مجاز. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#  

@pari95  

5/1

سلام عزیزم 

ناشتا ۲ لیوان اب ولرم +سرکه سیب 

صبحانه:کره بادام زمینی+نان جو+شیره خرما=۴۴۲

میان وعده :خرما +شیر=۱۶۱

ناهار :تخم مرغ+نان جو=۴۰۸

میان وعده :میوه=۲۰۰

شام:نان+پنیر+گردو=۴۴۵ 

مجاز:۱۷۰۰

مصرفی:۱۶۵۶

۹ لیوان آب 

چایی سبز 

نیم ساعت پیاده روی 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
باشه گل

سلام گزارش امشب

صبحانه :نان تیری ۳ کف دست +خرما ۴ عدد

ناهار :خورشت بامیه ۵ قاشق +نان تیری۴ کف دست

میانوعده "زردآلو ۴ تا +آلو زرد ۱ عدد+انجیر خام ۳ تا +خرما ۲ تا +هلو ۱ عدد +۱ عدد آلو سیاه

شام: بال مرغ کباب ۱ عدد +سینه مرغ ۲ تیکه +نان تیری ۲ کف دست +دوغ ۱ لیوان +خرما ۱ عدد .

ورزش قدرتی و چالش چوب رفتم ۲۸۳ کالری سوزوندم.

مفنامیک اسید خوردم .

چالش آب ولرم انجام شد .

کالری مصرفی ۸۷۰
کالری مجاز ۱۳۸۰.

۶۲ روز مانده تا خوشتیپی 😂😂😂

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

@شیرین_آردا    

شیرین جون من نمیتونم کالریمو از ۱۴۰۰ کمتر کنم😭هر روز میبندم رو ۱۲۰۰ اخر میرسه تا ۱۴۰۰ 😭😭

فک کنم مجبورم فست بگیرم🤕میشه فستم تا ۷۰۰ باشع😢بخلطر قرصام

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
👏👏👏👏👏❤❤❤❤ عالی گلم 

گزارش#  

صبحانه:شیر+قند

ناهار:ماهی+۳تا قاشق سبزی پلو+فلفل سبز+ماست

شام:سالاد ماکارونی+سبزی خوردن+فلفل سبز

میان وعدها:هلو+شلیل+هندوانه+شیر

آب۸

مجاز۱۷۰۰

مصرفی۱۶۸۶

چالش۸۶روز✅

چالش آب ولرم قبل غذا✅

💕💞

گزارش#  @نازلی_سخن_نگفت  

سلام عزیزم... گزارش امروز یکم مرداد

صبحانه: نان سبوس دار ۷۵ گرم+ کره کنجد ۱/۵ ق.غ + مربا ۱ق.غ + شیر کم چرب ۱لیوان =۴۹۶
ناهار: پلو کته ۸ق.غ + واویشکا ۵ق.غ + سالاد کلم (اجزاشو جدا جدا حساب کردم) =۴۷۱
شام: املت ۲ق.غ+ نان لواش ۲کف =۱۵۶
میان وعده ها: سالاد شیرازی ۵ق.غ + ماست کم چرب نیم لیوان+ بستنی عروسکی🙈+ شربت آبلیمو (خیلی کم شکر) ۱لیوان=۲۸۲

مجموع ۱۴۰۵

مجاز ۱۴۴۰

آب: ۶ لیوان + چالش آب بعد از غذا یادم میفتاد🙈 باید دستبند درست کنم براش🧐🤔

ورزش هم امروز  خیلی کار داشتم نتونستم...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
گزارش#   @pari95     5/1 سلام عزیزم  ناشتا ۲ لیوان اب ولرم +سرکه سیب  ...

👏👏👏👏❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@pari95‍ 

پر شد کالریم 😑😑یه گلابی خوردم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

@pari95‍ 

پر شد کالریم 😑😑یه گلابی خوردم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

62 روز تا بدن سالم
صبحانه: 4 کف تافتون+ پنیر+ سیاهدانه+ کرم کنجد
ناهار: سیزی پلو 1 کفگیر+ تن ماهی
شام: ميرزا  قاسمی+ 3 کف سنگک
میانوعده: طالبی+ انگور+ هندوانه+ چای

مصرفی: 1166
مجاز: 1160

ورزش: 13 دقیقه پیاده روی+ 17 دقیقه قدرتی

چالش آب قبل ناهار و شام

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه

@شیرین_آردا  

سلام عشقم میشه فردا خگخ نباشم چون امروزم فست بودم دلم ی صبحونه ی درست حسابی میخااااااد😢😢😢

لطفا جوابم و بده امشبی اگرم امکانش نی ک هیچی

مرسییییییی💋🌹🌹🌹🌹

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@شیرین_آردا  

سلام عشقم میشه فردا خگخ نباشم چون امروزم فست بودم دلم ی صبحونه ی درست حسابی میخااااااد😢😢😢

مرسییییییی💋🌹🌹🌹🌹

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@شیرین_آردا  

مرسییییییی💋🌹🌹🌹🌹

گزارش#  

@pari95  

مجاز 1640

مصرفی1670

صبحانه نان حلوا شکری 

نهار دمپختک وماست 

شام سوسیس و نان

میان وعده هلو شیر شربت

پیاده روی یکساعت

آب قبل غذا

گلم راستش انگیزمو ازدست دادم باید این هفته پری میشدم ولی نشدم میترسم بی بی چک بزنم علایم بارداری هم دارم نمیدونم اگه باردار باشم بااین وزن چی میشم

خدایا آن ده که آن به