2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288430 بازدید | 36895 پست
اگ جو دوسر داشته باشم اره وگرن با پرک ی مشت جو ی لیوان کمتر شیر ی دونه تخم مرغ مغز بادوم یا گردو یا ...

عه چقدر خوب و عالی

با جو پرک درست میکنی؟ 

میشه دقیییق توضیح بدی برم درست کنم

قشنگ غلیظ و خوب میشه؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
@شیرین_آردا     گزارش ۶۴ روز تا جذابیت 😁😁😁شایدم ۶۳ روز ببخشید قاطیش کردم😶🙄 ص.ش ...

بنظرم بازم استوپ میشی کالری مجازتو بخور

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@شیرین_آردا ‍  عشقم من باید تا مهر بشم ۷۰ کیلو 🙄 😶😶😶 خیلی واجبه امیدوارممممم تا اول م ...

چرا واجبه؟🤨 از فضولی مردم😕 یک هفته پروتئین بگیر بعدشم یک هفته تثبیت پروتئین. اگه میتونی بگیر اما اگه تقلب کنی کم نمیشی

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

گزارش#  

چالش# ۸۶ روزه 

@سمیه1396  

سلام عزیزم خوبی؟

صبحانه:یه لیوان آب+یه کف دست نان تافتون +نصف قاشق خامه:۹۳ کالری

ناهار: یه لیوان آب+ابدوغ خیار+۲ کف دست نان تافتون:۱۷۲کالری

شام : یه لیوان آب+نصف ران مرغ بریان شده+کلم سفید:۱۲۰کالری

میان وعده: کشمش+خیار+هلو +شلیل:۱۳۴کالری

کالری مجاز۵۰۰

مصرفی ۵۲۱

اب ۸ لیوان 

۳۰ دقیقه حلقه+یه ربع رقص

سمیه جان من 🎈🎈🎈شدم نمی تونم ورزش کنم .این حلقه هم قبلش بود .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
ببخشید یادم رفت این پستت، دیانا جواب داد ،

آره دیدم لایک کرده بودی پستش رو فهمیدم منظورت رو عشقم😘😘

ساناز جون من ول کن تو که نیستم🤦‍♀️😅

میشه کالریم رو تقسیم کنی برام؟ برای صبحانه و ناهار و.. 

الان چند روزه صبحانه تا 200 تا میخورم بعد میانوعده یک دونه میوه ای چیزی بعد ناهار کم میخورم میانوعده ناهار هم هی حس میکنم دارم ریزه خواری میکنم نمیخورم

بعد من میمونم یک عااااااالمه کالری برای شام🤦‍♀️

مثلا امشب کالری شامم شد 400 تا😒😐

امام وقتی بدونم که مثلا تا 300 کالری برای میانوعده میتونم بخورم راحت تر میشه کارم

که ترجیح میدم کار رو به کار دان بسپارم😉😘

@سمیه1396 سمیه جون تو هم کمکم کن لطفا😗

@بامدادخمار و همچنین شما عزیزم🤗

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
نميدونم چون هر ميوه ي خشكي بيشتر از تازش كالري داره😀😀

مرسی نازنینم😘🤗

@شیرین_آردا     گزارش#   سلام گلم .😘😘 اینم گزارش امروزم.  روز فست ...

سلام خوشگلم. عالیه مثل همیشه

دقیق نمیدونم عزیزم ولی منم شنیدم واسه مجردا خوب نیست. 

عه 🤔 😳

پس من نخورم دیگه

چرا واجبه؟🤨 از فضولی مردم😕 یک هفته پروتئین بگیر بعدشم یک هفته تثبیت پروتئین. اگه میتونی بگیر اما ا ...

دور ازجون😅

خب دوستامو میخوام ببینم دوس دارم کلی تغیر کنم😂😁

پروتئین و تثبیت پروتئین چیع

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
@شیرین_آردا   گزارش#   سلام به شیرین جون عزیزم   صبحانه: پنیر 10گرم+خرما 1ع ...

سلام جونم خیلی خوبه عزیزم آفرین

نخور و حتما پیش یه دکتر زنان و دکتر غدد خوب برو 

پیش دکتر زنان رفتم یک دوره دارو داد همون ماه شدم از ماه بعدیش همین آش و همین کاسه☹️😒

سونوگرافی هم چیزی نشون نداد خداروشکر

دکتر غدد برای چی؟ 

نرفتم تاحالا

بدون فستم ها

استوپ میشی. بازم از الهه بپرسیم 

@بامدادخمار  

استوپ میشی. بازم از الهه بپرسیم  @بامدادخمار    

باشع 😊😊😊

خب پروتئین چیشد یعنی همش پروتیین بخورم؟

مثال میزنی برام چبا بهترع

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز