2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

باشع 😊😊😊 خب پروتئین چیشد یعنی همش پروتیین بخورم؟ مثال میزنی برام چبا بهترع

Sabr kon migam barat beza elahe biyad 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا     صبحانه سنگک ۵ کف دست پنیر و کره محلی و چای ۴۵۰ کالری میانوعده ها طالبی ...

مختصر مفید. خوب بود🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@مامان_الیساهستم2  

سلام سرگروه مهربونم شبت بخیر ..   عزیزم من امروز خیلی بد بودم همش گشنم بود کالریم خیلی زد بالا انقدر ناراحتم از عصری چند بار تصمیم گرفتم بیام بگم دیگه عضو نباشم و خاموش بخونم ولی هی گفتم فردا پشیمون میشم از کارم خیلی حالم بده البته بیشتر هله هوله خوردم و عصری شوهرم از سر کار اومد عصرونه میخواست بعد مدت ها نشستیم نون داغ و پنیر خوردیم نصف نون تافتونو خوردم 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 الان عذاب وجدان دارم تازه چون دیگه شام نخوردم هی داره گشنم میشه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢این شاگرد خطا کار را ببخش لطفا 😢😢😢😢

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
گزارش#   @شیرین_آردا     سلام عزیزم  مجاز:۱۱۶۰ کالری مصرفی:۱۱۶۰ کالری ...

فقط آب کم بود بقیه عالی

@شیرین_آردا         گزارش# 99/4/31 سلام شیرین جونم متاسفانه امروز فست نبودم ...

ایراد نداشت فقط بهتره بعد شام هیچی بجز آب نخوریم اما چون شامتو ۶ خوردی اشکالی نداره

@شیرین_آردا     سلام گلم خوبی امروز گفتم فست باشم  صبحانه 🍩و ناهار🍝=الویه🍣+گوجه ...

سلام عزیزم متاسفانه فستت اصلا خوب و سالم نبود

سهیلا جان من یه کوچولوریزه خواری دارم شیرین طفلی وهمیشه میگفتم😅ببخش چشم تاجای بتونم منظم میخورم&nbs ...

سعی کن ریزه خواری رو ترک کنی.

مهمترین عامل اضافه وزنه.

ادامس بخور

کاهو.کلم.خیار.هویج. اینارو بخور طول روز

اره خوبه ولی من ازت توقع دارم یه کیلو کم کنی هرهفته😆 ب کم قانع نباش😉

توقعاتت داره میره بالاها حواست باشه ها!😂😂😂

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

صبحانه سنگک دو کف دست نیمرو یک عدد 

ناهار ماکارونی ۱۰۰ گرم ته دیگ سیب زمینی ۱ عدد سالاد شیرازی ۵ ق غ

شام کوکو سیب زمینی ۳ عدد ۳.۲ نون باگت ۱ عدد سبزی نصف لیوان 

میان وعده کصف لیوان گیلاس زردآلو ۳ عدد آب طالبی یک لیوان 

کااری محاز ۱۵۸۰ 

کالری مصرفی ۱۵۷۰

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام گزارش شیردهی ۳۱تیر  ۶۴ روز مانده تا پایان چالش ۸۶ روزه  ص ۳۰ گرم رطب ۴۲ کالری  ...

عالی بود عزیزم. 

صبحانه مقوی تر بخور

@شیرین_آردا     گزارش#   سلام عزیزم کالری مصرفی ۱۶۰۰ کالری مجاز۱۷۰۰ ...

خوب بود عزیزم کالریتم پر کن🧡

سلام گلم اتفاقا تو تاپیک بودن خیلی کمک میکنه ب انگیزه گرفتنت. فردا کالریتو زیر هزار ببند ک جبران ش ...

خیلی ماهی به خدا سرگروه جونم گفتم حالا خودتون میاین حذفم میکنین چشم زیر هزار میبندم و ورزش میکنم انشالله بازم ممنونم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 مرسی از صبوری و انرژی مثبتتون

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘