2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287835 بازدید | 36895 پست

@سمیه1396  

سلام سرگروه جون 

۶۱ روز مانده تا هدف

ناشتا چای بابونه و لیمو و عسل

صبحانه نان روگن و پنیر و گردو و شیر قهوه

ناهار دمی گوجه ۵ق و گوشت بدون چربی ۷۰گرم و سالاد شیرازی

شام شیر دارچین عسل 

میانوعده ها چای سبز و خرما و گلابی و طالبی و انبه 

کالری دریافتی ۹۶۰

مجاز ۹۸۰

ورزش ده کیلومتر پیاده روی و چالش چوب 

چالش آب ولرم هم رعایت کردم 

آب هم خیلی خوردم فکر کنم ۱۰/۱۲لیوانی شد

@pari95          

گزااارش#  

یک ساعت پیاده روی یادم رفت بگم🙈🤦🏻‍♀️❤️پری جووون دلم❣️❣️❣️🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@شیرین_آردا     گزارش# روز فسسسست

99/5/1

صبحانه👈خرما 2 عدد.    کالری👈39

ناهار👈گوشت ران مرغ کمتر از نصف لیوان خورد شده+ ماست کم چرب کمتر از نصف لیوان       کالری👈198

میان وعده عصر👈هندوانه ی قاچ + عناب 20 عدد.  کالری👈 142

شام👈 یک عدد سیب زمینی اب پز.    کالری👈112

کالری مصرفی👈493

کالری مجاز👈500

آب 8 لیوان

چالش سرکه و آب ولرم انجام شد

ورزش ب علت داشتن مهمون نداشتم متاسفانه😕😕😕

سلام شیرین جوووونم ایشالا ک ایراد نداشته باشه و راضی باشی نازنینم💋😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@مامان_الیساهستم2    سلام عزیزمم خوبی💓💓❤ صبحانه:نیمرو.نان بربری۲ کف.خیار.گوجه.۲۸۷ کال ...

عزیزم شمااردیبهشت99رژیم روشروع کردی؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

@سمیه1396  

کالباس خونگی مجازه؟؟

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
@سمیه1396     سلام سرگروه جون  ۶۱ روز مانده تا هدف ناشتا چای بابونه و لیمو و عسل ...

چطورده کیلومترپیاده روی میکنی خدااایی؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
بلخشید من خاموش میخونم برای شکم چه چالشی میرین؟؟واینکه من الان خیلی وقته پری نشدم یعنی پریود شم شکمم ...

خواهش میکنم عزیزم ☺️

چالش سی روزه شکم

سرچ کنید توی گوگل پلی میاره

نمیدونم منم والا

من هم یک ماه تقریبا توی دیگ بودم و هم دو ماهه پری نشدم دیگه قوزِ با قوز شد😅شکمم خیلی اومده جلو😟

اینجا دیدم یکی. پرسیده بود بقیه گفته بودن پری نشدن تاثیر داره توی سایز شکم

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

گزارش# روز سه شنبه 

کالری مجاز۱۳۴۰      کالری مصرفی ۱۳۴۵

صبحانه: نان بربری   کره   عسل    شیرمحلی   خرما   ۵۰۰کالری 

نهار:پلو کته  سه قاشق    قورمه سبزی    سالاد شیرازی  دوغ   ۳۰۰  کالری

میانوعده:سیب  خیار   البالو  فندق    بادام   ۴۲۵  کالری    

شام:سالاد فصل و سفیده تخم مرغ   ۱۲۰ کالری 

چالش آب انجام شد 

چالش چوب انجام شد

@شیرین_آردا   

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
عید شماهم مبارک💖💖💖💖💖 اشکال نداره امروز جبران کن💪💪

صبحانه:2خرما.2 گ پسته

نا6ار:2 کف تافتون.سبزی.1 کتلت.1 ق کله گنجشکی

شام:2 کف تافتون.آبدوغ خیار

میان وعده:موز.280 گ طالبی.نصف لیوان انگور.2 خرما

کالری سوزانده شده 250 کالری که 15 مین قدرتی بوده

مولتی مصرف شد

آب 8 لیوان

اره درسته.. قبل صبحانت اب ولرم خوردی؟؟؟🤨  ختما قبل غذا یه لیوان بزرگ اب ولرم بخور.. و ...

مرسی سمیه 💕

اتفاقا از وقتی که کامل میخورم صبحانه رو دیگه میلم چیزی نمی‌کشه که بخوام ناخونک کاری کنم فقط یک میانوعده کوچیک و بعدش ناهار میخورم یک کم(اکثر مواقع ناهارم کالری زیر 200 میشه) 

بعد هر چی بیشتر به سمت شب میره من هیولای درونم بیشتر خودش رو نشون میده

دیگه روزایی  یک کم میانوعده بخورم باز شامم سنگین میشه یا کالریم میمونه برا آخر شب

ولی کم پیش میاد تا شب کالری زیادی مصرف کرده باشم

اکثر مواقع میترسم از آخر شب

همیشه میلم میکشه اون موقع برم چیزی بخورم

حالا چند روزه که خودم رو یک کم نگه میدارم به امید صبحانه فرداش 

مگه همه دور هم چیزی بخورن که من میرم و ناخونک میزنم(وقتی کالریم رو نگهدارم خیالم حداقل راحته که از مجازم بالا نزد) 

میگم که میشه حالا من با کالری هایی که دادی یک کم بازی کنم؟ 😅

یعنی مثلا صبحانه تا 200 تا بخورم یک کم بیشتر بذارم برای میانوعده و.... 🙃 بیشتر مواقع همون 200 و خورده ای میشه

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
@سمیه1396     سلام سرگروه جون  ۶۱ روز مانده تا هدف ناشتا چای بابونه و لیمو و عسل ...

اوه ۱۰ کیلومتر افرین‌.من ۳ کیلومتر میرم دیگه بیشتر اصلا نمیتونم اونم تو ۴۵ دقیقه

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
با تردمیل تازه قبلا تا پانزده کیلومتر هم میرفتم ولی الان ضعیف شدم خسته میشم

اهااان روتردمیل😄 فکرکردم وتصورت کردم یه مسیرخیلی طولانی رومیری😊اخه شهرمایه بولواربزرگ داره اولش یه امامزادس انتهاشم یه امامزاده7کیلومتره خیلی بنظرم مسافتش،زیاده....وقتی فکرمیکنم خسته میشم😰