2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287799 بازدید | 36895 پست
نه بابا ،این دمنوش عطاری کلا اشتهامو هم کرده و چون ترازو ندارم و اندازه هام چشمی هست برا همین کم می ...

دمنوشت چی هست

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام سمي جونم خوبي  

سلام‌گلم🌸من عالیی

خودت چطول‌مطولی؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سمیه جون ممنون خوبم شکر تو خوبی؟ تاپیک زده امروز😍😍😍😍

😍😍😍😍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دمنوشت چی هست

نگفت گلم ولی عالیه گفت ساسزت رو خیلی کم می کنه حالا این دفعه موقع سایز اگه دیدم خوب جواب داد به همه می گم خودش آماده کرد

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

@جیگل۷۴  

گلم خیلییی خوشحال شدم که مامان شدی🙏🙏🙏

ان شاالله که صحیح و سلامت نی نی ات بیاد بغلت😍😍😍

به نام خداوند بخشنده و مهربان صبحانه: پنیر,چای، نان وخرما (۱۹۱٫۵) نهار؛تخم مرغ آب پز با گوجه،خیار ،کاهو (۱۷۹) شام،اش داش کلم تبریز ۱۰ ق(؟) م و،:قهوه،چایی،خرما،سیب(۱۱۵) ناشتا اب وابلیو وشب هم سرکه سیب و آب ،۱۵ لیوان آب ،ورزشهای کمرم ،۲۰تا شنا دیوار،۳۰۴۰قدم پیاده رویی،۳۳ دقیقه رقص کالری مجاز ۵۰۰ ،کالری مصرفی ۴۸۵٫۵

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
خیلی عالیه عزیزم مبارک باشه گلم ولی کاش ده روز دیگه صبر میکردی چه ورزشی بیشتر انجام دادی که کم کردی

من با شبکه جم فیت ورزش میکنم 🙈 ورزشهایی که مربوبت به پایین تنست رو انجام ب.اسن و رون و کمرم واقعا تغییر کرده ابجیم بعد چن وقت دیدم میگه چه کارکردی لاغر شده خودش قبلا مسخرم میکرد ب.اسنم رو اندازه زده بود ۱۱۲ بود الان شده ۱۰۲ خیلی خوب شده 😄

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
سلام سلام خوبین؟  بچه هاااااااااااا @جیگل۷۴   مامان شد بعد 10 سال😍😍😍😍😍😍😍😍😍

سلام 

واااای چ خبر توپی.

خدارو هزار مرتبه شکر. ایشالا قسمت همه منتظرا بشه بزودی

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
نگفت گلم ولی عالیه گفت ساسزت رو خیلی کم می کنه حالا این دفعه موقع سایز اگه دیدم خوب جواب داد به همه ...

منم رفتم عطاری بعد یه پودر داشت خودش آماده کرده بود ازش موادش پرسیدم یکی از موادش برگ سنا بود که روده بهش عادت میکنه واصلا خوب نیست

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
عالی بود عزیزم.  صبحانه مقوی تر بخور

چشم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊